כמה שאלות לגבי הגדרות ה608

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
bullman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

התחדשתי לאחרונה ברסיבר ונתקלתי בכמה קשיים:

1. וידאו - ממיר היס שלי מחובר הן לרסיבר בקומפוסיט והן ישירות לטלביזיה בS-video ההבדלים הם עצומים לטובת החיבור הישיר לטלביזיה.
התמונה דרך הרסיבר מאוד מפוקסלת ולא ברורה, ניסיתי את כל מצבי הmonitor out אך אני לא רואה שום הבדל.
האם מיתוג הוידאו שלו כזה גרוע או שיש הגדרות שאני מפספס.

2. אודיו - אומנם אני לא אגיע לווליום כל כך גבוה אך ברסיבר הקודם שלי (ימהה 440) הייתי שומע בערך ב30% ווליום כיום את האונקיו אני מגביר לכ60% לאותה רמת שמיעה, למה זה קורה?
האם יש איזו אופציה על הגבלת הווליום שמשפיעה על זה?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

אין מה לעשות - חיבור S-Video משמעותית יותר טוב מחיבור RCA שנחשב לנחות ביותר.
אז בגלל שהאות שנכנס לרסיבר כ"כ נמוך - קשה למעבד שלו לשפר את התמונה.
אפשרות 1 - חבר את היס - הוידאו למסך והאודיו לרסיבר - זה ייאלץ אותך להעביר ערוץ לטובת צפייה ביס.
אפשרות 2 - רכוש TRANSCODER - חבר את היס מSCART לTC, שממיר את האות לקומפוננט - ומשם לרסיבר. הרסיבר כבר יעשה UPCONVERSION ויוציא לך את האות בHDMI - אמנם יעלה כמה מאות שקלים - אבל תגיע לתוצאות לדעתי הכי טובות.

2. צריך להתרגל לרסיבר - אני יכול להעיד שרק באיזור ה-50-60 מתחילים לשמוע את הרמקולים כמו שצריך.

bullman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

היס כבר מחובר ישירות לטלביזיה בs-video בעבר עשיתי ניסוי של חיבור ישיר לטלביזיה גם של -s-video וגם של קומפוזיט וההבדל לא היה משמעותי. משום מה אני מרגיש שהרסיבר עוד יותר מנחית את האיכות.
האם מעבר לyes max hd ישפר את האיכות?
בנוגע לאודיו זה בדיוק כך, סרטים אני רואה בסביבות ה60 אני אמנם לא אגיע אי פעם ל100 אבל זה נראה מוזר שרסיבר עם הספק גבוה יותר מוציא סאונד חלש יותר לא?

adicoh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

ברגע שתכנס להגדרות של הרסיבר ותגדיר לו Dynamic EQ אם אני לא טועה אז העוצמה של הסאונד תשתנה בהתאם.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”