שאלה לבעלי פלזמה samsung c450
דרך יבואן רשמי.
ראה באתר של סמסונג - http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... cification
רשום תחת SYSTEM - DVB - T / C
ראה באתר של סמסונג - http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... cification
רשום תחת SYSTEM - DVB - T / C
אתה מסתכל בסמסונג UK. סתכל בסמסונג ישראל:
http://www.samsung.com/il/consumer/tv-a ... cification
שם רשום בסעיף מערכת שאין DVT מובנה.
אגב, באתר של UK הקושחה עודכנה לאחרונה בספטמבר, ובארץ עדכון הקושחה האחרון נעשה ביולי. יש מצב שיש DVT אבל לא מאפשרים אותו? אולי שווה לנסות להתקין את הקושחה הבריטית.
http://www.samsung.com/il/consumer/tv-a ... cification
שם רשום בסעיף מערכת שאין DVT מובנה.
אגב, באתר של UK הקושחה עודכנה לאחרונה בספטמבר, ובארץ עדכון הקושחה האחרון נעשה ביולי. יש מצב שיש DVT אבל לא מאפשרים אותו? אולי שווה לנסות להתקין את הקושחה הבריטית.
- יוחנן_הסנדלר
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אבא של אשתי קנה לנו מסך כזה. לפני שאני מקבל אותו - האם אתם מרוצים?
מרחק הצפיה הוא באזור 4 מטר (ועוד קצת), יש לא מעט אור בבית מחלון ענק בסלון הנמצא בניצב לטלוויזיה.
כמובן שהילדים הינם הצופים העיקריים בבית ומשמעות הדבר הוא כי מרבית הצפיה הינה בשידורי SD, מעט DVD/DIVX ובלי שידורי HD בכלל (כרגע אין ממיר).
תודה!
מרחק הצפיה הוא באזור 4 מטר (ועוד קצת), יש לא מעט אור בבית מחלון ענק בסלון הנמצא בניצב לטלוויזיה.
כמובן שהילדים הינם הצופים העיקריים בבית ומשמעות הדבר הוא כי מרבית הצפיה הינה בשידורי SD, מעט DVD/DIVX ובלי שידורי HD בכלל (כרגע אין ממיר).
תודה!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
sd רואים מצויין, HD אפילו יותר טוב.יוחנן_הסנדלר כתב:אבא של אשתי קנה לנו מסך כזה. לפני שאני מקבל אותו - האם אתם מרוצים?
תודה!...
השתקפויות רבות מכל מקור אור בסביבה. למי שזו בעיה, צריך ללכת על סידרה 5 ומעלה.
סה"כ מסך מעולה ומשתלם למחירו.
- יוחנן_הסנדלר
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האם סדרה 5 אינה FHD? מדוע דווקא סדרה 5? שוב - המון תודה.טלHD כתב:sd רואים מצויין, HD אפילו יותר טוב.יוחנן_הסנדלר כתב:אבא של אשתי קנה לנו מסך כזה. לפני שאני מקבל אותו - האם אתם מרוצים?
תודה!...
סה"כ מסך מעולה ומשתלם למחירו....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
סידרה 5 היא FHD אבל זה לא השוני היחיד.יוחנן_הסנדלר כתב:האם סדרה 5 אינה FHD? מדוע דווקא סדרה 5? שוב - המון תודה.טלHD כתב:sd רואים מצויין, HD אפילו יותר טוב.יוחנן_הסנדלר כתב:אבא של אשתי קנה לנו מסך כזה. לפני שאני מקבל אותו - האם אתם מרוצים?
תודה!...
סה"כ מסך מעולה ומשתלם למחירו.......
השוני הנוסף הוא שיש ציפוי נגד השתקפויות. לזה היתה הכוונה.
למה דווקא סידרה 5? כי היא הקרובה ביותר לסידרה4 ... .
ברור שסידרה גבוהה יותר תתן תוצאה טובה יותר....
50c550 dvb-t
התחדשתי בסמסונג 50c550 ואני מרוצה ביותר.
היות והמסך מיבוא מקבילי (אירופאי) התפריט מציג שיש טיונר dvb-t.
חיברתי אנטנה פנימית לא מוגברת אבל לא הצלחתי לתפוס דבר.
רציתי לדעת אם יש מישהו שהצליח לקלוט שידורי עידן פלוס עם הממיר המובנה שלה.
המשיכו בעבודת הקודש הזאת.
עופר
היות והמסך מיבוא מקבילי (אירופאי) התפריט מציג שיש טיונר dvb-t.
חיברתי אנטנה פנימית לא מוגברת אבל לא הצלחתי לתפוס דבר.
רציתי לדעת אם יש מישהו שהצליח לקלוט שידורי עידן פלוס עם הממיר המובנה שלה.
המשיכו בעבודת הקודש הזאת.
עופר
אבא של אישתי קנה לי סט כוסות מאיקאהטלHD כתב:סידרה 5 היא FHD אבל זה לא השוני היחיד.יוחנן_הסנדלר כתב:האם סדרה 5 אינה FHD? מדוע דווקא סדרה 5? שוב - המון תודה.טלHD כתב:sd רואים מצויין, HD אפילו יותר טוב.יוחנן_הסנדלר כתב:אבא של אשתי קנה לנו מסך כזה. לפני שאני מקבל אותו - האם אתם מרוצים?
תודה!...
סה"כ מסך מעולה ומשתלם למחירו.......
השוני הנוסף הוא שיש ציפוי נגד השתקפויות. לזה היתה הכוונה.
למה דווקא סידרה 5? כי היא הקרובה ביותר לסידרה4 ... .
ברור שסידרה גבוהה יותר תתן תוצאה טובה יותר.......
וגם זה כי היה ראש השנה
אז אל תתלון