עזרה בהתקנת PVR150 בWIN7
ניסיתי להפעיל את כרטיס הלכידה שהתקנתי במחשב את הלכידה ביצעתי דרך תוכנת ULEAD והכול עבד בסדר למעט ריצודים מעצבנים בלכידה.
בדקתי את הסרט בטלויזיה דרך המצלמה והכול עבד חלק בלי קפיצות וריצודים בכלל.
לאור ההכוונה שלכם בפורום ולאור זה שחבילת מקודדים KLITE היו מותקנים במחשב החלטתי לפרמט את המחשב התקנתי מחדש WIN7 32 BIT ואת חבילת המקודדים של הכריש כמו שהומלץ.
לאחר התקנה של תוכנת ULEAD 11.5 התוכנה מודיעה שוב ושוב CAPTURE MODULE INTIALIZATION FAILED שגיאה מספר 15064:20:0.
כרטיס הלכידה הינו PVR 150 איך יתכן שקודם הכול עבד עם אותם תוכנות בדיוק למעט המקודדים?
בדקתי את הסרט בטלויזיה דרך המצלמה והכול עבד חלק בלי קפיצות וריצודים בכלל.
לאור ההכוונה שלכם בפורום ולאור זה שחבילת מקודדים KLITE היו מותקנים במחשב החלטתי לפרמט את המחשב התקנתי מחדש WIN7 32 BIT ואת חבילת המקודדים של הכריש כמו שהומלץ.
לאחר התקנה של תוכנת ULEAD 11.5 התוכנה מודיעה שוב ושוב CAPTURE MODULE INTIALIZATION FAILED שגיאה מספר 15064:20:0.
כרטיס הלכידה הינו PVR 150 איך יתכן שקודם הכול עבד עם אותם תוכנות בדיוק למעט המקודדים?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אם אני לא טועה גם כאשר אני ניסיתי להשתמש ב ULEAD ללכידה מהכרטיס הזה היו המון המון בעיות.
בסוף השתמשתי בכרטיס אחר USB.
שווה לבדוק תוכנה אחרת פחות כבדה.
בסוף השתמשתי בכרטיס אחר USB.
שווה לבדוק תוכנה אחרת פחות כבדה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם הורדת דרייבר מעודכן לכרטיס הטלוויזיה מהאתר של Hauppauge (ולא מעדכונים אוטומטיים של מיקרוסופט)?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם בתוכנת המדיה סנטר של מיקרוסופט המגיעה מובנית במערכת ההפעלה (אם היא לא Basic Home) הכרטיס מזוהה?
לגבי האודיו, לא הבנתי למה הכוונה. בשביל כרטיס טלוויזיה אין צורך להתקין משהו נוסף.
לגבי האודיו, לא הבנתי למה הכוונה. בשביל כרטיס טלוויזיה אין צורך להתקין משהו נוסף.
השם מופיע בכל התוכנות גם ב ULEAD הוא מופיע אבל אני מקבל את הודעת השגיאה ב WINDOS MEDIA ENCODER הצלחתי להריץ אותו ברגע שביטלתי את אופצית הקול. זה מה שמופיע לי ב WIN MEDIA ENCODER
multichannel wave sorce
ובכרטיס לכידה
hauppauge win tv pvr pci ii capture
עברתי על DEVICE MANAGER ושם ראיתי כי הכרטיס מופיע פעם אחת בלבד תחת קטגוריה של SOUND ....
hauppauge win tv pvr pci II (26xxx(
האם כל זה אמור להיות כך האם זה בסדר?
multichannel wave sorce
ובכרטיס לכידה
hauppauge win tv pvr pci ii capture
עברתי על DEVICE MANAGER ושם ראיתי כי הכרטיס מופיע פעם אחת בלבד תחת קטגוריה של SOUND ....
hauppauge win tv pvr pci II (26xxx(
האם כל זה אמור להיות כך האם זה בסדר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עם המדיה סנטר ניסית?