SAMSUNG דגם PS42B450 - איפה לקנות?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
RonCXRonCX כתב:אז לאחר בחינות מרובות של הנושא הוחלט שזה המסך המתאים.
מישהו יודע אם עדין ניתן לרכוש במחיר מבצע בביג בוקס או רוצה להמליץ על מקום אחר במחיר דומה?
תודה מראש!...
למה לרכוש דגם ישן ......... שיש כבר דגם חדיש יותר ואיכותי יותר PS-42C450
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מעבד התמונה של ה c-450 איכותי יותר בכמה מונים מהדגם הקודם .RonCX כתב:אני חושב, שלצרכים שלי, ול"עין" שלי, הוא מספיק.
ו... עולה 20% פחות.
אתה מוזמן לשכנע אותי שאני טועה. עדין לא קניתי.
אגב, הבוקר חבר המליץ על ה LG 42PJ350R
מה אתם אומרים?...
ככה:
בחנות "החשמל לצרכן" בראשון לציון הדגם B450 עלה 3300, לעומת 3700 ל-C450. אני חושב שזה מאוד קרוב להכי זול שתמצא לשני הדגמים. גם אני ראיתי את ה-B ומאוד התרשמתי, אבל בסוף קניתי את ה-C בגלל שבעד 300 ש"ח אתה מקבל סטרימר די טוב. האמת קניתי בלב לא שקט, מכיון שאף אחד (למרות ההמלצות הבלתי נשנות והבלתי פוסקות של איזה משתמש שנגמר ב-9000) לא הציג את מסכי ה-C בתצוגה.
היום אני יכול להגיד לך שאיכות התמונה פנטסטית (מדובר כאמור בפלזמה) גם בשידורי SD - רואים ממש ממש טוב. לגבי הבדלים באיכות התמונה בין דגם ה-B לדגם ה-C - למיטב הבנתי אין כאלו, אבל יתכן שאני טועה.
בחנות "החשמל לצרכן" בראשון לציון הדגם B450 עלה 3300, לעומת 3700 ל-C450. אני חושב שזה מאוד קרוב להכי זול שתמצא לשני הדגמים. גם אני ראיתי את ה-B ומאוד התרשמתי, אבל בסוף קניתי את ה-C בגלל שבעד 300 ש"ח אתה מקבל סטרימר די טוב. האמת קניתי בלב לא שקט, מכיון שאף אחד (למרות ההמלצות הבלתי נשנות והבלתי פוסקות של איזה משתמש שנגמר ב-9000) לא הציג את מסכי ה-C בתצוגה.
היום אני יכול להגיד לך שאיכות התמונה פנטסטית (מדובר כאמור בפלזמה) גם בשידורי SD - רואים ממש ממש טוב. לגבי הבדלים באיכות התמונה בין דגם ה-B לדגם ה-C - למיטב הבנתי אין כאלו, אבל יתכן שאני טועה.