אקסבוקס 360 כמה שאלות לגבי HDD ב SLIM

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

בשיבה טובה ה XBOX360 הלך לעולמו (2007-2010).... :(

אני חושב על ה SLIM אך כמה דברים מטרידים אותי לגבי ה HDD

1. מה עושים עם ה HDD הישן ?
א. לא היו לי בו שמירות רציניות-אני לא באמצע משחק
ב. לא הייתי מחובר ל LIVE מעולם כך שאין לי חשבון פעיל על הHDD
ג. כן יש לי achievements שונים ו- 5555 G -האם זה בכלל נותן משהו ב LIVE או למשחקים עתידיים וחבל לי לוותר על זה ?

2. במידה והחלטתי לקחת את ה SLIM 4GB האם יש דרך להעתיק את כל הנתונים לדיסק און קי או להארד-דיסק חיצוני USB ולהעביר הכל אח"כ ל SLIM ? ראיתי שיש כבל מיוחד שמתחבר ל HDD הישן ואז ניתן להעביר לSLIM-נראה לי הוצאת כסף נוספת ומיותרת בשביל פעם אחת.

3. ראיתי סרטון ביוטיוב שניתן לפתוח את ה HDD הישן ולהכניס אותו לכניסה של הארד-דיסק ב SLIM-נראה שזה אכן אמין ועובד-מישהו ניסה ?

כמו כן...אני פתאום מתלבט אם לעבור ל PS3 הבעיה היא שבעבר רכשתי כבר ל בוקס תופים וגיטרה של רוק בנד, 2 שלטים של בוקס, מטען ומעט משחקים האם יהיה שווה לי למכור אותם ולעבור ל PS3 ? הרי ל SLIM יש WIFI מובנה, HDMI-הבלו ריי לא ממש מעניין אותי כי אני לא רואה סרטים. עדכנו איתי אם אני טועה לPS3 אין איזורים למשחקים נכון ?

דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

טוב חיפשתי לבד והגעתי למסקנה:

אין שום בעיה לרכוש SLIM ARCDE עם 4 GB ולשים בתוכו את ה HDD מהבוקס הישן.
זה אומנם לא חלק כמו שזה נשמע אך מסרטונים ביוטיוב, זה לא צריך להיות כ"כ מסובך-פתיחה של כמה ברגים ודיוק בהכנסה של הHDD לחריצים הנכונים.

משמע-חסכון של 100$ או בישראל סביב 500-600 ש"ח.

אגב, מתברר שיש כמה כוננים שהם לא ייעודים לאקסבוקס ועדיין יתאימו ל SLIM, ל WD יש כונן של 250GB שעולה 59$ ומתאים באופן מושלם לכונן ולחריצים-עובד!

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”