ערוץ 511 - ערוץ 1 ב-HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Frosti7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #61 

oferlaor כתב:מישהו עדיין מסתכל בזה?

זה בכלל עדיין בממיר?

למה זה טוב בשלב הזה? אני חושב שערוץ הוכיח שהשידורים שלו מהמונדיאל היתה סוג של נפיחה לפני המוות... לא?
...
אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד באימרה הזאת,
האם אתה רוצה להגיד שהתוכן של ערוץ 1 לא מעניין אותך?
האם אתה רוצה לומר שאין לך רצון לראות את התוכן, מעניין או לא מעניין בשידור HD?
הרי אתה מייחס את הנושא ההודעה ישירות לשידור HD ולא גם לערוץ 11

בכל אופן לערוץ 1 תמיד היה את הקהל משלו, אני יודע שהתחלתי לצפות בערוץ הראשון רק מרגע שגיליתי אותו ב511, אני מעדיף לראות מבט בערוץ 511 ולא שידור חדשות של ערוץ 2 או 10 בעיקר בגלל שמבט משודר בHD!

כרגע בישבילי ערוץ 511 זהוא אחד הערוצים המועדפים עליי בHD בגלל הסיבות הבאות:
1.אינני צופה בסרטים וסדרות בטלוויזיה אלא בסטרימר לכן ערוצי סרטים וסדרות לא רלוונטיים בישבילי
2.ערוץ NG הוא הערוץ האהוב עליי בדרך כלל, אבל התוכן שמשודר בערוץ 535 הוא בגדר של אסון רייטינג, ואם זה לא מספיק אז זה אסון רייטינג שמשודר באופן חוזר וחוזר (דיי, כמה פעמים אפשר לראות מזיזים בניינים?)
3.MTV מצויין אבל האיכות לא שם (במיוחד בסאונד) ואני כבר לא צופה בו
4.אני לא צופה בספורט
5.מה נשאר? ערוץ 511! שוב תענוג לראות חדשות בHD ואני מקווה שערוץ2 ו10 יקחו דוגמא!

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #62 

עזוב חדשות CSI בHD, זה בטח חוויה ועוד בחינם, life בHD ולאונרד כהן במופע בHD, אומנם אני לא רואה בHD את הערוץ אבל עדיין תומך בעובדה שבארץ חייב להיות ערוץ באיכות HD שמשודר בחינם בלווין הפרטי וגם דרך DTT, חוץ מזה אני תומך בעובדה שצריך 11 ערוצים ביניהם גם ערוצים שישדרו באיכות HD 3D.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #63 

פרוסיט
אני מסכים שהיום ערוץ אחד הינו הערוץ המועודף גם בגלל איכות השידור לאלה שיכולים לראות HD גם בגלל התכנים ובעיקר אין פירסומות. חבל שהשידור האיכותי ניתן רק למנויים

נימרוד
אתה כותב שהשירות הוא בחינם וזה כלל לא מדוייק. אתה חייב להיות מנוי על שירותי הכבלים או הלוויין כדי לצפות וכאמור זה לא חינם

לכל אלה אשר אינם מנויים על שישרותי הכבלים או הלוויין ואני בתוכם אין את האפשרות להנות משודורי ה HD בחינם

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”