בחירת מגבר דיגיטלי למחשב

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
yoze פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם וחג שמח

עקב מעבר המחשב לחדר השינה נוצרה לי בעיה קטנה/גדולה. בחדר הקודם הוצאתי כבל אופטי מלוח האם אל המגבר הגדול שלי (kenwood) ומשם לרמקולים של בוס, 2.1. בחדר השינה יש לי עכשיו שולחן מחשב פצפון ואין מקום למגבר הגדול, אז יש לי שתי ברירות - או לקנות רמקולים למחשב באיזה 400 ש"ח, או לקנות מגבר דיגיטלי קטן ולהשתמש ב Bose שיש לי, שתופסים מעט מקום ואני די מרוצה מהאיכות שלהם.

רציתי לכן לשאול את המנוסים:
1. מדוע לרוב המגברים הדיגיטליים יש כניסה אנלוגית (3.5 מ"מ לדוגמא) ולא כניסה דיגיטלית (אופטית/USB)? האם זה צריך להשפיע על איכות הסאונד (במיוחד ברמת הרמקולים שיש לי)?
2. היות שאין לי הרבה מקום נדלקתי על הפתרון של Scythe KAMA BAY AMP (התקנה במארז המחשב). האם מישהו קנה ויש לו הערות חשובות (רעש/חום וכו')? האם מגברים חיצוניים כמו ה T-amp עדיפים?
3. נדלקתי על הדגם החדש (Kama Bay AMP 2000), במיוחד בגלל שיש לו כפתורי שליטה ושאפשר לחבר אליו גם מקור שמע אחר בצורה חזיתית. האם הוא נמכר כבר בארץ ולמישהו יצא לנסות אותו? יש בכלל מגברים שיושבים במארז שמיוצרים ע"י חברות אחרות?
4. האם כדאי לי בכלל ללכת לכיוון אחר?
נערך לאחרונה על ידי yoze ב 22/09/2010 15:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

למד פה
http://www.hometheater.co.il/article013 ... MA-BAY-AMP

יכול להיות פתרון לא רע עבורך. תלוי בכרטיס הקול....

yoze פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

roypeles כתב:למד פה
http://www.hometheater.co.il/article013 ... MA-BAY-AMP

יכול להיות פתרון לא רע עבורך. תלוי בכרטיס הקול....
...
קודם כל, תודה.
מהמאמר הזה בדיוק הגעתי. השאלות הן אחרי קריאת המאמר...
דרך אגב, מדובר בכרטיס קול משולב על לוח האם של Gigabyte עם יציאות אנלוגיות ודיגיטליות

yoze פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

למישהו יש עוד מידע? :?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”