ירידת מחיר בmax total:
-
uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הבנתי שמעכשיו המחיר של הטוטאל הוא 34.90 לחודש[כפול כמה זמן]?זה מותנה רק לחגים המחיר הזה ומתי יירד עוד המחיר?כמה עולה המקס הרגיל והאם בשימור לקוחות מציעים את הטוטאל בפחות מהמחיר הנ"ל וכמה עולה שם גם מקס רגיל?
ד"א שידורי הכדורסל בסוף ישודרו בערוצי הספורט של ספורט 5 וכל המהומה סתם הייתה וחתמו על ההסכם ל4 שנים!
ד"א שידורי הכדורסל בסוף ישודרו בערוצי הספורט של ספורט 5 וכל המהומה סתם הייתה וחתמו על ההסכם ל4 שנים!
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אתה בטוח שהמחיר הזה מוצע גם ללקוחות שאין להם כבר MAX או MAXHD בבית?
אם כן, אז זה באמת מבצע חדש.
אם כן, אז זה באמת מבצע חדש.
-
uh99
- חבר מביא חבר

אני לקוח שיש לו ממיר רגיל וזה מה שציעו לי השאלה היא אם זה רק לחגים או המחיר מעכשיו שפשוט הורידו את המחיר?וכמה עולה מקס רגיל?
-
uh99
- חבר מביא חבר

מישהו בדק?והם אמרו גם שאין שום ניסוי בקשר לממיר חדש יותר שמישהו כתב שכן...
יש מבצע על ערוצים גם?מה המחיר של המקס?
יש מבצע על ערוצים גם?מה המחיר של המקס?
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
34.90 זה כולל VOD רק ללא החזר של 35 שקל
על VOD למשך שנה...
אני לא בדיוק רואה סיבה ללכת על זה . נונתים לכם החזר התוספת של 15 ש"ח לחודש
ל 35 ש"ח על טכני VOD וזה די שווה לדעתי .
אני לא בדיוק רואה סיבה ללכת על זה . נונתים לכם החזר התוספת של 15 ש"ח לחודש
ל 35 ש"ח על טכני VOD וזה די שווה לדעתי .
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
דיברתי איתם הרגע, ה- 34.90 זו המחיר "המעודכן" ללקוח שמצרף את המקס טוטל לחבילה קיימת (תוספת לחבילה).
בידיעה שיש מחירים טובים יותר, נכון של - 80% מהלקוחות זה עדיף כי יש פה ירידה במחיר, אבל ללקוחות שמוכנים להתמקח (אם כל הצער שבדבר) לדעתי אפשר לקבל למחירים נמוכים יותר.
אני בכל מקרה הבנתי שכרגע הם מאוד נזהרים לא לתת מבצעים טובים יותר, אז פשוט ירדתי מזה כי זה פשוט לשלם יותר ממה שאני הצלחתי לקבל מהם כשה- MAX HD יצא לפני יותר משנה וחצי....ולא שווה להתחייב לשלוש שנים כשהשוק הזה הולך להתהפך על הראש ב- 3 שנים הקרובות.
בידיעה שיש מחירים טובים יותר, נכון של - 80% מהלקוחות זה עדיף כי יש פה ירידה במחיר, אבל ללקוחות שמוכנים להתמקח (אם כל הצער שבדבר) לדעתי אפשר לקבל למחירים נמוכים יותר.
אני בכל מקרה הבנתי שכרגע הם מאוד נזהרים לא לתת מבצעים טובים יותר, אז פשוט ירדתי מזה כי זה פשוט לשלם יותר ממה שאני הצלחתי לקבל מהם כשה- MAX HD יצא לפני יותר משנה וחצי....ולא שווה להתחייב לשלוש שנים כשהשוק הזה הולך להתהפך על הראש ב- 3 שנים הקרובות.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
כמה אתה הצלחת לקבל?
מדובר על ההורים שלי שנמצאים כיום בהתחייבות לשנה נוספת, החבילה שלהם זה צ'ויס ב- 219, יס הסכימו להוריד את המחיר ל- 214 ולהוסיף 34.90 או להשאר במחיר של 219, להפוך את זה לטופ ולהוסיף 34.90.yes-man כתב:כמה אתה הצלחת לקבל?...
בשני המקרים 254 או 249 מדובר לטעמי במחיר גבוה מידי בשביל מקס טוטל ובהתחייבות לשלוש שנים (למרות שהיא מבטלת התחייבות קיימת).
להתהפך על הראש זה אומר שייתכן מאוד שבקרוב יצאו חברות הסלולר עם ממירים משלהם ו- VOD במחירים נמוכים יותר, שהממשלה תחייב את החברות להציע חבילות מצומצמות ומוזלות ושמסיבות כלכליות אחת מ- 2 החברות היום תתמוטט... הכל תיאורטי אבל לכל תרחיש פה יש מספיק סיבות בשטח ולכן אני אומר שהכל יכול להתהפך על הראש ומי שמתחייב היום לשלוש שנים צריך לקחת את זה בחשבון.ariel365 כתב:מה זאת אומרת הולך "להתהפך" על הראש??? אגב אני יכול לקבל אותו ב-20 ש"ח לחודש עם החזר כספי בכל חודש!
פשוט כי אם יש לך עוד מקס טוטאל כבר בבית זה המחיר....
אני גם יכול לתת דוגמא, אני התחייבתי לאורנג' בקו הטלפון הביתי בשביל לקבל מחיר ממש מוזל בחבילת דקות שיחה, המחיר כל כך זול שמבחינתי סלולר או דקה לקו בזק זה אותו כסף... עכשיו ירדו המחירים בגלל החלטת משרד התקשורת כך שלכל מנוי של בזק או הוט זה יעלה בערך כמו שזה עולה לי עקב ירידת דמי הקישוריות, אבל אני עדיין "תקוע" בהתחייבות ומכאן שכללי המשחק השתנו וההתחייבות מונעת ממני גמישות.
ודרך אגב, 20 ש"ח בחודש?? נשמע לי מוזר... או שאתה לא בהתחייבות או שכבר יש לך ממיר יס מקס/HD שאתה משדרג, אחרת לא ברור לי מאיפה המחיר הזה מגיע, או שהם מוזילים לך את החבילה הקיימת שאת עלותה לא ציינת ובשקלול 2 הפרמטרים יוצא 20 ש"ח.
נערך לאחרונה על ידי riji ב 22/09/2010 9:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
בתנאי והם עדיין גובים ממך מחיר מופקע על ה- HD, שקלול של הכל יראה שזו הצעה לא ממש אטרקטיבית וטוב שאתה לא מסרב.dman23 כתב:לי יש HD רגיל.
הציעו לי תמורת תוספת של 14 לחודש את ה TOTAL במקום ה HD אבל גם 150 ש"ח התקנה.
בינתיים סרבתי...
דווקא נשמע שהוא בסדר... אז למה לא בעצם לשדרג בעוד 14 ש"ח?dman23 כתב:לא יודע אם המחיר מופקע או לא.
אני משלם כרגע 219 בחודש לחבילת בסיס +ספורט+סרטים+בידור +כאשר כל חבילה נוספת שהיא לא פרמיום עולה עוד 2 שקלים באם אני ארצה
עבור ממיר HD רגיל+ ממיר רגיל...
כי יותר חשוב לי שידורי ספורט.riji כתב:דווקא נשמע שהוא בסדר... אז למה לא בעצם לשדרג בעוד 14 ש"ח?dman23 כתב:לא יודע אם המחיר מופקע או לא.
אני משלם כרגע 219 בחודש לחבילת בסיס +ספורט+סרטים+בידור +כאשר כל חבילה נוספת שהיא לא פרמיום עולה עוד 2 שקלים באם אני ארצה
עבור ממיר HD רגיל+ ממיר רגיל......
אז לזה צריך להוסיך 35 ש"ח שאני משלם כרגע על SPORT5HD ואם היה לי עוד כסף לזרוק הייתי שם על צ'רלטון.
ה VOD לא מדבר אלי
וההקלטה זה נחמד אבל לא משהו שאני לא יכול לחיות בלי זה (בניגוד לספורט
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הייתם הולכים אז על המחיר של 35? ומבתרים על החזר למשך שנה לטנכי VOD?
אני תוהה עפ כדי כי זה משתלם יותר כלכלית לא כך ?
אז נכון שיש החזק בשנה ראשונה , זה יוצה :
1256.4 עם זה 34.90 בלי החזר של VOD,
1796.4 עם זה 49.90 בלי החזר של VOD,
420 החזר ל VOD לשנה, מה שיוצה 1376.4
אבל מצד שני זה עדין מעלה את המחיר ל 49.90 אחרי שנה
אז מה כדי ?
אני תוהה עפ כדי כי זה משתלם יותר כלכלית לא כך ?
אז נכון שיש החזק בשנה ראשונה , זה יוצה :
1256.4 עם זה 34.90 בלי החזר של VOD,
1796.4 עם זה 49.90 בלי החזר של VOD,
420 החזר ל VOD לשנה, מה שיוצה 1376.4
אבל מצד שני זה עדין מעלה את המחיר ל 49.90 אחרי שנה
אז מה כדי ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
uh99
- חבר מביא חבר

מה המחיר של המקס ואולי בשימור לקוחות מציעים את הטוטאל/את המקס במחיר יותר זול?האם זה המחיר המעודכן או רק לחגים?האם מוכרים את הממיר HD וכמה הוא עולה?