ערוץ 511 - ערוץ 1 ב-HD
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
מישהו עדיין מסתכל בזה?
זה בכלל עדיין בממיר?
למה זה טוב בשלב הזה? אני חושב שערוץ הוכיח שהשידורים שלו מהמונדיאל היתה סוג של נפיחה לפני המוות... לא?
זה בכלל עדיין בממיר?
למה זה טוב בשלב הזה? אני חושב שערוץ הוכיח שהשידורים שלו מהמונדיאל היתה סוג של נפיחה לפני המוות... לא?
אני מזפזפ לערוץ הזה רק בשביל שידורי ליגת העל בכדורגל... פעם אחת פייר שבוע ...
לדעתי היה עדיף אם הערוץ הזה היה הופך לפלטפורמה של שידורי HD מערוצים 1 , 2 , ו 10 ...ולא רק של ערוץ 1
ככה היינו רואים גם את הנבחרת ב HD (זכויות שידור של ערוץ 10) ואולי גם סדרות ישראליות בHD ( אני יודע בוודאות שאת העונה הקרובה של רמזור יצלמו ב HD )
לדעתי היה עדיף אם הערוץ הזה היה הופך לפלטפורמה של שידורי HD מערוצים 1 , 2 , ו 10 ...ולא רק של ערוץ 1
ככה היינו רואים גם את הנבחרת ב HD (זכויות שידור של ערוץ 10) ואולי גם סדרות ישראליות בHD ( אני יודע בוודאות שאת העונה הקרובה של רמזור יצלמו ב HD )
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אני לא חושב שזה משנה.
ערוץ 1 יזכרו לעד כזה שהכניס את הHD לארץ עם המונדיאל.
תבדיל בין התוכן לטכנולוגיה. גם ביום ש2 ו-10 יהיו בHD עדיין אותו *** יהיה משודר... אבל בHD
ערוץ 1 יזכרו לעד כזה שהכניס את הHD לארץ עם המונדיאל.
תבדיל בין התוכן לטכנולוגיה. גם ביום ש2 ו-10 יהיו בHD עדיין אותו *** יהיה משודר... אבל בHD
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
כן, אני עדיין מסתכל בערוץ הזה.
הקלטתי את הסדרה LIFE ואת הסדרה המרתקת אפוקליפסה ששודרה ב-HD.
היום אפשר לראות את טקס חלוקת פרסי אופיר ב-HD
בד"כ משודרת לפחות תוכנית אחת ב-HD ביום, לפעמים זאת מבט או מהיום למחר/מבט לכסף.
אני מבין שהבון טון הוא לזלזל בכל דבר שהערוץ עושה, אבל יש גם מקום לערוץ שלא מכוון לכלל האוכלוסיה.
במקרה השבוע , ואני לא טוען שזה קורה כל שבוע,
ראיתי כל יום בערב תוכנית בערוץ-
ביום ראשון הסיפור האמיתי על מנחם גולן
אתמול תוכנית מעניינת שהוכנה ב-BBC על המשט הטורקי (למרות שמדובר ב-BBC דווקא יצאנו בסדר)
והיום אצפה בטקס פרסי אופיר.
אז כן, יש עדיין מקום לערוץ.
אל תהיו כ"כ שליליים.
הקלטתי את הסדרה LIFE ואת הסדרה המרתקת אפוקליפסה ששודרה ב-HD.
היום אפשר לראות את טקס חלוקת פרסי אופיר ב-HD
בד"כ משודרת לפחות תוכנית אחת ב-HD ביום, לפעמים זאת מבט או מהיום למחר/מבט לכסף.
אני מבין שהבון טון הוא לזלזל בכל דבר שהערוץ עושה, אבל יש גם מקום לערוץ שלא מכוון לכלל האוכלוסיה.
במקרה השבוע , ואני לא טוען שזה קורה כל שבוע,
ראיתי כל יום בערב תוכנית בערוץ-
ביום ראשון הסיפור האמיתי על מנחם גולן
אתמול תוכנית מעניינת שהוכנה ב-BBC על המשט הטורקי (למרות שמדובר ב-BBC דווקא יצאנו בסדר)
והיום אצפה בטקס פרסי אופיר.
אז כן, יש עדיין מקום לערוץ.
אל תהיו כ"כ שליליים.
מספיק עם הלכלוכים, בינתיים ערוץ 1 הוא הערוץ הפתוח היחיד שמנסה לשדר ב-HD, הרפורמה נכנסת לשלבים מכריעים ומאות עובדים עומדים לפרוש, לאחר מכן ישוחררו תקציבים לשדרוג טכני ובהתאם למה שהבטיחו כנראה שכל השידורים יעברו ל-HD.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
nimrodg כתב:לא באתי לזלזל אבל שיעבירו את השידור דרך DTT. אבל תראו לי ערוץ אחד שמשדר HD בחינם והוא לא קשור לחברת הכבלים או הלווין? קצת כבוד!...
יש סיכוי לא רע ל2 ערוצי HD ב DTT אחרי הכיבוי האנלוגי בפברואר 2011.
ערוץ 11 ב HD וערוץ משותף ל 10 ו 2.
בה נחייה ונראה
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
כשיש שידור HD בערוץ 1 או יותר נכון 511 אז האיכות מצויינת,יותר טובה משל המתחרים(המעטים).מאוד נחמד לראות את
מבט ב-HD,וליגת העל בכדורגל נראית מצויין,זה שהכדורגל עצמו ברמה גרועה זה משהו אחר..יש גם סדרות רכש ב-HD.
נכון שבאתר הזה כמה אנשים היו מעדיפים לראות את ערוץ 10 ב-HD ולא את ערוץ 1,שהוא מטרה נוחה לירידות,אבל יש
בי יש איזו שמחה לאיד
שערוץ 1 הראה להם,לערוץ הברנז'ה המלוקק עם תוכניות התחקירים שמעליבות
את האינטליגנציה,החדשות המלוקקות,והריאליטי ה-&%%#~!..שלא לדבר על הזוועות שהמתחרה ערוץ 2,משדר,במיוחד
הזוועות שהזכיינית הלא יוצלחת "רשת" מפיקה.
מבט ב-HD,וליגת העל בכדורגל נראית מצויין,זה שהכדורגל עצמו ברמה גרועה זה משהו אחר..יש גם סדרות רכש ב-HD.
נכון שבאתר הזה כמה אנשים היו מעדיפים לראות את ערוץ 10 ב-HD ולא את ערוץ 1,שהוא מטרה נוחה לירידות,אבל יש
בי יש איזו שמחה לאיד
את האינטליגנציה,החדשות המלוקקות,והריאליטי ה-&%%#~!..שלא לדבר על הזוועות שהמתחרה ערוץ 2,משדר,במיוחד
הזוועות שהזכיינית הלא יוצלחת "רשת" מפיקה.
נערך לאחרונה על ידי Kosh ב 21/09/2010 22:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

טקס פרסי אופיר משודר באיכות מצוינת ברגע זה!
היום הייתה שם הופעה של להקת תסלם בבוקר

- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

כן
כתבתי את זה רק פעמיים.
כתבתי את זה רק פעמיים.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
ב DTT אין מקום ליותר מ 2 ערוצי HD בכל מקבץ שידור,ערוץ HD צורך כ 5MBITS ויכולת השידור של הרשות בתצורה הקיימת מאפשרת שידור של כ 13MBITS על כל מקבץ שידור.UserName כתב:ערוץ משותף ל-2 ול-10? אם אחת הזכייניות תפעיל ערוץ HD די ברור שזה יהיה בנפרד...
עופר - איך אמרת? נפיחה אחרונה לפני המוות? הרשה לי לחלוק - המון שידורי ספורט, סימפסונז ו CSI ברכש, דוקו מעולה בעיקר ברצועת הסיפור האמיתי (תמיד היה), סדרות מעולות לילדים (דרדסים ודורה), LIFE, אפוקליפסה
נכון שהביצועים בשידורי הספורט עוד טעונים שיפור, אבל כבר הרבה שנים אני לא זוכר שהיה כל כך הרבה מה לראות בערוץ. ואני בכלל ב DTT. אם היתה לי אפשרות לצפות ב HD אני מניח שגם חדשות הייתי רואה בערוץ 1. ואפרופו משדרי אקטואליה - בשעות אחה"צ ערב המוקדמות, כשאצל המתחרים משודרים רפי רשף, עודד בן-עמי, לונדון וקירשנבאום ושות', גם בערוץ 1 יש משדרי אקטואליה, הרבה פחות נוצצים, עם פחות סקס אפיל, אבל לא פחות מעניינים.
נכון שהביצועים בשידורי הספורט עוד טעונים שיפור, אבל כבר הרבה שנים אני לא זוכר שהיה כל כך הרבה מה לראות בערוץ. ואני בכלל ב DTT. אם היתה לי אפשרות לצפות ב HD אני מניח שגם חדשות הייתי רואה בערוץ 1. ואפרופו משדרי אקטואליה - בשעות אחה"צ ערב המוקדמות, כשאצל המתחרים משודרים רפי רשף, עודד בן-עמי, לונדון וקירשנבאום ושות', גם בערוץ 1 יש משדרי אקטואליה, הרבה פחות נוצצים, עם פחות סקס אפיל, אבל לא פחות מעניינים.