צריך LCD 32 לחדר תומכת FULL HD
שלום כולם אני חדש פה בפורום
דוד שלי מארה"ב הביא לי XBOX360 חדש... ומכיוון שאין לי LCD בבית וXBOX ללא מסך תומך HD זה ממש גרוע , חשבתי לקנות מסך LCD... ושיהיה תומך ב HD
רציתי לקבל הצעות ממכם אם אפשר. יש לי תקציב מוגבל יחסית או שאני פשוט לא מעודכן במחירים היום. 2500 ש"ח
אילו חברות מובילות כיום בשוק המסכים ואיזה מסך אתם ממליצים לי לתקציב?
תודה רבה לעוזרים מראש.
ירדן.
דוד שלי מארה"ב הביא לי XBOX360 חדש... ומכיוון שאין לי LCD בבית וXBOX ללא מסך תומך HD זה ממש גרוע , חשבתי לקנות מסך LCD... ושיהיה תומך ב HD
רציתי לקבל הצעות ממכם אם אפשר. יש לי תקציב מוגבל יחסית או שאני פשוט לא מעודכן במחירים היום. 2500 ש"ח
תודה רבה לעוזרים מראש.
ירדן.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
reloaderreloader כתב:שלום כולם אני חדש פה בפורום
תודה רבה לעוזרים מראש.
ירדן....
לדרישת מסך FHD איכותי עליך להגדיל את מסגרת התקציב שלך .
המלצתי היא מסך סמסונג דגם c-550 גודל 32 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אוקי נגיד ואני אצליח לשכנע את אבי לקנות לי אותה...
איפה אפשר לרכוש אותה? יש את הדגם בביג בוקס? אילו חנויות מומלצות? אני גר בחיפה אז אני צריך באיזור...
מה אם הדגם הקודם לה? C450 אני רואה שהיא דיי מתאימה לי לתקציב:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769881
עריכה: אני רואה שהיא HD READY... נראלך שההבדל זניח בין זאת ל FULL HD? יראו הבדל במשחקי XBOX?
ואני רואה את זה שזאת C530 FHD והיא לתקציב שלי:
http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122789
מה אתה אומר?
אם אבי לי יסכים כדאי לי להתפשר על אחת מהן?
תודה
איפה אפשר לרכוש אותה? יש את הדגם בביג בוקס? אילו חנויות מומלצות? אני גר בחיפה אז אני צריך באיזור...
מה אם הדגם הקודם לה? C450 אני רואה שהיא דיי מתאימה לי לתקציב:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769881
עריכה: אני רואה שהיא HD READY... נראלך שההבדל זניח בין זאת ל FULL HD? יראו הבדל במשחקי XBOX?
ואני רואה את זה שזאת C530 FHD והיא לתקציב שלי:
http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122789
מה אתה אומר?
אם אבי לי יסכים כדאי לי להתפשר על אחת מהן?
תודה
מה אתה אומר על ה C530 היא Full HD והמרחק הוא כמטר אחד ל- 2 מטר.
C450 היא רק HD READY ואני דיי מעדיף שיהיה לי תמיכה מלאה באקסבוקס למרות רוב התכנים שהם HD READY.
C530 ראיתי שתספק לי את כל זה במחיר טוב יחסית השאלה אם היא מומלצת וכדאי לי...
מה אתה אומר?
עריכה: ויש לי כבלים כמובן... אולי אוכל גם להשיג ממיר HD אבל זה רק בגדר אופציה.
C450 היא רק HD READY ואני דיי מעדיף שיהיה לי תמיכה מלאה באקסבוקס למרות רוב התכנים שהם HD READY.
C530 ראיתי שתספק לי את כל זה במחיר טוב יחסית השאלה אם היא מומלצת וכדאי לי...
מה אתה אומר?
עריכה: ויש לי כבלים כמובן... אולי אוכל גם להשיג ממיר HD אבל זה רק בגדר אופציה.
ל MP3... מה הקשר לקפוץ קראתי מה רשמו לי והגבתי ולא החזירו לי תשובה...
וזה שמעליי... ההבדל בין FULL ל READY הוא מזערי בגלל הגודל של הטלוויזיה הנמוך או מרחק הצפייה הנמוך או משהו אחר בכלל? איך זה הולך?
אם ההבדל הוא באמת מזערי עד כדי שלא נראה לעין אולי באמת אתפשר על C450 שהיא קצת יותר זולה.
יש מישהו שחושב אחרת? אולי בכל זאת עדיף להוסיף קצת כסף ולקנות במקומה את ה C530... אגב למי שיש את אחת הטלוויזיות האלה יכול לתת לי חוות דעה בעיקר על איכות התמונה...
תודה
וזה שמעליי... ההבדל בין FULL ל READY הוא מזערי בגלל הגודל של הטלוויזיה הנמוך או מרחק הצפייה הנמוך או משהו אחר בכלל? איך זה הולך?
אם ההבדל הוא באמת מזערי עד כדי שלא נראה לעין אולי באמת אתפשר על C450 שהיא קצת יותר זולה.
יש מישהו שחושב אחרת? אולי בכל זאת עדיף להוסיף קצת כסף ולקנות במקומה את ה C530... אגב למי שיש את אחת הטלוויזיות האלה יכול לתת לי חוות דעה בעיקר על איכות התמונה...
תודה
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לא בוחרים ככה מסך בחיים אחי ,כל אחת ימליץ לך קודם כל לקפוץ לכמה חניות ולראות בעיניים את המסך ,
תכך מה שנראה לך טוב וטוב לתקציב
תכך מה שנראה לך טוב וטוב לתקציב
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
אם אתה אומר... זה באמת מה שאני יעשה. יום שני אני אלך.
שמעתי שהרבה פעמים בתצוגת מסכים הם "מעגלים פינות" זאת אומרת שאם יש בעיה נפוצה עם ה LCD הם כאילו מעלימים אותה כמו בעיות סאונד ותצוגה.
בכל מקרה רציתי לדעת אם יש בעיות נפוצות כמו רעש ואיכות תמונה ירודה באחת מהטלוויזיות האלו:
C530 32 אינץ
C450 32 אינץ
כי הם מתאימות לתקציב שלי והמליצו לי עליהם. כמובן שקודם אני אראה ואבחן אותן.
תודה רבה לעוזרים.
שמעתי שהרבה פעמים בתצוגת מסכים הם "מעגלים פינות" זאת אומרת שאם יש בעיה נפוצה עם ה LCD הם כאילו מעלימים אותה כמו בעיות סאונד ותצוגה.
בכל מקרה רציתי לדעת אם יש בעיות נפוצות כמו רעש ואיכות תמונה ירודה באחת מהטלוויזיות האלו:
C530 32 אינץ
C450 32 אינץ
כי הם מתאימות לתקציב שלי והמליצו לי עליהם. כמובן שקודם אני אראה ואבחן אותן.
תודה רבה לעוזרים.