מוצרי bodum
בעיקרון אני מחפש דוחס קפה וספל נסיעות. הגעתי לאתר שלהם וממש אהבתי את המוצרים אבל אני מוכן לקנות כל דבר אחר ברמה דומה (משהו איכותי מזכוכית - לא מפלסטיק!) בנפח של 350 מ"ל (מנה אחת)
המוצרים שהתענייתי בהם:
Anywhere Travel Mug 0.35L
Travel Press With Silicone Grip 0.35L
חברת Bodum מוכרת בכל אירופה וארה"ב אבל מסרבת בכל תוקף לשלוח לישראל. אפשר להשתמש בשירות משלוח לארץ דרך מתווך (כגון מסטופ) אבל העסק הופק להיות מאוד יקר.
תודה על עזרתך
המוצרים שהתענייתי בהם:
חברת Bodum מוכרת בכל אירופה וארה"ב אבל מסרבת בכל תוקף לשלוח לישראל. אפשר להשתמש בשירות משלוח לארץ דרך מתווך (כגון מסטופ) אבל העסק הופק להיות מאוד יקר.
תודה על עזרתך
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אולי יהיה ב domo.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
נסה לדבר עם יצחק כהן מכפר סבא (09-7653980) שאני ביררתי על כוסות של בודום הוא התקשר בפני ליבואן וניסה לברר איתו פרטים.shacars כתב: המוצרים שהתענייתי בהם:
...
יכול להיות גם שברשת קוקסטור יוכלו לעזור לך.
- איתןאוהבקפה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
ניתן למצוא מוצרי בודום גם ב The cook store.
חג שמח לכולם!
חג שמח לכולם!
יצא לי להיות היום ב"יצחק כהן" ובעקבות ההמלצה של דבוטנט (כל המביא דברים בשם אומרם, מביא גאולה לעולם, וגו'), חפשתי את כוסות אספרסו דפנות כפולות של אלפא (בדומה לבודום פבינה). עומדות צמוד לבודום, נראות מעט פחות יפות\מעוצבות, אך עולות 17.8 ש"ח לכוס במקום 39.5 ש"ח (למעשה, 79 לשתיים). כמובן ש"נאלצתי" לקנות אחת לנסיון. וואלה- עובד, ובגדול (ובניגוד לכוס פלב"ם כפולת דפנות שממש לא עשתה את העבודה). יש מס' עיצובים וכולם זהי מחיר.
As you get older, you get to find out that shades in your hair .. and life - get grey
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בספרד (קטלוניה) שותים רק קורטאדו - כמו המקומיים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)