עזרה עם כרטיס טלויזיה למחשב חדש
שלום לכולם,
בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש וכחלק מהמחשב החדש אני רוצה להכניס אליו כרטיס טלויזיה שאני יוכל לחבר אליו את ממיר היס, לא צריך שלטים מיוחדים או חיבורים מיוחדים מספיק חיבור RCA וS-VIDEO.
ההתלבטות שלי היא בין שתי כרטיסים:
1) compro e300f
2) compro e500f
מה אתם ממליצים? אולי כרטיס אחר?
והסיבה שאיני בוחר את MCE150 זה כי הוא לא תומך ביותר מ4 ג'יגה ראם במערכת הפעלה של 64 ביט.
תודה לעוזרים.
בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש וכחלק מהמחשב החדש אני רוצה להכניס אליו כרטיס טלויזיה שאני יוכל לחבר אליו את ממיר היס, לא צריך שלטים מיוחדים או חיבורים מיוחדים מספיק חיבור RCA וS-VIDEO.
ההתלבטות שלי היא בין שתי כרטיסים:
1) compro e300f
2) compro e500f
מה אתם ממליצים? אולי כרטיס אחר?
והסיבה שאיני בוחר את MCE150 זה כי הוא לא תומך ביותר מ4 ג'יגה ראם במערכת הפעלה של 64 ביט.
תודה לעוזרים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יש לך את ה HVR1700.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שני הכרטיסים טובים. ממה שהבנתי, היקר יותר כולל אפשרות להפעלת המחשב מרחוק ממצב כיבוי מוחלט.
שים לב ששניהם לא כוללים מקלט DVB-T לקליטת שידורי ה-DTT (עידן+).
כמו כן, שים לב שערכת האינפרה אדום שלהם לא כוללת IR Blaster (חשוב להעברה אוטומטית של ערוצים בממיר בהקלטות מתוזמנות).
ה-Hauppauge HVR 1700 כולל מקלט כזה (עולה כיום 420 ש"ח כולל קיט אינפרה אדום מלא).
כמו כן, שים לב שערכת האינפרה אדום שלהם לא כוללת IR Blaster (חשוב להעברה אוטומטית של ערוצים בממיר בהקלטות מתוזמנות).
ה-Hauppauge HVR 1700 כולל מקלט כזה (עולה כיום 420 ש"ח כולל קיט אינפרה אדום מלא).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies כתב:שני הכרטיסים טובים. ממה שהבנתי, היקר יותר כולל אפשרות להפעלת המחשב מרחוק ממצב כיבוי מוחלט.
ה-Hauppauge HVR 1700 כולל מקלט כזה (עולה כיום 420 ש"ח כולל קיט אינפרה אדום מלא)....
בהנחה שקליטת עידן+ לא רלוונטית והקלטת תוכניות מתוזמנות בעזרת IR BLASTER גם כן לא חשובה לי והשימוש
יהיה בעיקר צפייה בטלויזיה ומקסימום הקלטה בזמן אמת של תוכנית, איזה כרטיס עדיף שהתקציב שלו יהיה באזור ה300 שקלים?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם לא חשובות לך הנקודות שציינתי, אז שני הכרטיסים של קומפרו מצויינים. לך על הזול מביניהם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"