MOVE BUNDLE עזרה בבקשה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
haim512 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 209

שליחה

מישהו יכול להסביר מה כוללת הערכה(שלט אחד כמה משחקים מצלמה???), כמה עולה, ומאיפה הכי כדאי לקנות?
תודה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

ניסית להריץ חיפוש?
ענו על זה כבר 5 פעמים לפחות...

haim512 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 209

שליחה

כן מצאתי סליחה.
שאלה נוספת לגבי SHOPTO האם הכי ממולץ להזמין מהם?
אין בעיות עם הויזה של הארץ?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

שים לב שהבאנדל שלהם כולל דמו ולא משחק מלא

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1570

שליחה

גיא דיברתי איתם (הקנדי) ואכן הם אישרו לי במייל כי הגירסא שנמכרת בבאנדל היא המשחק המלא
המה מה בדקתי את הנושא ונראה לי שבמקרה של הזמנת באנדל ב-99+משלוח 15 +מסים (מכס ומע"מ 33%)
יוצא בערך 545 ש"ח ולכן לדעתי העיסקה לא משתלמת ב- 600 ש"ח קונים בארץ אם מורידים את המכס ומע"מ אז יש חיסכון של כ- 200 ש"ח
לדעתי פריטים כמו שלטים משחקים מטענים ו- מגיני סיליקון הכי שווה להזמין מהאתרים באנגליה וכמובן לפצל
למשל על שלט יש חיסכון של 100 ש"ח
אני בינתיים הזמנתי שלט + משחק מ- thehut משלוחים בנפרד עלות משלוח כ- 2.5 פאונד לכל חבילה

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046

שליחה

בארץ עולה לך 400 שקל רק הבנדל בלי המשחק! המשחק יעלה לך יותר מ-200, ככה שבכל מקרה אתה חוסך כסף.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

tomer_h כתב:בארץ עולה לך 400 שקל רק הבנדל בלי המשחק! המשחק יעלה לך יותר מ-200, ככה שבכל מקרה אתה חוסך כסף.
...
400 הבאנדל + 200 המשחק זה בבאג שים לב למחירים כאן
http://www.xstation.co.il/Category.asp?q=move

כמו שאמרתי למעלה במידה וקנדה זה ללא מסים זה משתלם ואז יוצא חיסכון בקירוב של 200 ש"ח לעומת הארץ

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אוקי, אז עדיין יוצא חסכון שבין 30 שקל (במידה ויש מכס) לבין 160 שקל.
שווה בכל מקרה, גם אם נתפס, עדיין הרווחת קצת, ואם לא, הרווחת הרבה.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מסכים איתך יש חיסכון קטן/ גדול זה כבר בעיני המתבונן בוא לא נשכח את ההמתנה למשלוח
אני מכיר כמה אנשים לחוצים שמתים כבר לשחק

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

זה כבר פרמטר אחר :) כל אחד והשיקולים שלו. לי לא היה איכפת לחכות כמה ימים אבל לקנות חכם ולא ליפול לידיים של באג.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098

שליחה

אף אחד כאן גם לא הזכיר את עניין האחריות. אם המוצר נתפס במכס, הרי שאתם משלמים 30 ש"ח פחות, אבל אין שום אחריות גם אם המוצר לא עובד מהרגע שאתם פותחים את הקופסא. זאת בנוסף לזמן ההמתנה שהוזכר כאן.
בשביל הפרש של 160 ש"ח אולי שווה לקחת את הסיכון, אבל אם על החבילה יהיה רשום הסכום האמיתי של החבילה והמשלוח, קשה להאמין שהמכס יפספס.

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666

שליחה

קרמריקה כתב:אף אחד כאן גם לא הזכיר את עניין האחריות. אם המוצר נתפס במכס, הרי שאתם משלמים 30 ש"ח פחות, אבל אין שום אחריות גם אם המוצר לא עובד מהרגע שאתם פותחים את הקופסא. זאת בנוסף לזמן ההמתנה שהוזכר כאן.
בשביל הפרש של 160 ש"ח אולי שווה לקחת את הסיכון, אבל אם על החבילה יהיה רשום הסכום האמיתי של החבילה והמשלוח, קשה להאמין שהמכס יפספס.
...
ליש"ט 5.77

הבאנדל ללא המשחק: 45.35 פאונד. נניח יתפס במכס אז הטוטל: 340 ש"ח.
המשחק, נשלח בנפרד, לכן לא יהיה מכס.27.35 פאונד. סה"כ: 157.80
סה"כ לשניהם: 497 ש"ח.

באתר שנתת: 568 ש"ח . כלומר הפרש של 70 ש"ח. באם לא יתפס במכס (ויש סיכוי טוב, כי זה רק 70$) אז
ההפרש גדל בעוד 80 ש"ח ל 150 ש"ח.

שלט נוסף: 32.35 פאונד = 186 ש"ח (לא צריך לשלם מכס). בארץ 269.

סה"כ חסכון מקסימלי: 233 ש"ח.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ליש"ט 5.77

הבאנדל ללא המשחק: 45.35 פאונד. נניח יתפס במכס אז הטוטל: 340 ש"ח.
המשחק, נשלח בנפרד, לכן לא יהיה מכס.27.35 פאונד. סה"כ: 157.80
סה"כ לשניהם: 497 ש"ח.

באתר שנתת: 568 ש"ח . כלומר הפרש של 70 ש"ח. באם לא יתפס במכס (ויש סיכוי טוב, כי זה רק 70$) אז
ההפרש גדל בעוד 80 ש"ח ל 150 ש"ח.

שלט נוסף: 32.35 פאונד = 186 ש"ח (לא צריך לשלם מכס). בארץ 269.

סה"כ חסכון מקסימלי: 233 ש"ח.[/quote]

באיזה אתר הזמנת?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה

החישובים שנתת לא הכי מדוייקים, כי מי שמשלם בש"ח, משלם שער גבוה בהרבה מהיציג שנתת, וזה הפרש משמעותי.
מעבר לכך, גם אם רשום על החבילה 51$, סיכוי גבוה שתשלם עליה מכס (אני מזמין המון מחו"ל, מעולם המכס לא פספס אצלי חבילה שהיה רשום עליה יותר מ50$), אז על 70$ צפה לשלם את מלוא המכס כפי שהוא בחוק. וכל זאת, ללא אחריות ועם זמן המתנה גבוה.
אני מזמין משחקים כמעט בלעדית בחו"ל, כי ההפרשים גבוהים, אין מכס ועניין האחריות זניח לחלוטין במשחקים. אבל במוצר כזה, בחיסכון כזה, כשהמוצר התחיל להמכר בארץ בין הראשונים בעולם (באותו יום כמו באירופה, מוקדם יותר מארה"ב ויפן, ובשל הפרשי השעות למעשה מוקדם יותר מאירופה), העדפתי לפרגן לעצמי ולהם ולקנות כאן. יש משהו נחמד בהרגשה שלמרות שאני בישראל, הייתי בין הראשונים בעולם שקנה את המוצר בהשקה הרשמית.
למרות זאת, אני בהחלט מבין את מי שמרגיש שהפרשי המחיר לא מוצדקים ומעדיף לרכוש בחו"ל.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

קרמיקה יש לך המלצה מניסיון אישי כמובן על איזה אתר אנגלי? אני מסכים איתך לגבי שער קניה שהוא בדר"כ יותר יקר

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666

שליחה

קרמריקה כתב:החישובים שנתת לא הכי מדוייקים, כי מי שמשלם בש"ח, משלם שער גבוה בהרבה מהיציג שנתת, וזה הפרש משמעותי.
מעבר לכך, גם אם רשום על החבילה 51$, סיכוי גבוה שתשלם עליה מכס (אני מזמין המון מחו"ל, מעולם המכס לא פספס אצלי חבילה שהיה רשום עליה יותר מ50$), אז על 70$ צפה לשלם את מלוא המכס כפי שהוא בחוק. וכל זאת, ללא אחריות ועם זמן המתנה גבוה.
אני מזמין משחקים כמעט בלעדית בחו"ל, כי ההפרשים גבוהים, אין מכס ועניין האחריות זניח לחלוטין במשחקים. אבל במוצר כזה, בחיסכון כזה, כשהמוצר התחיל להמכר בארץ בין הראשונים בעולם (באותו יום כמו באירופה, מוקדם יותר מארה"ב ויפן, ובשל הפרשי השעות למעשה מוקדם יותר מאירופה), העדפתי לפרגן לעצמי ולהם ולקנות כאן. יש משהו נחמד בהרגשה שלמרות שאני בישראל, הייתי בין הראשונים בעולם שקנה את המוצר בהשקה הרשמית.
למרות זאת, אני בהחלט מבין את מי שמרגיש שהפרשי המחיר לא מוצדקים ומעדיף לרכוש בחו"ל.
...
נשארו לי פאונדים מהתקופה שזה היה 5.5 .... אז זה אפילו יותר זול :)
וההפרש הוא אולי 2%.

לא מוכן לשלם לחנויות בארץ. אין שום הצדקה לתמחור שלהם.
אין לי בעיה לשלם הרבה יותר תמורת משהוא שאני מאמין ששווה את המחיר שלו.
התמחור בארץ שובר גבולות ! 400 שח למשחק בבאג שעולה 50-60$ בארה"ב ... בדיחה.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

mayeast יש לך אתר מומלץ שהסחורה תגיע מהר מניסיון אישי

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

הגיע ה-MOVE!

שליחה

טוב, אז אני אעדכן, החבילה הגיעה :-)

הוזמן הבנדל המלא (עם המשחק ספורט המלא) מ-VGP, האתר הקנדי והגיע היום בבוקר לדואר ועכשיו זה אצלי :D נעדכן מאוחר יותר איך נראה הכל.

לא היה לא מכס ולא מעמ! האתר הקנדי בסדר גמור, הוא לא רשם את הסכום המלא על החבילה, האמת אני עוד לא מבין עד עכשיו מה הוא כן רשם... נראה לי רק משלוחים, יש מספרים מפוזרים בכל מקום. בכל מקרה החבילה לא גדולה מאוד, אז יש סיכוי שרובן לא יעברו במכס, אני שמח שאצלי זה עבר. לכן יצא לי בסה"כ משהו כמו 410-415 שקל, כולל משחק הספורט המלא.

בסה"כ אני מרוצה מההזמנה, רק צריך לראות בבית שהכל עובד :wink:

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה

עכשיו אתה רק צריך להוסיף עוד בקר תנועה אחד לפחות (בשביל באמת להנות ממשחקים כמו כדורעף, דו-קרב וחץ ורשת), ועוד שניים אם תרצה לשחק את כל אלה יחד עם אדם נוסף ועוד איזה בקר ניווט או שניים בשביל משחקים מורכבים יותר שיצאו בעתיד. לא זול הסיפור הזה....

טוב לדעת שהאתר הקנדי לא רושם סכום מלא.. ככה באמת הסיכוי לשלם מכס קטן מאוד.

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

קרמריקה כתב:עכשיו אתה רק צריך להוסיף עוד בקר תנועה אחד לפחות (בשביל באמת להנות ממשחקים כמו כדורעף, דו-קרב וחץ ורשת), ועוד שניים אם תרצה לשחק את כל אלה יחד עם אדם נוסף ועוד איזה בקר ניווט או שניים בשביל משחקים מורכבים יותר שיצאו בעתיד. לא זול הסיפור הזה....

טוב לדעת שהאתר הקנדי לא רושם סכום מלא.. ככה באמת הסיכוי לשלם מכס קטן מאוד.
...
חשבתי גם על זה :) הזמנתי מבעוד מועד מ-shopTo בקר תנועה נוסף (המחיר לבקר לבד יצא שם מעט זול יותר מבקנדי וזול משמעותית מבארץ...) והוא יצא באותו היום של החבילה של האתר הקנדי, אז כולי תקווה שאולי עוד היום בבוקר אני אקבל אותו, מקסימום שישי או תחילת שבוע הבא ואז באמת אפשר להתחיל להזמין חברים :-)

חזור אל “קונסולות”