היי, קניתי איי פוד לא מזמן והבנתי שזה אחד הנגנים עם איכות הסאונד הטובה ביותר. אני רוצה לקנות אוזניות שימצו את היכולת של הIPOD ואני לא מפחד להשקיע גם 500-700 שקל על זה. מה אתם ממליצים? הנה כמה עובדות שאולי יעזרו למי שמבין קצת בתחום להמליץ לי על משהו מתאים:
* אני שומע מוזיקה במשך שעות רבות, ואני צריך משהו שגם ישמור לי על האוזניים ולא יהרוס לי את השמיעה עם הזמן.
* אני לא רוצה אוזניות כפתור או שנכנסות באוזן או משהו כזה אלא אוזניות קשת, (ואין לי מושג מה זה אומר פתוחות או סגורות מבחינה פרקטית)
* אני נוסע הרבה ומסתובב הרבה ברגל אז אני צריך משהו שיהיה נוח על הראש ולא כבד מדי או מאסיבי מדי כך שיהיה לי נוח.
* שמעתי שעם מתאם מסויים שנקרא A2DP, או אולי לחילופין שימוש בבלוטות', אפשר לקנות אוזניות אלחוטיות... מישהו יכול לשפוך קצת אור על התחום הזה? האם זה פוגם באיכות של האזניות או משהו כזה? יש סיכוי למצוא משהו (מתאם+אוזניות) כזה בסביבות ה600-700 שקל?
בנוסף, שמעתי לאחרונה הרבה שהנגן אודיו עם האיכות סאונד הכי גבוהה הוא הCOWON, ושאפילו יותר טוב מהIPOD... אני עדיין יכול להחליף את הIPOD בCOWON, מה אתם אומרים ? האם זה נכון? כמה הבדל כבר יש?
צריך עזרה לרכישת אוזניות איכותיות לנגן מדיה (Ipod,למעשה)
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
* אני שומע מוזיקה במשך שעות רבות, ואני צריך משהו שגם ישמור לי על האוזניים ולא יהרוס לי את השמיעה עם הזמן ==> תשמע בווליום נמוך ותעשה הפסקות
* (ואין לי מושג מה זה אומר פתוחות או סגורות מבחינה פרקטית) ==> סגורות זה אומר שאנשים מבחוץ שומעים אותך חלש יותר מאשר באוזניות פתוחות
* אני נוסע הרבה ומסתובב הרבה ברגל אז אני צריך משהו שיהיה נוח על הראש ולא כבד מדי או מאסיבי מדי כך שיהיה לי נוח. ==> כנס לחנות אוזניות בת"א ותשים על הראש קצת
* כנס לזאפ תרשום אוזניות bluetooth
cowon אכן איכותי יותר בהגברה שלו. כמה הבדל יש? כל אחד והאוזן שלו...
* (ואין לי מושג מה זה אומר פתוחות או סגורות מבחינה פרקטית) ==> סגורות זה אומר שאנשים מבחוץ שומעים אותך חלש יותר מאשר באוזניות פתוחות
* אני נוסע הרבה ומסתובב הרבה ברגל אז אני צריך משהו שיהיה נוח על הראש ולא כבד מדי או מאסיבי מדי כך שיהיה לי נוח. ==> כנס לחנות אוזניות בת"א ותשים על הראש קצת
* כנס לזאפ תרשום אוזניות bluetooth
cowon אכן איכותי יותר בהגברה שלו. כמה הבדל יש? כל אחד והאוזן שלו...