שאלה לגבי העברת נתונים בין מחשבים עם ראוטר
יש לי ראוטר די ישן D-LINK DI-524
הנתונים שמפרסמים עליו זה שבאלחוטי הוא יכול להעביר עד 54Mb ז"א כמעט 7MB
כשאני מחבר מחשב עם PS3 ברשת ( PS3 מחובר אלחוטית והקליטה לא גבוהה במיוחד) זה ממש לא קורה ולא קרוב.
אם אני אחבר את הPS3 לראוטר בצורה קווית, מובטח לי שאני אקבל את הקצב הזה?
הנתונים שמפרסמים עליו זה שבאלחוטי הוא יכול להעביר עד 54Mb ז"א כמעט 7MB
כשאני מחבר מחשב עם PS3 ברשת ( PS3 מחובר אלחוטית והקליטה לא גבוהה במיוחד) זה ממש לא קורה ולא קרוב.
אם אני אחבר את הPS3 לראוטר בצורה קווית, מובטח לי שאני אקבל את הקצב הזה?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אף פעם לא תקבל את הקצב הזה. בטח לא אם הקליטה לא גבוהה.
המספר הזה "54" הוא ברוטו, כלומר, יש הרבה נתונים מעבר למה שאתה מודע שעוברים ברשת.
אם תחבר בצורה קווית תהיה מחובר ב100Mbps ולא תהייה תלויי בקליטה. הביצועים ברשת אמורים להשתפר אך קח בחשבון שמהירות הרשת לא מחייבת ויש הרבה גורמים נוספים שמשפיעים על התעברה.
מה אתה בעצם עושה ברשת? משחקים? הזרמת מדיה? העברת קבצים?
המספר הזה "54" הוא ברוטו, כלומר, יש הרבה נתונים מעבר למה שאתה מודע שעוברים ברשת.
אם תחבר בצורה קווית תהיה מחובר ב100Mbps ולא תהייה תלויי בקליטה. הביצועים ברשת אמורים להשתפר אך קח בחשבון שמהירות הרשת לא מחייבת ויש הרבה גורמים נוספים שמשפיעים על התעברה.
מה אתה בעצם עושה ברשת? משחקים? הזרמת מדיה? העברת קבצים?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה בחיבור קווי ותחזור עם רשמים.
אם יש לך במחשב כרטיס רשת גיגה אני ממליץ לחבר ישירות לPS3 היות וגם לו יש כרטיס גיגה, כך תקבל ביצועים מקסימאליים.
לגבי חיבור לאינטרנט, כרטיס רשת נוסף במחשב (לא חשוב אם חוטי או אלחוטי) ושיתוף החיבור לאינטרנט כדי שלPS3 תהיה גישה.
ככה אני עבדתי עד לא מזמן ומצאתי שזו שיטה מוצלחת (לי יש שני כרטיסי גיגה מובנים בלוח. קניתי עכשיו נתב שתומך בגיגה כך שהכל מחובר אליו בלי להסתבך - אתה יכול לנסות גם את זה - פשוט יותר אבל יקר יותר)
מקווה שלא סיבכתי אותך
אם יש לך במחשב כרטיס רשת גיגה אני ממליץ לחבר ישירות לPS3 היות וגם לו יש כרטיס גיגה, כך תקבל ביצועים מקסימאליים.
לגבי חיבור לאינטרנט, כרטיס רשת נוסף במחשב (לא חשוב אם חוטי או אלחוטי) ושיתוף החיבור לאינטרנט כדי שלPS3 תהיה גישה.
ככה אני עבדתי עד לא מזמן ומצאתי שזו שיטה מוצלחת (לי יש שני כרטיסי גיגה מובנים בלוח. קניתי עכשיו נתב שתומך בגיגה כך שהכל מחובר אליו בלי להסתבך - אתה יכול לנסות גם את זה - פשוט יותר אבל יקר יותר)
מקווה שלא סיבכתי אותך
בהזדמנות אני אקנה כבל
מבאס להעביר אותו בכל הבית
יש אולי פתרון אחר? אולי משהו כמו ש YES עושים דרך החשמל(אני לא ממש יודע מה הם עושים עם הVOD) ?
שוב המצב הוא כזה
חדר 1 : 2 מחשבים מחוברים קווית למודם +ראוטר
סלון: PS3 שכרגע מחובר אלחוטית
מבאס להעביר אותו בכל הבית
יש אולי פתרון אחר? אולי משהו כמו ש YES עושים דרך החשמל(אני לא ממש יודע מה הם עושים עם הVOD) ?
שוב המצב הוא כזה
חדר 1 : 2 מחשבים מחוברים קווית למודם +ראוטר
סלון: PS3 שכרגע מחובר אלחוטית