מרחק צפייה 2.5 מטר.
הסתכלתי, התלבטתי רבות והחלטתי 42-46".
רק סרטים בFHD ממחשב, ללא ממיר (לא צופה בטלוויזיה כבר שנים).
תקציב 7-8K.
לא מעניין אותי פיצ'רים, DLNA, WIFI, עומק ויופי מסך, רק איכות תמונה נטו במחיבור מחשב.
עשיתי סיבובים עם לפטופ וריפ של אווטר ב 1080P, שיגעתי את המוכרים עם החיבור HDMI לכל מסך בתצוגה
הביקורת:
סוני EX402 46" - תמונה מעולה, צבעים מדהימים, סנכרון אוטומטי על רזולוציה המשודרת בכל כניסת HDMI, מה שלא ראיתי בשום מסך אחר. 7K. ריצודים וכאב ראש אחרי 15 שניות.
טושיבה SL733 46" - צבעים מעולים, כל חיבור אפשרי, EDGE LED, 8.5K. יש ריצודים אבל פחות מורגשים.
סמסונג 46" B7000 - צבעים מלאכותיים עם נטייה לכחול, אווטר נראה כמו משחק מחשב (או אולי זה היה הכיול), אבל אין שום ריצוד נראה לעין, תמונה חלקה לחלוטין, אפילו שזה דגם ישן יחסית. 10K.
טושיבה 46" SV685 - מסך מעולה, LOCAL DIMMING, כל כניסה אפשרית, צבעים ממש טובים, ריצודים חלשים, אבל התמונה עדיין לא חלקה לחלוטין כמו הסמסונג. 12K.
פנסוניק 50" V20 - צבעים ותמונה מדהימים גם בHD, עדיין יש הבהובים בולטים.
LG SL90 47 - תמונה חלקה לחלוטין, צבעים שלא ציפיתי בחיים מLG, אפילו שזה דגם LED, ממש מפתיע
שרפ לד 700 - תמונה די "קרה", היה לי קשה להבין מה לא בסדר בתמונה שהמסך מציג, אבל זה רק דעתי.
ראיתי גם מסכים במחירים יותר עממיים וכולם יש אותה התופעה בחיבור מחשב (בעיניים שלי כמובן) - ההבהוב בין הפריימים. המצחיק / העצוב, שאף מוכר לא הבין על איזה פריימים והבהובים אני מקשקש, פרט לאחד שכבר נתקל באחד כמוני.
עוד יותר מפתיע, ששידורי טלויזיה רגילים אני רואה חלק לחלוטין, ללא אפילו קמצוץ של הבהובים. אולי הבעיה היא בריפ, צריך לבדוק בלו ריי מקורי או ריפים בTS.
ביום שישי אני כנראה אקפוץ לא.ל.מ.עם תצוגת סמסונגים ענקית