סטנד לרמקול סנטר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברים

אני מחפש סטנד לרמקול סנטר שלי.

הנ"ל לא קטן

רוחב 1 מטר
עומק כ 40 ס"מ
גובה כ 30 ס"מ
משקל 32 ק"ג

בחיפוש בגוגל מצאתי משהו כמו בתמונה המצורפת אבל הנ"ל יקר בטרוף 700$ בחו"ל.

האם מישהו מכיר בארץ מקום שניתן לרכוש/להכין סטנד בסגנון כמו בתמונה במחיר שפוי?

תודה
סנטד לרמקול סנטר
 סנטד לרמקול סנטר

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46364
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #2 

יש אופציות דומות במחיר נמוך יותר: http://www.soundanchors.com/page60.html
אם אתה בראש של DIY, כל מסגר יוכל להכין לך משהו דומה אם תגיע אליו בזמן הנכון ובגישה הנכונה. יש רק להגיע עם מידות מדוייקות של הכל.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #3 

ziv_r כתב:יש אופציות דומות במחיר נמוך יותר: http://www.soundanchors.com/page60.html
אם אתה בראש של DIY, כל מסגר יוכל להכין לך משהו דומה אם תגיע אליו בזמן הנכון ובגישה הנכונה. יש רק להגיע עם מידות מדוייקות של הכל.
...

היי זיו

אין לי בעיה עם DIY רק אני לא מכיר מסגר . חשבתי אולי יש פה מישהו שיש לו המלצה/נסיון עם איזה מסגר ,שמבין לליבם של חובבי הקולנוע הביתי :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46364
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #4 

אם לא תמצא המלצה למסגר מעל דפי הפורום, קפוץ לאחד מאיזור התעשייה הגדולים ועבור דרך מספר מסגרים. בטוח יהיה אחד שיהיה מוכן לעשות את העבודה תמורת סכום מתאים. אני לא בטוח שצריך יותר מידי הבנה בקולנוע ביתי. תגיע עם מידות מדוייקות של כל הפרופילים, צורת החיבור בינהם ותתן לאיש המקצוע לטפל בנושא.

ishaked
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 381 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #5 

הכי פשוט למצוא סטנד רגיל של רמקולים מדפיים ולחבר להם מדף דק מזכוכית או עץ. יכול לצאת נהדר וזול.
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

ishaked כתב:הכי פשוט למצוא סטנד רגיל של רמקולים מדפיים ולחבר להם מדף דק מזכוכית או עץ. יכול לצאת נהדר וזול.
...
אני חושב שלא קלטת את גודל הרמקול ומשקלו.

מדובר ברמקול ענק וכבד. סטנד של מדפיים הוא גבוה , בשביל למקם אותו מתחת למסך הקרנה, ובנוסף במידה ואניח עליו פלטה ברוחב של מטר אין מצב שזה יחזיק את הרמקול, כי הבסיס יהיה קטן מידי.

Arieldr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #7 

לי היה סנטר במידות מאוד דומות לשלך. הפתרון שאני מצאתי היה לרכוש זוג סטנדים שבמקור מיועדים לרמקולים מדפים בגובה של 40 ס"מ של חברת Atacama
לדוגמה: http://www.shopatron.com/products/produ ... L300/758.0
והעמדתי את הסנטר על שני הסטנדים עם רווח קל ביניהם- לדעתי יצא מאוד אסטטי והמחיר היה משהו כמו 800 שקל.

Arieldr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #8 

דרך אגב, אם כבר מדברים על סטנד יעודי אז הסטנד שיותר מתאים לרמקול שלך זה של האח הגדול של הסנטר שבתמונה. (Aerial Acoustics CC5)

http://www.aerialacoustics.com/products ... mages.aspx

לדעתי הוא אחד הסנטרים המדהימים ביותר ששמעתי וגם שוקל כמו חזיר קטן...חבל שבארץ כמעט לא מכירים את החברה הזו.
Honey , just one more upgrade, I promise !!!

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #9 

Arieldr כתב:לי היה סנטר במידות מאוד דומות לשלך. הפתרון שאני מצאתי היה לרכוש זוג סטנדים שבמקור מיועדים לרמקולים מדפים בגובה של 40 ס"מ של חברת Atacama
לדוגמה: http://www.shopatron.com/products/produ ... L300/758.0
והעמדתי את הסנטר על שני הסטנדים עם רווח קל ביניהם- לדעתי יצא מאוד אסטטי והמחיר היה משהו כמו 800 שקל.
...
רגע היום יש לך סנטר גדול יותר? :lol: :lol: :lol:

תודה אבל אני מעדיף אחד כמו בתמונה עם אפשרות צידוד.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #10 

Arieldr כתב:דרך אגב, אם כבר מדברים על סטנד יעודי אז הסטנד שיותר מתאים לרמקול שלך זה של האח הגדול של הסנטר שבתמונה. (Aerial Acoustics CC5)

http://www.aerialacoustics.com/products ... mages.aspx

לדעתי הוא אחד הסנטרים המדהימים ביותר ששמעתי וגם שוקל כמו חזיר קטן...חבל שבארץ כמעט לא מכירים את החברה הזו.
...
צודק . התמונה שצרפתי היא של הקטן אבל המחיר שציינתי הוא של הגדול. בכל מקרה הרעיון העיצובי של שניהם דומה ואני אוהב אותו.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #11 

אני פשוט לקחתי בזמנו שולחן "קפה" קטן. כמובן שזה פחות אסטתי ממה שהבאת - אבל זה גם חסך לי הרבה זמן וכאבי ראש.
סתם לדוגמא ר' שולחן LACK של איקאה. משהו כמו 59 ש"ח (אם אני זוכר נכון מביקורי האחרון) יש גם יותר רחבים שעולים מעט יותר.
הם גם באים בצבע שחור - שזה מעולה לחדר הקרנה.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #12 

Itay_Pollak כתב:אני פשוט לקחתי בזמנו שולחן "קפה" קטן. כמובן שזה פחות אסטתי ממה שהבאת - אבל זה גם חסך לי הרבה זמן וכאבי ראש.
סתם לדוגמא ר' שולחן LACK של איקאה. משהו כמו 59 ש"ח (אם אני זוכר נכון מביקורי האחרון) יש גם יותר רחבים שעולים מעט יותר.
הם גם באים בצבע שחור - שזה מעולה לחדר הקרנה.
...
היי איתי.

יש לי היום שולחן שבנה לי נגר. תכלס זה עושה את העבודה אבל אני לא אוהב את העיצוב. אני מחפש סטנד עם עיצוב כמו בתמונה. בזמנו שדיברתי עם הנגר והראתי לו את הנ"ל הוא לא רצה להכין כזה כי פחד שהעסק יקרוס.(ביקשתי רגל אחת באמצע)

הסטנד הנ"ל מתאים לי מבחינה עיצובית. כנראה שלא תהיה ברירה ואאלץ לגשת למסגר עם שרטוט ומידות מדויקות של פרופילים.

תודה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”