למי שיש נסיון עם UPS שיכנס
קניתי בחול איזה מוצר והוא לא עובד לי אז שלחו לי חדש דרך UPS
עכשיו הבעיה היא שנרשמתי לאתר עם סתם שם ומתי שהם בקשו את הפרטי משלוח אמרתי להם לשנות את השם אבל הם לא שינו.
תיהיה לי בעיה לקבל את המוצר?
שהוא ישאל אותי אם אני הבנאדם שרשום על החבילה לשקר ולהגיד לו כן?
וצריך לחתום רק או להראות תעודת זהות?
עכשיו הבעיה היא שנרשמתי לאתר עם סתם שם ומתי שהם בקשו את הפרטי משלוח אמרתי להם לשנות את השם אבל הם לא שינו.
תיהיה לי בעיה לקבל את המוצר?
שהוא ישאל אותי אם אני הבנאדם שרשום על החבילה לשקר ולהגיד לו כן?
וצריך לחתום רק או להראות תעודת זהות?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
ממליץ לך לשנות את הכותרת.
אני נכנסתי כי חשבתי שאתה מדבר על UPS - uninterrupted power supply
מה גם שהניסוח הזה לא מתאים לפורום הזה.
שנה למשהו כמו "שם הנמען במשלוח UPS - משנה?" או דבר דומה, אני בטוח שיותר אנשים יכנסו.
שנה למשהו כמו "שם הנמען במשלוח UPS - משנה?" או דבר דומה, אני בטוח שיותר אנשים יכנסו.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
כנלharari כתב:ממליץ לך לשנות את הכותרת.
שנה למשהו כמו "שם הנמען במשלוח UPS - משנה?" או דבר דומה, אני בטוח שיותר אנשים יכנסו....
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
לא כנ'ל בכלל . הכותרת שלך בסדר גמור ,הבעייה היא בניסוח שלך - לא ברור .. נירשמת לאתר בשם מסויים? זה לא אמור להיות קשור - בפרטי המשלוח כותבים פרטי משלוח .. כרטיס האשראי הוא על שמך... או על שם היוזרניים שלך.. אם החנות הזו כבר שלחה לך מוצר אחד אז את השני היא תשלח לאותו מקום לאותו אדם .. ההודעה שלך היא כמו ציור של ואן גוך לא מובן סוריאליסטי מה . תחליף מהר את השם בתעודת זהות לשם הלא אמיתי שנתת..
GO VEGAN
מה לא ברור?
הנה אני יתן לכם יותר פרטים.
קניתי מוצר של LOGITECH והוא לא עובד ולא רוצו להחליף לי, פתחתי משתמש באתר של LOGITECH ושלחתי להם מייל [נרשמתי עם סתם שם].
בסוף הם הציאו לשלוח לי חדש ובשקו את פרטי המשלוח, נתתי להם את השם האמיתי והכתובת אבל הם השתמשו בשם המזוייף שנתתי להם במקום בשם האמיתי ששלחתי אחרכך.
עכשיו אני שאול אם תיהיה לי בעיה לקבל את החבילה?
הנה אני יתן לכם יותר פרטים.
קניתי מוצר של LOGITECH והוא לא עובד ולא רוצו להחליף לי, פתחתי משתמש באתר של LOGITECH ושלחתי להם מייל [נרשמתי עם סתם שם].
בסוף הם הציאו לשלוח לי חדש ובשקו את פרטי המשלוח, נתתי להם את השם האמיתי והכתובת אבל הם השתמשו בשם המזוייף שנתתי להם במקום בשם האמיתי ששלחתי אחרכך.
עכשיו אני שאול אם תיהיה לי בעיה לקבל את החבילה?
כנלharari כתב:ממליץ לך לשנות את הכותרת.
שנה למשהו כמו "שם הנמען במשלוח UPS - משנה?" או דבר דומה, אני בטוח שיותר אנשים יכנסו....