White Wash במסכי פנסוניק
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ב-PV70 ו- PV80 זה בתפריט טכנאים.
לא יודע לגבי ה-U20.
בכל מקרה, פנסוניק טוענים שלא צריך את זה בגלל מנגנוני הגנה אחרים שיש להם, כמו Pixel Orbiter
לא יודע לגבי ה-U20.
בכל מקרה, פנסוניק טוענים שלא צריך את זה בגלל מנגנוני הגנה אחרים שיש להם, כמו Pixel Orbiter
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מנגנון שמחליף במהירות את הצבע של פיקסלים סמוכים כאשר תמונה סטטית מוצגת. זה למעשה גורם לתמונה כביכול להשתנות, בעוד שהעין לא מצליחה להבחין בזה. במימוש אחר יש (בנוסף או במקום) גם הזזה של פיקסלים. למשל מזיזים את התמונה אופקית ואנכית פיקסל אחד (למשל) וחוזר חלילה. יוצרים מצב שהתמונה בעצם לא סטטית, בעוד שהעין ממרחק צפייה סביר לא מבחינה בזה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
מסתובבות ברשת הוראות די פשוטות לגבי כניסה למסך טכנאים.amitgv1 כתב:רציתי לשאול האם יש את הפונקציה של שטיפה?
יש לי את ה U20 ואני לא רואה את הפונקציה הזו. זה אולי בתפריט טכנאים ? איך מפעילים אותו ?...
אבל יש גם דיווחים לא מעטים על חבר'ה שבמחי לחיצת כפתור תמימה הפכו את המסך לפיסת זכוכית ופלסטיק מושבתת לחלוטין (מסך הטכנאים מאד לא אינטואטיבי בלשון המעטה).
במעמד החלפת ה V20 שלי (כזכור המסך הוחלף בחדש בגלל בעיית הזימזום) הטכנאי נכנס לאופצייה הזו כדי לבדוק משהו במסך הישן. לשאלתי כיצד נכנסים, מה עושים וכו' הוא ענה (אוף דה רקורד) שאין לו בעייה להראות לי אבל עלי לזכור שכל שיבוש או הפרעה או חלילה השבתה בפעולת המסך יגררו ביטול מוחלט של האחריות !
מסתבר שיש להם דרך פשוטה לברר את זה
לכן הצעתי היא לא לחפש צרות ....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !