סרט בלו-ריי לא מתחיל מהתחלה ב- A200
הורדתי את IRON MAN 2010, כאשר ניסיתי לצפות בו ב- A200 הוא התחיל מהסצנה שהם בתוך זירת האיגרוף ולא מתחילת הסרט מהסיבה הפשוטה שזהו החלק עם הסיומת M2TS הגדול ביותר.
1. איך אני מוודא מהו החלק ההתחלתי של הסרט? צריך לעבור על כל קבצי ה- M2TS ולבדוק?!
2. איך מתגברים על הבעיה וגורמים למזרימדיה להתחיל מחלק אחר(התחלת הסרט)?
1. איך אני מוודא מהו החלק ההתחלתי של הסרט? צריך לעבור על כל קבצי ה- M2TS ולבדוק?!
2. איך מתגברים על הבעיה וגורמים למזרימדיה להתחיל מחלק אחר(התחלת הסרט)?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מדובר בגירסה עם מבנה BD מלא ?richrach כתב:הורדתי את IRON MAN 2010, כאשר ניסיתי לצפות בו ב- A200 הוא התחיל מהסצנה שהם בתוך זירת האיגרוף ולא מתחילת הסרט מהסיבה הפשוטה שזהו החלק עם הסיומת M2TS הגדול ביותר.
2. איך מתגברים על הבעיה וגורמים למזרימדיה להתחיל מחלק אחר(התחלת הסרט)?...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא הגיוני.richrach כתב:נראה לי,
יש שם 2 ספריות :
BDMV
STREAM...
מבנה BD מלא כולל ספריה בשם BDMV ( ולעיתים קרובות גם ספריה בשם CERTIFICATE) שבתוכה מספר ספריות כאשר ה-2 החשובות הן
PLAYLIST
STREAM
בתוך ה PLAYLIST יש מיידע שאומר לסטרימר מה לקרוא ומתי. עושה רושם שאין לך את זה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אז שתהיה ליד הילד תבדוק ותחזור לפה נראה מה אפשר לעשותrichrach כתב:יכול להיות שיש ואני מתבלבל, אני לא ליד המחשב והכל נרשם מהזיכרון (הלא כ"כ טוב שיש ל מסתבר)
...
שלום,
אני הורדתי את IRON MAN גרסת בלו ריי מלא (ויש שם את כל התיקיות שצריכות להיות BDMV ו CERTIFICATE
השאלה שלי היא כיצד אני פותח את הסרט עם הסטרימר - POPCORN HOUR A200 שיופיע התפריט המקורי וכל הממשק
של הבלוריי.
אני לא מעוניין פשוט להפעיל את הקובץ הגדול ביותר (M2TS) במצב הזה אין לי אפשרות לשחק עם הכתוביות או להוסיף פסי קול וכו'...
כשאני מנסה להפעיל את התיקייה המלאה של הבלו-ריי - הסטרימר נתקע .. ופשוט לא מציג כלום. - רק כאשר אני פותח את הקובץ הגדול ביותר
הוא מריץ את הסרט (אבל בלי אפשרות לבחור כתוביות. שלצורך העניין מה שהורדתי מכילות בין היתר גם את הכתוביות בעברית..)
אני הורדתי את IRON MAN גרסת בלו ריי מלא (ויש שם את כל התיקיות שצריכות להיות BDMV ו CERTIFICATE
השאלה שלי היא כיצד אני פותח את הסרט עם הסטרימר - POPCORN HOUR A200 שיופיע התפריט המקורי וכל הממשק
של הבלוריי.
אני לא מעוניין פשוט להפעיל את הקובץ הגדול ביותר (M2TS) במצב הזה אין לי אפשרות לשחק עם הכתוביות או להוסיף פסי קול וכו'...
כשאני מנסה להפעיל את התיקייה המלאה של הבלו-ריי - הסטרימר נתקע .. ופשוט לא מציג כלום. - רק כאשר אני פותח את הקובץ הגדול ביותר
הוא מריץ את הסרט (אבל בלי אפשרות לבחור כתוביות. שלצורך העניין מה שהורדתי מכילות בין היתר גם את הכתוביות בעברית..)
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כנס להגדרות של הסטרימר ללשונית BD/DVD/Audio CDsmounche כתב:שלום,
של הבלוריי.
הוא מריץ את הסרט (אבל בלי אפשרות לבחור כתוביות. שלצורך העניין מה שהורדתי מכילות בין היתר גם את הכתוביות בעברית..)...
לאחר מכן כנס ל BD Navigation ותבחר ב Simple BD ותבצע שמירה.
שם קובץ התרגום חייב להיות בדיוק כמו שם התקייה שבתוכה נמצא הסרט והוא צריך להיות ממוקם מוחץ לתקיה ולא בתוכה.
תדאג שאתה עושה שימוש בעדכון הקושחה האחרון ששוחרר ל A200
במידה וגם אז אתה לא מצליח להריץ אותו אתה תאלץ להמתין לשידרוג הקושחה הצפוי בימים הקרובים. ה A200 קצת מפגר מבחינת שידרוגי הקושחה אחרי ה C200 .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לגבי ה A200 לא מדובר רק על השלב הזה מדובר על בכלל. ה A200 לא מסוגל ולא יהיה מסוגל להציג תפריטים מבוססי JAVA.smounche כתב:istarmini תודה על התגובה המהירה !
ממה שאני מבין מתשובתך זה שבשלב זה לא ניתן בסטרימר לעלות דיסק בלו ריי. שיעלה עם כל הממשק שלו (שיש את התפריט בהתחלה כמו שאני רואה במחשב. עם ניגון הסרט, צפייה בתוספות, וכו'..)...
נסה לשנות לו את ההגדרה ל SIMPLE BD אולי זה יעזור, לצורך ניגון הסרט ובמידה ולא תצטרך להמתין כי ה A200 לא הכי יציב במתכונתו הנוכחית.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

איזו גירסה הורדת?richrach כתב:אוקיי, אני מול המחשב ואכן אצלי הייתה הטעות..
יש לי 2 תיקיות:
BDMV
CERTIFICATE
תחת הנתיב: BDMV\STREAM הקובץ הגדול ביותר הוא: 00812.m2ts וגודלו הוא: 4.09GB...
לא עושה רושם שמדובר בגירסת BD מלאה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תפעיל את תוכנת BDINFO ותטען לתוכה את תקיית BDMV ותגיד לי מה אתה מקבל שםrichrach כתב:Iron Man 2 2010 1080p Blu ray CEE AVC DTS HD MA 5 1 TorrenTGui...
אני לא מצליח להעלות לפה את תוכן הטקסט אז העליתי את קובץ הטקסט:
http://www.mediafire.com/download.php?b0qmdsc1zh396ec
http://www.mediafire.com/download.php?b0qmdsc1zh396ec
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לאחר טעינת ה BDMV אתה מקבל שתי חלונות למעלה.richrach כתב:אני לא מצליח להעלות לפה את תוכן הטקסט אז העליתי את קובץ הטקסט:
http://www.mediafire.com/download.php?b0qmdsc1zh396ec...
החלון העליון אומר לך מה גודל הסרט ואיזה קובץ MPLS אתה צריך.
החלון שמתחתיו מראה לך מכמה קבצים הסרט מורכב. במידה ומדובר בקובץ אחד אז זה הקובץ שאתה צריך לנגן.
במידה ומדובר בכמה קבצים יש לך שתי אפשרויות:
1.לאחד אותם לקובץ אחד אבל אז , נכון לעכשיו, לא תקבל את פורמטי האודיו החדשים.
2.לנסות ולנגן את הסרט ב SIMPLE BD . האם ניסית להריץ אותו ב SIMPLE ?
אין לי צורך בפורמטי האודיו החדשים ואכן ניסיתי בסימפל.
האם הכי פשוט לעשות את זה ולסגור עניין? http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 315#627315
האם הכי פשוט לעשות את זה ולסגור עניין? http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 315#627315
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

במידה והסרט מורכב ממספר קבצי M2TS ואתה לא זקוק לפורמטים החדשים אז כן, תאחד אותם.richrach כתב:אין לי צורך בפורמטי האודיו החדשים ואכן ניסיתי בסימפל.
האם הכי פשוט לעשות את זה ולסגור עניין? http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 315#627315...
בהצלחה