tivo

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

יש לי כמה שאלות בקשר למכשיר tivo

*מישהו יכול להסביר לי ביותר פירוט מזה טיבו חוץ מזה שזה ממיר מקליט?

*איך אפשר להזמין אחד?

האם חייב להיות מנוי בחברת כבלים אמריקאית בשביל לצפות בתכנים?

והאם יש דרך לעבוד איתו כאשר אני מנוי ליס (לעשות את כל הפעולות של המקס)?

תודה רבה לכל העוזרים!

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

Tivo זה בדיוק ממיר מקליט כמו yesMax או HOT MAGIC. יכול להיות שיש לו פיצ'רים שממומשים בו ולא ממומשים במקבילות של yes ו- HOT.

ה- Tivo מתאים רק לשידור והקלטה של שידורי כבלים (DVB-C) או DVB-T של ארה"ב (ואולי גם של קנדה ומקסיקו). הוא לא תומך בשידור והקלטה של שידורי לווין (DVB-S ו- DVB-S2).

בכל מקרה לא ניתן לעבוד איתו בארץ - כל השידורים מוצפנים ע"י כרטיסים חכמים של NDS המותאמים במיוחד לדרישות של yes ו- HOT.

אתה יכול לראות את המפרט הטכני שלו כאן ולראות שהוא לא מתאים לשידורים בארץ (תומך רק ב- ATSC)

nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

ואם אני אחבר ממיר של יס לטיבו אני אוכל להקליט תכנים של יס?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

ואיך בדיוק תחבר את הממיר של yes ל- Tivo ? בעזרת איזה כבל ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78853
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5390 פעמים

שליחה #5 

התשובה היא לא.

TIVO זו חברה שהיתה אחת משתי החברות שיצאו (כמעט במקביל) עם הרעיון של הקלטה חיה. הכוונה היא שהם אפשרו לך לעשות PAUSE לשידורים חיים וללכת גם אחורה. כל זה הודות לכך שהם כל הזמן הקליטו את התכנים ברקע.

כיום כמעט כל חברת כבלים ולוויין בעולם מחזיקה ממיר מהסוג הזה ו-TIVO ירדו בהתאם.

ל-TIVO יש מכשירים רבים, כמעט כולם מיועדים לשוק האמריקאי (הם היו גם בשווקים נוספים כגון אוסטרליה ואנגליה אבל לא נחלו שם המון הצלחה). הממירים שלהם לא יעבדו כאן.

עד היום יש להם הרבה מאוד יכולות והם היו חדשניים מאוד בכמעט כל קטגוריה. מבחינת חומרה, השימוש שלהם בלינוקס באופן כ"כ מובנה וחזק (היום קשה למצוא מכשירים שלא עובדים בשיטה הזו) ועוד.

הם גם מחוברים ללא מעט שירותים חיצוניים שבאמת הופכים את המכשירים שלהם לתענוג להשתמש וכמובן ממשק משתמש נהדר.

היום עיקר הפיצ'רים שחסרים ביס מקס HD למשל (שהוא דומה למדי ל-TIVO המוקדמים) זה ממשק משתמש חזק ואינטרקטיבי יותר וגם היכולת של TIVO להמליץ לך על תכנים. מצד שני, יש לנו כ"כ הרבה תכנים והקלטות שבשלב הזה אני לא ממש צריך שימליצו לי על עוד דברים לצפות...

מה שכן, זה מאוד נוח למנוע מצבים שבגלל שלא שמת לב לפרומואים, עלולים להתפספס פרקים ראשונים של סדרה חדשה, כי הוא יקליט אותה "שיהיה" ואם לא רואים אותה אז TIVO לבד יודע להעלים אותה.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #6 

ובקשר ל"לחבר את טיבו ליס", זה בלתי אפשרי, הרעיון הוא שהטיבו יחליף את ממיר הכבלים הרגיל, טיבו כבר יצרו קשר עם החברה ויקבלו כרטיס דיגיטלי שיאפשר לך לראות את כל ערוצי הכבלים שלך דרך טיבו, כך שלחבר את טיבו ליס זה... מטומטם מאד, שלא לדבר על כך שהם יוצאים לפרויקט עם DIRECTV לבנות ממיר טיבו גם ללווין.

nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

UserName כתב:ובקשר ל"לחבר את טיבו ליס", זה בלתי אפשרי, הרעיון הוא שהטיבו יחליף את ממיר הכבלים הרגיל, טיבו כבר יצרו קשר עם החברה ויקבלו כרטיס דיגיטלי שיאפשר לך לראות את כל ערוצי הכבלים שלך דרך טיבו, כך שלחבר את טיבו ליס זה... מטומטם מאד, שלא לדבר על כך שהם יוצאים לפרויקט עם DIRECTV לבנות ממיר טיבו גם ללווין.
...
עם איזו חברה טיבו יצרו קשר בשביל לקבל כרטיס דיגיטלי?

והממיר של DIRECTV אמור להיבנות בשביל הצלחות לווין הפרטיות?

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

nati086 כתב:
UserName כתב:ובקשר ל"לחבר את טיבו ליס", זה בלתי אפשרי, הרעיון הוא שהטיבו יחליף את ממיר הכבלים הרגיל, טיבו כבר יצרו קשר עם החברה ויקבלו כרטיס דיגיטלי שיאפשר לך לראות את כל ערוצי הכבלים שלך דרך טיבו, כך שלחבר את טיבו ליס זה... מטומטם מאד, שלא לדבר על כך שהם יוצאים לפרויקט עם DIRECTV לבנות ממיר טיבו גם ללווין.
...
עם איזו חברה טיבו יצרו קשר בשביל לקבל כרטיס דיגיטלי?

והממיר של DIRECTV אמור להיבנות בשביל הצלחות לווין הפרטיות?
...
עם חברת הכבלים.
ולגבי הממיר כן, זה יהיה טיבו רק בשביל הלווין.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”