אקסטרימר פרו עידכון קושחה וכפתור שבור בתחתית הפאנל שמתפרק להכניס כונן קשיח
שלום למלומדיי
ברצוני לברר 2 שאלות בהקשר לאקסטרימר פרו שנרכש בשעה טובה לפני יומיים שלושה
ישנו איזה כפתור קטן בתחתית המוצר האם מישהו יודע מה בדיוק הוא עושה יש לי הרגשה שהוא הכפתור הדלקה
למרות שלא כתוב שום דבר בשום חוברת
ולמה אני שואל ולא בודק כי הכפתור הזה הגיע לי כשהוא שבור וכרגע אני מדליק את המכשיר רק דרך השלט
האם זה נורמלי וככה כולם מדליקים (אפילו בבאג לא מכירים את הכפתור הנ"ל )
ודבר שני ניסיתי להוריד אתמול עדכון קושחה מהאתר ולאחר ניסיון לשדרג כולל ניסיון להשאיר את זה רץ למשך שעה פלוס התייאשתי הוא תקוע בהתחלה על קו אדום שרושם נא לא לכבות וזהו לא מתקדם כלום
האם מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה ופתר אותה
נדמה לי הגירסא היא 2.41
ברצוני לברר 2 שאלות בהקשר לאקסטרימר פרו שנרכש בשעה טובה לפני יומיים שלושה
ישנו איזה כפתור קטן בתחתית המוצר האם מישהו יודע מה בדיוק הוא עושה יש לי הרגשה שהוא הכפתור הדלקה
למרות שלא כתוב שום דבר בשום חוברת
ולמה אני שואל ולא בודק כי הכפתור הזה הגיע לי כשהוא שבור וכרגע אני מדליק את המכשיר רק דרך השלט
האם זה נורמלי וככה כולם מדליקים (אפילו בבאג לא מכירים את הכפתור הנ"ל )
ודבר שני ניסיתי להוריד אתמול עדכון קושחה מהאתר ולאחר ניסיון לשדרג כולל ניסיון להשאיר את זה רץ למשך שעה פלוס התייאשתי הוא תקוע בהתחלה על קו אדום שרושם נא לא לכבות וזהו לא מתקדם כלום
האם מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה ופתר אותה
נדמה לי הגירסא היא 2.41
גם לי יש את המכשיר כבר קרוב לשבועיים ואני מדליק אותו עם השלט אני לא מכיר אופציה אחרת ולדעתי גם אין.
יש איזה מתג בתחתית אבל הוא מיועד כדי לפתוח את המכשיר כדי להכניס דיסק קשיח אלה עם כן אתה מתכוון
לכפתור אחר. בלי קשר עם הייתי מקבל את המכשיר עם איזשהו כפתור לא תקין הייתי כמובן רץ להחליף לא צריכה
להיות בעיה
לגבי העידכון אתה יכול להוריד אותו ישירות מהאתר של אקסטרימר לדיסק און קי לחבר את הדיסק לסטרימר מקדימה
לכניסת ה USB לגשת לעידכון הקשוחה ולבחור באופצית העידכון מדיסק. לי לא הייתה בעיה בניסיון הראשון למרות
ששמעתי על בעיות בנושא.
מקווה שעזרתי
טל.
יש איזה מתג בתחתית אבל הוא מיועד כדי לפתוח את המכשיר כדי להכניס דיסק קשיח אלה עם כן אתה מתכוון
לכפתור אחר. בלי קשר עם הייתי מקבל את המכשיר עם איזשהו כפתור לא תקין הייתי כמובן רץ להחליף לא צריכה
להיות בעיה
לגבי העידכון אתה יכול להוריד אותו ישירות מהאתר של אקסטרימר לדיסק און קי לחבר את הדיסק לסטרימר מקדימה
לכניסת ה USB לגשת לעידכון הקשוחה ולבחור באופצית העידכון מדיסק. לי לא הייתה בעיה בניסיון הראשון למרות
ששמעתי על בעיות בנושא.
מקווה שעזרתי
טל.
לגבי הכפתור תראה כרגע הקופסא נפתחת בכל מצב בלי שום קשר לכפתור המפורק
לגבי העידכון זה בדיוק מה שעשיתי ולא הלך נשאר תקוע דיי על ההתחלה ואכן הורדתי מהאתר שלהם אקסטרימר נט
עוד דבר קטן שניסיתי לנגן קבצים ביוטיוב אז הוא אמר לי לא נתמך בקידוד זה
יכול להיות שהעידכון יפתור זאת רק מה כרגע אני לא מצליח לעשות עידכון
לגבי העידכון זה בדיוק מה שעשיתי ולא הלך נשאר תקוע דיי על ההתחלה ואכן הורדתי מהאתר שלהם אקסטרימר נט
עוד דבר קטן שניסיתי לנגן קבצים ביוטיוב אז הוא אמר לי לא נתמך בקידוד זה
יכול להיות שהעידכון יפתור זאת רק מה כרגע אני לא מצליח לעשות עידכון
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אם המארז של המזרימדיה נפתח ללא תלות בכפתור התחתון, אזי משהו לא תקין במארז. וודא כי הוא סגור היטב ובדוק שנית, אחרת הפעל אחריות.
האם האקסטרימר פרו נדלק אך ורק על ידי השלט ?
האם האקסטרימר פרו נדלק אך ורק על ידי השלט ?
או שישנה אפשרות להדליקו גם מהמכשיר עצמו
או שישנה אפשרות להדליקו גם מהמכשיר עצמו