הפלייליסט של אוזי אוזבורן להופעה הקרובה
הספירה לאחור לקראת הופעתו של אוזי אוזבורן בשבוע הבא בפארק הירקון בעיצומה.......ואוזי פירסם את רשימת השירים והקטעים שינוגנו על ידו במופע.
התפריט המוזיקאלי של אוזי יהיה מורכב מקטעים מקריירת הסולו שלו ,אבל גם מקטעים רבים של להקתו האגדית "השבת השחורה ". אוזי גם מבטיח מופע של כשעתיים.........
וזוהי רשימת הפלייליסט כפי שנימסרה ע"י אוזי עצמו להפקה של המופע. כמובן שאוזי שומר לעצמו גם הפתעות..... שלבטח יהיו..........ונישאר רק לחכות ולספור את השעות.
Bark at the Moon
Let Me Hear You Scream
Mr. Crowley - נחשב לאחד הקטעים הגדולים של אוזי וסולו גיטרה בלתי נישכח של רנדי רודס במקור.
I Don't Know
Fairies Wear Boots
Suicide Solution
Road to Nowhere
Shot in the Dark
Rat Salad
Iron Man
I Don't Want to Change the World
War Pigs
Killer of Giants
Crazy Train
מממממממממ וההדרן המתוכנן :
Mama, I'm Coming Home
Paranoid ( "להיט המיצעדים " הגדול של השבת השחורה )
עכשיו נישאר לחכות לקטעים שאיתם הוא יפתיע שלא מופיעים בפלייליסט. אין ספק שהפלייליסט כולל חלק ניכבד ממיטב המוזיקה שאוזי עשה בקריירה העשירה שלו. לי אישית חסרים עוד כמה קטעים שהייתי רוצה שהוא יעשה אותם בהופעה כמו......zombie stomp
מיסטר קראולי הניפלא של אוזי בהופעה ביפן............( ואפשר לזהות על הבמה את נגן הבאס רוברט טרוג'ילו שניגן במטאליקה )
רפי_א
התפריט המוזיקאלי של אוזי יהיה מורכב מקטעים מקריירת הסולו שלו ,אבל גם מקטעים רבים של להקתו האגדית "השבת השחורה ". אוזי גם מבטיח מופע של כשעתיים.........
וזוהי רשימת הפלייליסט כפי שנימסרה ע"י אוזי עצמו להפקה של המופע. כמובן שאוזי שומר לעצמו גם הפתעות..... שלבטח יהיו..........ונישאר רק לחכות ולספור את השעות.
Bark at the Moon
Let Me Hear You Scream
Mr. Crowley - נחשב לאחד הקטעים הגדולים של אוזי וסולו גיטרה בלתי נישכח של רנדי רודס במקור.
I Don't Know
Fairies Wear Boots
Suicide Solution
Road to Nowhere
Shot in the Dark
Rat Salad
Iron Man
I Don't Want to Change the World
War Pigs
Killer of Giants
Crazy Train
מממממממממ וההדרן המתוכנן :
Mama, I'm Coming Home
Paranoid ( "להיט המיצעדים " הגדול של השבת השחורה )
עכשיו נישאר לחכות לקטעים שאיתם הוא יפתיע שלא מופיעים בפלייליסט. אין ספק שהפלייליסט כולל חלק ניכבד ממיטב המוזיקה שאוזי עשה בקריירה העשירה שלו. לי אישית חסרים עוד כמה קטעים שהייתי רוצה שהוא יעשה אותם בהופעה כמו......zombie stomp
מיסטר קראולי הניפלא של אוזי בהופעה ביפן............( ואפשר לזהות על הבמה את נגן הבאס רוברט טרוג'ילו שניגן במטאליקה )
רפי_א
KORN.........
לצערי בשלב זה אין לי שמץ של מידע על הפלייליסט שלהם.
מה שכן...........תהיה גם במה של 88FM......ועליה יופיעו 3 הרכבי רוק מטאל ישראלים.
האלמנה השחורה הוותיקה..........טל פרידמן והקריות.........ולהקת בשם behind the sun. היא מצויינת.
יהיה שמחחחחחחחחחחחחחחח.
למיטב ידיעתי נכון לעכשיו ואני מדגיש למיטב ידיעתי..............רק משהו כמו 15 אלף כרטיסים מכורים.
רפי_א
מה שכן...........תהיה גם במה של 88FM......ועליה יופיעו 3 הרכבי רוק מטאל ישראלים.
האלמנה השחורה הוותיקה..........טל פרידמן והקריות.........ולהקת בשם behind the sun. היא מצויינת.
יהיה שמחחחחחחחחחחחחחחח.
למיטב ידיעתי נכון לעכשיו ואני מדגיש למיטב ידיעתי..............רק משהו כמו 15 אלף כרטיסים מכורים.
רפי_א
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
כמה עולה כרטיס?
ג'נגליסט..........
רוץ וקנה כרטיס...............כי היה שווה לחכות קצת.
המחיר ירד ל 350 ש"ח .יענו מחיר לחגים אבל..........יש מיבצע בישראכרט של נקודות. ואני שילמתי השבוע רק 270 ש"ח. כלומר 80 ש"ח הנחת נקודות. נידמה לי 430 נקודות אתה צריך.
אל תחמיץ את אגדת אוזי...........ובכלל, זה יהיה ערב ארוך של פסטיבל כייפי של כמה להקות. רק שהכל ידפוק טוב כדי שאני אזכור את הערב הזה בחיוך גדול.
רפי_א
המחיר ירד ל 350 ש"ח .יענו מחיר לחגים אבל..........יש מיבצע בישראכרט של נקודות. ואני שילמתי השבוע רק 270 ש"ח. כלומר 80 ש"ח הנחת נקודות. נידמה לי 430 נקודות אתה צריך.
אל תחמיץ את אגדת אוזי...........ובכלל, זה יהיה ערב ארוך של פסטיבל כייפי של כמה להקות. רק שהכל ידפוק טוב כדי שאני אזכור את הערב הזה בחיוך גדול.
רפי_א
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
לא אגיע הפעם אבל תעשו חיים !! הפקה נראת מקצועית ביותר
עופר...........
לפי מצב מכירת הכרטיסים.....אני לא חושב שצריכה להיות בעיה מיוחדת לחנות בחניית הפארק. בינתיים אני לא רואה שמגיעים 40 אלף איש..........אלה כנראה מחצית נכון לעכשיו. מה שכן..... יש תערוכת ריהוטים בגני התערוכה מה שיכול להעמיס את החניון.
לבטח יהיה עומס אבל כנראה הרבה פחות "מפחיד" מהופעות של 50 אלף ומעלה בפארק.
רפי_א
לבטח יהיה עומס אבל כנראה הרבה פחות "מפחיד" מהופעות של 50 אלף ומעלה בפארק.
רפי_א
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

עופר.....
לוח זמנים של הופעות ? ? ? ?
בשעה 5 אחה"צ אמורה להתחיל הבמה של 88FM לפעול ועליה 3 הרכבים שיופיעו אחד אחרי השני.
לאחר מכן אמורה להתחיל הבמה המרכזית את האקשן .......
יוצאי ברה"מ לטעמי הם גרעין כבד שדיי מחזיק את סצנת המטאל. אני מניח שהם יהיו דומיננטיים.
מה שכן.......אני מניח ששוקי וויס עוד ידאג ליחצנות של הרגע האחרון, ואם בדפש מוד הוא עשה את זה בטי וי במהדורות החדשות.....הוא אולי יעשה את זה גם כאן. אוסבורן קצת יותר אגדי ונחשב מדפש מוד לדעתי הצנועה ,ואם אכן כך יהיה .....יגיע גל נוסף ואחרון של קוני כרטיסים.
חנייה ? ? ? חניון הפארק שנימצא ממול הכניסה הראשית של גני התערוכה בשד' רוקח ,כלומר מול הלונה פארק. זו חנייה בהחלט גדולה.
רפי_א
בשעה 5 אחה"צ אמורה להתחיל הבמה של 88FM לפעול ועליה 3 הרכבים שיופיעו אחד אחרי השני.
לאחר מכן אמורה להתחיל הבמה המרכזית את האקשן .......
יוצאי ברה"מ לטעמי הם גרעין כבד שדיי מחזיק את סצנת המטאל. אני מניח שהם יהיו דומיננטיים.
מה שכן.......אני מניח ששוקי וויס עוד ידאג ליחצנות של הרגע האחרון, ואם בדפש מוד הוא עשה את זה בטי וי במהדורות החדשות.....הוא אולי יעשה את זה גם כאן. אוסבורן קצת יותר אגדי ונחשב מדפש מוד לדעתי הצנועה ,ואם אכן כך יהיה .....יגיע גל נוסף ואחרון של קוני כרטיסים.
חנייה ? ? ? חניון הפארק שנימצא ממול הכניסה הראשית של גני התערוכה בשד' רוקח ,כלומר מול הלונה פארק. זו חנייה בהחלט גדולה.
רפי_א
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

עופר...........
ושאר החברה שבאים...........ננסה לתאם ולהיפגש שם.
אנסה להראות לכם את ניידת המוזיקה של 88 בעבודה......בתיקווה שזה לא יהיה איזור סטרילי עם מדבקות מיוחדות .
ואני עושה מאמצים כבירים.........דרך הקשרים ב 88......לנסות לפגוש את אוזי. כי אמורה להיות פגישה כזאת. אני מקווה לזכות ולהיות שם גם.
רפי_א
אנסה להראות לכם את ניידת המוזיקה של 88 בעבודה......בתיקווה שזה לא יהיה איזור סטרילי עם מדבקות מיוחדות .
ואני עושה מאמצים כבירים.........דרך הקשרים ב 88......לנסות לפגוש את אוזי. כי אמורה להיות פגישה כזאת. אני מקווה לזכות ולהיות שם גם.
רפי_א
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
עופר - זה כן - ולא תוכל לצנזר אותי שם - או לינעול
-אף אחד לא הזכיר את להקת בצפר betzefer -מופיעים בחו'ל - הם משלנו - ישראלים - מצליחים - מטאלים - שגרירים - משוגעים.. יהיה מעניין על גבול המפחיד
-אף אחד לא הזכיר את להקת בצפר betzefer -מופיעים בחו'ל - הם משלנו - ישראלים - מצליחים - מטאלים - שגרירים - משוגעים.. יהיה מעניין על גבול המפחיד
GO VEGAN
- oferlaor
- מנהל

רפי_א,
לא לשכוח אותי...
eff,
אני דווקא לא FAN שלהם, אפילו שהם מהעיר שלי...
לא לשכוח אותי...
eff,
אני דווקא לא FAN שלהם, אפילו שהם מהעיר שלי...
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
בעלי בקטע - חזק -אבל אני heavy מטאל הפסקתי לשמוע מזמן .. (הגיל ..) את אוזי מעולם לא עצרתי לשמוע - משהו בגישה שלו ... אני קניתי כרטיס ללינקין פארק - בעלי קנה לאוזפפסט -- איך שהוא השתלטתי לו על הכרטיס .. בגלל korn . איזה פראייר .. הוא אומר ש orphenland יהיו שם - אני לא רואה עדות לכך בשום מקום.. anyone?
GO VEGAN
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
גם אני בא לאוזפסט.
נכון לעכשיו המחיר לכרטיס ללא שום מבצעים, כוכבים, נקודות או קומבינות הוא 350 ש"ח.
נכון לעכשיו המחיר לכרטיס ללא שום מבצעים, כוכבים, נקודות או קומבינות הוא 350 ש"ח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"