סקירה מעניינת. ראוי לציין כמה דברים שלא זכו להתייחסות:
- ה-Touch נשמע טוב יותר מאחיו הוותיקים - ה-SB3 והדואט - גם ביציאה האנלוגית וגם בדיגיטלית.
- ה-Touch תומך בקבצי Hi-Rez, גם ביציאה האנלוגית וגם בדיגיטלית - זה חידוש מרענן שהיה שמור עד היום רק ל-Transporter
- ההתייחסות למסך המגע הייתה דיפלומטית מדי - זה גימיק מיותר לגמרי
רק המחיר.....
ליבואן של לוג'יטק יש כרגע מבצע על המלאי של ה SB3 ב-400 שקל.
נוסיף לזה IPOD זול (1000 שקל) כשלט מעולה וקיבלנו קומבינציה זהה ל RECIEVER + DUET שעולה כ-3000 שקל בארץ (או אפילו יותר).
רק המחיר.....
ליבואן של לוג'יטק יש כרגע מבצע על המלאי של ה SB3 ב-400 שקל.
נוסיף לזה IPOD זול (1000 שקל) כשלט מעולה וקיבלנו קומבינציה זהה ל RECIEVER + DUET שעולה כ-3000 שקל בארץ (או אפילו יותר).
...
לפי הפרטים בלינק שצירפת מדובר על מכשיר מתצוגה, עלות חדש היא 549 ש"ח.
תודה על הסקירה
אני מאוד אוהב את הSB3
הייתי שמח לראות מכשיר אמצע
כזה עם איכויות סאונד כמו הטאץ, עם מסך צבעוני ויפה
אבל ללא המסך מגע
מצידי שיקראו לו נוטאץ
הנגיעה זה נמחדע ם שמים את זה על שולחן עבודה
למערכת ממש לא צריכים את זה
yairf כתב:סקירה מעניינת. ראוי לציין כמה דברים שלא זכו להתייחסות:
- ה-Touch נשמע טוב יותר מאחיו הוותיקים - ה-SB3 והדואט - גם ביציאה האנלוגית וגם בדיגיטלית.
- ה-Touch תומך בקבצי Hi-Rez, גם ביציאה האנלוגית וגם בדיגיטלית - זה חידוש מרענן שהיה שמור עד היום רק ל-Transporter
- ההתייחסות למסך המגע הייתה דיפלומטית מדי - זה גימיק מיותר לגמרי
...
לגבי איכות הצליל- לא הצלחתי לשמוע הבדלים- לא יכול להשבע שאין כאלו. כן רמזתי לעיניין בנושא הDAC שהוא כמעט כמו בtransporter.
לגבי מסך המגע, ובכלל הקונספט של המכשיר הזה, אוסיף רק: כשבוע לאחר שהמכשיר חזר ליבואן, ואחרי זמן ניכר שהוא היה מוצב על המזנון, אישתי, (שתזכה לחיים ארוכים) תוך כדי צפייה בטלביזיה שאלה: אה, לא היה פה שעון? (שומר המסך ברירת המחדל הוא אכן שעון גדול ויפה )
sam22
גם אני הייתי שמח לשכזה, אבל אני די מבסוט מהסידור הנוכחי: הנגן הוא תוכנת squeezeslave שרצה על הhtpc, והתצוגה היא בשלט - הduet controller, או הipod touch, או בטלפון הנייד (בממשק web), ואם ממש מתעקשים, אז אפשר להדליק את המסך ולהשתמש בSqueezePlay.
כאמור, האפשרויות רבות ומגוונות - וכמעט לכל כיס יכול להיות פתרון.
וזוהי (לדעתי) הגאונות בפתרון של לוג'יטק - בעזרת קהילת הפיתוח שצמחה מסביב, יש כל מיני נגני תוכנה שמתממשקים עם הנגנים ה'אמיתיים' ומאפשרים לכל מכשיר (כמעט) להפוך לעוד נגן ברשת ה SQUEEZE.
אצלי, לדוגמא, יש נגן של LINN, שמופיע כנגן SB לכל דבר ועניין ברשת ה SQUEEZE וזאת ע"י אפשרויות הפיתוח ש SLIM DEVICES נתנו למפתחים חיצוניים.
שלחת אותי "להכין שיעורי בית". ייתכן שאתה צודק לגבי הטכנולוגיה. בכל אופן, אל תצפה למצוא מסך כמו בiPhone. קח ליידים palm ישן- זו אותה תחושה / רספונסיביות.
היתה חסרה לי נגיעה באיכות המוצר כטרנספורט אודיופילי ובהשוואה למוצרים כמו hiFace או usb dac שיש לו גם יציאה קואקסיאלית.
...
יוסי, המוצר נשמע מצויין, אבל לאוזניי גם הDuet נשמע מעולה, גם הSonos אותו סקרתי בעבר, ואפילו הSqueezePlay והSqueezeSlave כשהם מחוברים בחיבור דיגיטלי לרסיבר ולרמקולים שלי.
תודה על הסקירה
כבעליו של מכשיר ה- Duet יש לי רק דברים טובים לומר עליו.המכשיר מאד נוח לתפעול בעזרת השלט המעולה שלו,התוצאה המןסיקלית גם היא טובה מאד.בדקתי מספר נגנים מולו (כגון CD, CD ששימש כטרנספורט, סטרימר וכדומה) התוצאה המתקבלת מהמכשיר ממש מעולה.אצלי הוא מחובר ל-DAC חיצוני עם כבל קואקסיאלי-ומשם ל-PRE ולשאר המערכת.אני מוצא את עצמי לאחרונה שומע רק דרכו,ראשית הנוחיות (השלט המעולה שלו,אין צורך לקום להחליף דיסקים/תקליטים) ומעל לכל הסאונד מעולה.מומלץ בחום