MOVE BUNDLE עזרה בבקשה
-
haim512
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 209
מישהו יכול להסביר מה כוללת הערכה(שלט אחד כמה משחקים מצלמה???), כמה עולה, ומאיפה הכי כדאי לקנות?
תודה.
תודה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
ניסית להריץ חיפוש?
ענו על זה כבר 5 פעמים לפחות...
ענו על זה כבר 5 פעמים לפחות...
-
haim512
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 209
כן מצאתי סליחה.
שאלה נוספת לגבי SHOPTO האם הכי ממולץ להזמין מהם?
אין בעיות עם הויזה של הארץ?
שאלה נוספת לגבי SHOPTO האם הכי ממולץ להזמין מהם?
אין בעיות עם הויזה של הארץ?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
שים לב שהבאנדל שלהם כולל דמו ולא משחק מלא
- zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
גיא דיברתי איתם (הקנדי) ואכן הם אישרו לי במייל כי הגירסא שנמכרת בבאנדל היא המשחק המלא
המה מה בדקתי את הנושא ונראה לי שבמקרה של הזמנת באנדל ב-99+משלוח 15 +מסים (מכס ומע"מ 33%)
יוצא בערך 545 ש"ח ולכן לדעתי העיסקה לא משתלמת ב- 600 ש"ח קונים בארץ אם מורידים את המכס ומע"מ אז יש חיסכון של כ- 200 ש"ח
לדעתי פריטים כמו שלטים משחקים מטענים ו- מגיני סיליקון הכי שווה להזמין מהאתרים באנגליה וכמובן לפצל
למשל על שלט יש חיסכון של 100 ש"ח
אני בינתיים הזמנתי שלט + משחק מ- thehut משלוחים בנפרד עלות משלוח כ- 2.5 פאונד לכל חבילה
המה מה בדקתי את הנושא ונראה לי שבמקרה של הזמנת באנדל ב-99+משלוח 15 +מסים (מכס ומע"מ 33%)
יוצא בערך 545 ש"ח ולכן לדעתי העיסקה לא משתלמת ב- 600 ש"ח קונים בארץ אם מורידים את המכס ומע"מ אז יש חיסכון של כ- 200 ש"ח
לדעתי פריטים כמו שלטים משחקים מטענים ו- מגיני סיליקון הכי שווה להזמין מהאתרים באנגליה וכמובן לפצל
למשל על שלט יש חיסכון של 100 ש"ח
אני בינתיים הזמנתי שלט + משחק מ- thehut משלוחים בנפרד עלות משלוח כ- 2.5 פאונד לכל חבילה
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
בארץ עולה לך 400 שקל רק הבנדל בלי המשחק! המשחק יעלה לך יותר מ-200, ככה שבכל מקרה אתה חוסך כסף.
- zaviv
-
- חבר ותיק

400 הבאנדל + 200 המשחק זה בבאג שים לב למחירים כאןtomer_h כתב:בארץ עולה לך 400 שקל רק הבנדל בלי המשחק! המשחק יעלה לך יותר מ-200, ככה שבכל מקרה אתה חוסך כסף....
http://www.xstation.co.il/Category.asp?q=move
כמו שאמרתי למעלה במידה וקנדה זה ללא מסים זה משתלם ואז יוצא חיסכון בקירוב של 200 ש"ח לעומת הארץ
- tomer_h
-
- חבר ותיק

אוקי, אז עדיין יוצא חסכון שבין 30 שקל (במידה ויש מכס) לבין 160 שקל.
שווה בכל מקרה, גם אם נתפס, עדיין הרווחת קצת, ואם לא, הרווחת הרבה.
שווה בכל מקרה, גם אם נתפס, עדיין הרווחת קצת, ואם לא, הרווחת הרבה.
- zaviv
-
- חבר ותיק

מסכים איתך יש חיסכון קטן/ גדול זה כבר בעיני המתבונן בוא לא נשכח את ההמתנה למשלוח
אני מכיר כמה אנשים לחוצים שמתים כבר לשחק
אני מכיר כמה אנשים לחוצים שמתים כבר לשחק
- tomer_h
-
- חבר ותיק

זה כבר פרמטר אחר
כל אחד והשיקולים שלו. לי לא היה איכפת לחכות כמה ימים אבל לקנות חכם ולא ליפול לידיים של באג.
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
אף אחד כאן גם לא הזכיר את עניין האחריות. אם המוצר נתפס במכס, הרי שאתם משלמים 30 ש"ח פחות, אבל אין שום אחריות גם אם המוצר לא עובד מהרגע שאתם פותחים את הקופסא. זאת בנוסף לזמן ההמתנה שהוזכר כאן.
בשביל הפרש של 160 ש"ח אולי שווה לקחת את הסיכון, אבל אם על החבילה יהיה רשום הסכום האמיתי של החבילה והמשלוח, קשה להאמין שהמכס יפספס.
בשביל הפרש של 160 ש"ח אולי שווה לקחת את הסיכון, אבל אם על החבילה יהיה רשום הסכום האמיתי של החבילה והמשלוח, קשה להאמין שהמכס יפספס.
- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
ליש"ט 5.77קרמריקה כתב:אף אחד כאן גם לא הזכיר את עניין האחריות. אם המוצר נתפס במכס, הרי שאתם משלמים 30 ש"ח פחות, אבל אין שום אחריות גם אם המוצר לא עובד מהרגע שאתם פותחים את הקופסא. זאת בנוסף לזמן ההמתנה שהוזכר כאן.
בשביל הפרש של 160 ש"ח אולי שווה לקחת את הסיכון, אבל אם על החבילה יהיה רשום הסכום האמיתי של החבילה והמשלוח, קשה להאמין שהמכס יפספס....
הבאנדל ללא המשחק: 45.35 פאונד. נניח יתפס במכס אז הטוטל: 340 ש"ח.
המשחק, נשלח בנפרד, לכן לא יהיה מכס.27.35 פאונד. סה"כ: 157.80
סה"כ לשניהם: 497 ש"ח.
באתר שנתת: 568 ש"ח . כלומר הפרש של 70 ש"ח. באם לא יתפס במכס (ויש סיכוי טוב, כי זה רק 70$) אז
ההפרש גדל בעוד 80 ש"ח ל 150 ש"ח.
שלט נוסף: 32.35 פאונד = 186 ש"ח (לא צריך לשלם מכס). בארץ 269.
סה"כ חסכון מקסימלי: 233 ש"ח.
- zaviv
-
- חבר ותיק

ליש"ט 5.77
באתר שנתת: 568 ש"ח . כלומר הפרש של 70 ש"ח. באם לא יתפס במכס (ויש סיכוי טוב, כי זה רק 70$) אז
סה"כ חסכון מקסימלי: 233 ש"ח.[/quote]
באיזה אתר הזמנת?
סה"כ חסכון מקסימלי: 233 ש"ח.[/quote]
באיזה אתר הזמנת?
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

החישובים שנתת לא הכי מדוייקים, כי מי שמשלם בש"ח, משלם שער גבוה בהרבה מהיציג שנתת, וזה הפרש משמעותי.
מעבר לכך, גם אם רשום על החבילה 51$, סיכוי גבוה שתשלם עליה מכס (אני מזמין המון מחו"ל, מעולם המכס לא פספס אצלי חבילה שהיה רשום עליה יותר מ50$), אז על 70$ צפה לשלם את מלוא המכס כפי שהוא בחוק. וכל זאת, ללא אחריות ועם זמן המתנה גבוה.
אני מזמין משחקים כמעט בלעדית בחו"ל, כי ההפרשים גבוהים, אין מכס ועניין האחריות זניח לחלוטין במשחקים. אבל במוצר כזה, בחיסכון כזה, כשהמוצר התחיל להמכר בארץ בין הראשונים בעולם (באותו יום כמו באירופה, מוקדם יותר מארה"ב ויפן, ובשל הפרשי השעות למעשה מוקדם יותר מאירופה), העדפתי לפרגן לעצמי ולהם ולקנות כאן. יש משהו נחמד בהרגשה שלמרות שאני בישראל, הייתי בין הראשונים בעולם שקנה את המוצר בהשקה הרשמית.
למרות זאת, אני בהחלט מבין את מי שמרגיש שהפרשי המחיר לא מוצדקים ומעדיף לרכוש בחו"ל.
מעבר לכך, גם אם רשום על החבילה 51$, סיכוי גבוה שתשלם עליה מכס (אני מזמין המון מחו"ל, מעולם המכס לא פספס אצלי חבילה שהיה רשום עליה יותר מ50$), אז על 70$ צפה לשלם את מלוא המכס כפי שהוא בחוק. וכל זאת, ללא אחריות ועם זמן המתנה גבוה.
אני מזמין משחקים כמעט בלעדית בחו"ל, כי ההפרשים גבוהים, אין מכס ועניין האחריות זניח לחלוטין במשחקים. אבל במוצר כזה, בחיסכון כזה, כשהמוצר התחיל להמכר בארץ בין הראשונים בעולם (באותו יום כמו באירופה, מוקדם יותר מארה"ב ויפן, ובשל הפרשי השעות למעשה מוקדם יותר מאירופה), העדפתי לפרגן לעצמי ולהם ולקנות כאן. יש משהו נחמד בהרגשה שלמרות שאני בישראל, הייתי בין הראשונים בעולם שקנה את המוצר בהשקה הרשמית.
למרות זאת, אני בהחלט מבין את מי שמרגיש שהפרשי המחיר לא מוצדקים ומעדיף לרכוש בחו"ל.
- zaviv
-
- חבר ותיק

קרמיקה יש לך המלצה מניסיון אישי כמובן על איזה אתר אנגלי? אני מסכים איתך לגבי שער קניה שהוא בדר"כ יותר יקר
- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
נשארו לי פאונדים מהתקופה שזה היה 5.5 .... אז זה אפילו יותר זולקרמריקה כתב:החישובים שנתת לא הכי מדוייקים, כי מי שמשלם בש"ח, משלם שער גבוה בהרבה מהיציג שנתת, וזה הפרש משמעותי.
למרות זאת, אני בהחלט מבין את מי שמרגיש שהפרשי המחיר לא מוצדקים ומעדיף לרכוש בחו"ל....
וההפרש הוא אולי 2%.
לא מוכן לשלם לחנויות בארץ. אין שום הצדקה לתמחור שלהם.
אין לי בעיה לשלם הרבה יותר תמורת משהוא שאני מאמין ששווה את המחיר שלו.
התמחור בארץ שובר גבולות ! 400 שח למשחק בבאג שעולה 50-60$ בארה"ב ... בדיחה.
- zaviv
-
- חבר ותיק

mayeast יש לך אתר מומלץ שהסחורה תגיע מהר מניסיון אישי
- tomer_h
-
- חבר ותיק

הגיע ה-MOVE!
טוב, אז אני אעדכן, החבילה הגיעה 
הוזמן הבנדל המלא (עם המשחק ספורט המלא) מ-VGP, האתר הקנדי והגיע היום בבוקר לדואר ועכשיו זה אצלי
נעדכן מאוחר יותר איך נראה הכל.
לא היה לא מכס ולא מעמ! האתר הקנדי בסדר גמור, הוא לא רשם את הסכום המלא על החבילה, האמת אני עוד לא מבין עד עכשיו מה הוא כן רשם... נראה לי רק משלוחים, יש מספרים מפוזרים בכל מקום. בכל מקרה החבילה לא גדולה מאוד, אז יש סיכוי שרובן לא יעברו במכס, אני שמח שאצלי זה עבר. לכן יצא לי בסה"כ משהו כמו 410-415 שקל, כולל משחק הספורט המלא.
בסה"כ אני מרוצה מההזמנה, רק צריך לראות בבית שהכל עובד
הוזמן הבנדל המלא (עם המשחק ספורט המלא) מ-VGP, האתר הקנדי והגיע היום בבוקר לדואר ועכשיו זה אצלי
לא היה לא מכס ולא מעמ! האתר הקנדי בסדר גמור, הוא לא רשם את הסכום המלא על החבילה, האמת אני עוד לא מבין עד עכשיו מה הוא כן רשם... נראה לי רק משלוחים, יש מספרים מפוזרים בכל מקום. בכל מקרה החבילה לא גדולה מאוד, אז יש סיכוי שרובן לא יעברו במכס, אני שמח שאצלי זה עבר. לכן יצא לי בסה"כ משהו כמו 410-415 שקל, כולל משחק הספורט המלא.
בסה"כ אני מרוצה מההזמנה, רק צריך לראות בבית שהכל עובד
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

עכשיו אתה רק צריך להוסיף עוד בקר תנועה אחד לפחות (בשביל באמת להנות ממשחקים כמו כדורעף, דו-קרב וחץ ורשת), ועוד שניים אם תרצה לשחק את כל אלה יחד עם אדם נוסף ועוד איזה בקר ניווט או שניים בשביל משחקים מורכבים יותר שיצאו בעתיד. לא זול הסיפור הזה....
טוב לדעת שהאתר הקנדי לא רושם סכום מלא.. ככה באמת הסיכוי לשלם מכס קטן מאוד.
טוב לדעת שהאתר הקנדי לא רושם סכום מלא.. ככה באמת הסיכוי לשלם מכס קטן מאוד.
- tomer_h
-
- חבר ותיק

חשבתי גם על זהקרמריקה כתב:עכשיו אתה רק צריך להוסיף עוד בקר תנועה אחד לפחות (בשביל באמת להנות ממשחקים כמו כדורעף, דו-קרב וחץ ורשת), ועוד שניים אם תרצה לשחק את כל אלה יחד עם אדם נוסף ועוד איזה בקר ניווט או שניים בשביל משחקים מורכבים יותר שיצאו בעתיד. לא זול הסיפור הזה....
טוב לדעת שהאתר הקנדי לא רושם סכום מלא.. ככה באמת הסיכוי לשלם מכס קטן מאוד....