Blue Mountain State - עונה 1
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
סדרה חדשה שנחשפתי אליה רק עכשיו.
העלילה סובבת אחר 3 בחורים צעירים במכללה ותרבות הפוטבול. הראשון עסוק בלהיות בינוני וזאת על מנת שהאימונים לא ידרשו ממנו יותר מידי מאמץ. השני לא מקבל שום דבר מהחברה שלו ולעומת זאת היא שוכבת עם כולם. השלישי שאיפת חייו להיות הקמיע של הקבוצה.
הפרקים נעים בין להשיג בחורות, אלכוהול, סמים ועוד בחורות.
סדרה קומית שלפעמים מביכה מבחינת הסצנות בה - וזה טוב מאוד.
מומלץ לשטוטניקים.
העלילה סובבת אחר 3 בחורים צעירים במכללה ותרבות הפוטבול. הראשון עסוק בלהיות בינוני וזאת על מנת שהאימונים לא ידרשו ממנו יותר מידי מאמץ. השני לא מקבל שום דבר מהחברה שלו ולעומת זאת היא שוכבת עם כולם. השלישי שאיפת חייו להיות הקמיע של הקבוצה.
הפרקים נעים בין להשיג בחורות, אלכוהול, סמים ועוד בחורות.
סדרה קומית שלפעמים מביכה מבחינת הסצנות בה - וזה טוב מאוד.
מומלץ לשטוטניקים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
נשמע כמו משהו שיתאים לי (חובב גדול של סרטי קולג' מפגרים, החל מ Van Wilder וכלה ב superbad ו grandma's boy, שלא ממש עוסק בקולג' אבל ההומור בדיוק באותו הסגנון).
תודה!
תודה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
סיימתי כרגע את העונה הראשונה ואני רוצה להצטרף להמלצה, בהחלט סידרה קלילה ומשעשמת ולמרות שאני אישית לא מתחבר לסרטים וסדרות העוסקים בספורט, בסידרה הזו הספורט הוא "לייט", יותר בסיגנון סיפור רקע.
ד"א - שמתם לב כמה מדברים על סקס בסידרה וכמה "סצנות סקס" יש ואפילו טיפת עירום לא היה שם בכל העונה? אפילו לא ציץ שהציץ?
ד"א - שמתם לב כמה מדברים על סקס בסידרה וכמה "סצנות סקס" יש ואפילו טיפת עירום לא היה שם בכל העונה? אפילו לא ציץ שהציץ?