המלצה למקרן
מסכים עם RIDE
5500+מסך מתיחה\קבוע ונשאר לך עודף.
5500+מסך מתיחה\קבוע ונשאר לך עודף.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
עפ"י החישוב באתר ממרחק 7 מ' גודל המסך המינימלי הוא קצת פחות מ-110" (כפי שרשם sbtgn1).
http://www.projectorcentral.com/Epson_E ... or-pro.htm
תרשה לי לנחש שהסיבה שאתה לא יכול לקצר היא שאתה מעדיף להתקין בקיר שמול המסך ולא בתקרה (מטעמי עיצוב).
אם זה המצב ואכן המרחק בין קיר לקיר הוא 7 מ' אז ניתן לגרום לכך שמרחק ההתקנה יהיה פחות מ-6.5 מ' ע"י התקנת המסך כ-50 ס"מ מהקיר ולא בצמוד לקיר + גם המקרן שמותקן בקיר מקטין את המרחק.
בכל מקרה נראה לי שאתה צריך ללכת במצב כזה על גיין גבוה (כ-2.0).
http://www.projectorcentral.com/Epson_E ... or-pro.htm
תרשה לי לנחש שהסיבה שאתה לא יכול לקצר היא שאתה מעדיף להתקין בקיר שמול המסך ולא בתקרה (מטעמי עיצוב).
אם זה המצב ואכן המרחק בין קיר לקיר הוא 7 מ' אז ניתן לגרום לכך שמרחק ההתקנה יהיה פחות מ-6.5 מ' ע"י התקנת המסך כ-50 ס"מ מהקיר ולא בצמוד לקיר + גם המקרן שמותקן בקיר מקטין את המרחק.
בכל מקרה נראה לי שאתה צריך ללכת במצב כזה על גיין גבוה (כ-2.0).
אומנם באתר הוא נותן לי מסך מינימום של 110 " אבל אני צריך להישתמש בכול הזום דבר שאני לא כל כך רוצה
2 במרחק של 7 מ הם מציינים שרצוי בהירות גבוהה יותר, למקרן אין מספיק תאורה
3 דווקא אין לי קיר מאחורה פשוט שם הוא יהיה הכי מוסתר
4 הייכן אני יכול לבדוק איזה גיין מתאים למקרן מסויים במרחק מסויים?
2 במרחק של 7 מ הם מציינים שרצוי בהירות גבוהה יותר, למקרן אין מספיק תאורה
3 דווקא אין לי קיר מאחורה פשוט שם הוא יהיה הכי מוסתר
4 הייכן אני יכול לבדוק איזה גיין מתאים למקרן מסויים במרחק מסויים?
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אוקי: יש אישור להזיז את המקרן קרוב יותר
למרחק של 4 מ' פחות או יותר
בדקתי לפי התוכנה את האפסון על מנת לקבל מסך 120 " למרחק ישיבה של 4 מ'
אני צריך להשתמש בעדשה יחסית די הרבה על מנת לקבל אופטימליות של המקרן
לעומת זאת מיצובישי 6800 מתאים בול למרחק ללא שימוש בעדשה
אולם למסך 100" הדברים מתהפכים האפסון נותן תוצאה טובה יותר מאשר המיצובישי
נשאלת השאלה מה עדיף למרחק ישיבה של 4 מ' 100" או 120"
איזה מקרנים מומלצים מבין השניים?
כמה משפיע הגיין של המסך על התמונה? ראיתי בתוכנה שאם אני לוקח מסך עם 1.5 גיין האפסון יכול להתאים ללא שימוש בעדשה מה דעתכם?
למרחק של 4 מ' פחות או יותר
בדקתי לפי התוכנה את האפסון על מנת לקבל מסך 120 " למרחק ישיבה של 4 מ'
אני צריך להשתמש בעדשה יחסית די הרבה על מנת לקבל אופטימליות של המקרן
לעומת זאת מיצובישי 6800 מתאים בול למרחק ללא שימוש בעדשה
אולם למסך 100" הדברים מתהפכים האפסון נותן תוצאה טובה יותר מאשר המיצובישי
נשאלת השאלה מה עדיף למרחק ישיבה של 4 מ' 100" או 120"
איזה מקרנים מומלצים מבין השניים?
כמה משפיע הגיין של המסך על התמונה? ראיתי בתוכנה שאם אני לוקח מסך עם 1.5 גיין האפסון יכול להתאים ללא שימוש בעדשה מה דעתכם?
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
טוב.. ומה לגבי שאר הדברים ששאלתי ?
עוד שאלה התכנון שלי הוא להסתיר את המקרן בהנמכת התקרה וכאשר מעוניינים לצפות בסרט המקרן
אמור לרדת חשמלית במעלית , זקוק להמלצה למעלית והאם כל עניין המעלית שווה את ההשקעה
האם לצורך כך אני צריך איפיון שונה למקרן ?
חסרונות יתרונות במקרן עם מעלית?
תודה
עוד שאלה התכנון שלי הוא להסתיר את המקרן בהנמכת התקרה וכאשר מעוניינים לצפות בסרט המקרן
אמור לרדת חשמלית במעלית , זקוק להמלצה למעלית והאם כל עניין המעלית שווה את ההשקעה
האם לצורך כך אני צריך איפיון שונה למקרן ?
חסרונות יתרונות במקרן עם מעלית?
תודה
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
"100 למרחק ישיבה של 4 מ , לדעתי עלול להיות קטן מדי, מתרגלים מהר מאוד לגודל,
רצוי להחליט על מקרן ורק לאחר מספר ימי צפיה להחליט על גודל המסך ,
אני לא אוהב שאומרים " חכה עוד מעט יש מקרנים חדשים " אבל הפעם הייתי מאמץ את המלצתו של ride בשתי ידיים ,
מקרני אפסון אמורים להיות מוצגים בשבוע הבא שווה לחכות - אתה יכול רק להרוויח
רצוי להחליט על מקרן ורק לאחר מספר ימי צפיה להחליט על גודל המסך ,
אני לא אוהב שאומרים " חכה עוד מעט יש מקרנים חדשים " אבל הפעם הייתי מאמץ את המלצתו של ride בשתי ידיים ,
מקרני אפסון אמורים להיות מוצגים בשבוע הבא שווה לחכות - אתה יכול רק להרוויח
קצת לא ראלי ההצעה שלך לבדוק את המקרן ולאחר מיכן להחליט על מסך
ההחלטה צריכה להיות עכשיו כי הבית בשיפוץ אני מבצע הנמכות תקרה בהתאם אין לאחר מיכן דרך חזרה
מה גם אני חושב שזה לא נכון לקנות מקרן ולאחר מיכן לנסות להתאים אותו למסך או ההפך או את גודל המסך למרחק ישיבה כאשר יש צורך להיתחשב במס' פרמטרים לא קטן, ישנם דברים שצריכים לקבל החלטות מראש
בבדיקה שערכתי המקרנים החדשים של אפסון לא יחליפו את ה5500 הם יהיהו מקרנים כתוספת והמחירים בהתאם לרוב יקרים יותר מהאפסון הנוכחי אבל במקרה הזה יש לי עוד זמן הכל מתוכנן לקראת ינואר שיגמר השיפוץ
ההחלטה צריכה להיות עכשיו כי הבית בשיפוץ אני מבצע הנמכות תקרה בהתאם אין לאחר מיכן דרך חזרה
מה גם אני חושב שזה לא נכון לקנות מקרן ולאחר מיכן לנסות להתאים אותו למסך או ההפך או את גודל המסך למרחק ישיבה כאשר יש צורך להיתחשב במס' פרמטרים לא קטן, ישנם דברים שצריכים לקבל החלטות מראש
בבדיקה שערכתי המקרנים החדשים של אפסון לא יחליפו את ה5500 הם יהיהו מקרנים כתוספת והמחירים בהתאם לרוב יקרים יותר מהאפסון הנוכחי אבל במקרה הזה יש לי עוד זמן הכל מתוכנן לקראת ינואר שיגמר השיפוץ
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
למה לא ריאלי ??
מקרן ומסך ממש לא צריכים לבוא בחבילה אחת
גודל מסך הוא נגזרת של מרחק ישיבה - וזה מאוד אינדיבידואלי
אתה צריך למצוא את האיזון שטוב לך בין מרחק ישיבה לגודל מסך , על ידי היתנסות פיזית ולא על ידי מחשבונים
אני אומר את הדברים בדיוק מהמקום שלך - ממרחק של 3.5 מסך של "84 ניראה לי בסדר , הוכנס לנישת גבס שהיתה צריכה להיתפרק לאחר כשנה בשביל מסך של "100 [ שלפעמים גם זה ניראה לי קטן ]
תן לעיניים שלך להחליט
מקרן ומסך ממש לא צריכים לבוא בחבילה אחת
גודל מסך הוא נגזרת של מרחק ישיבה - וזה מאוד אינדיבידואלי
אתה צריך למצוא את האיזון שטוב לך בין מרחק ישיבה לגודל מסך , על ידי היתנסות פיזית ולא על ידי מחשבונים
אני אומר את הדברים בדיוק מהמקום שלך - ממרחק של 3.5 מסך של "84 ניראה לי בסדר , הוכנס לנישת גבס שהיתה צריכה להיתפרק לאחר כשנה בשביל מסך של "100 [ שלפעמים גם זה ניראה לי קטן ]
תן לעיניים שלך להחליט
יכול להיות שזה נכון בתנאים אחרים או בתנאי מעבדה לא בתנאים של שיפוץ שיש צורך בהחלטות שכוללות גם מיקום ישיבה מיקום בתקרה של מקרן ומסך רמקולים בצדדים ועוד הרבה דברים שניספחיםride כתב:מסכים לחלוטין עם קודמי. גודל המסך זה הדבר האחרון שצריך לבחור. קודם רוכשים את המקרן בודקים את גודל ההקרנה שמתאים לכולם ורק אז רוכשים מסך...
אבל לדעתי ניתן להחליט על סמך ניסיון של אחרים ולפי המלצות על מרחק
לצערי הצעתכם לא ישימה
אם יש לכם עוד טיפים לשאלותי הקודמות אודה לכם
תודה בכל אופן
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
עם התקציב שלך - לא הייתי חושב פעמיים ומחכה לבחון את המקרנים החדשים של JVC,
ה DLA-X3, בטכנולוגיית D-ILA בהחלט עומד בתקציב שלך כולל אחריות מורחבת של MACK , משלוח ומיסים ואולי ישאר לך עודף מ 20K
קונטרסט של - native 50,000:1 , ועוצמת הארה 1300 ,
JVC סוף סוף מתחילים לרדת לכיוון העם
ה DLA-X3, בטכנולוגיית D-ILA בהחלט עומד בתקציב שלך כולל אחריות מורחבת של MACK , משלוח ומיסים ואולי ישאר לך עודף מ 20K
קונטרסט של - native 50,000:1 , ועוצמת הארה 1300 ,
JVC סוף סוף מתחילים לרדת לכיוון העם