והסאגה ממשיכה - שוב תקוע עם PS3 לא תקין בויאטנם
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73267
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
שלום אנשים.
מי שעוקב אחרי ההתפתחות יודע שרכשתי לפני כשבועיים PS3 בתאילנד וכרגע אני איתו פה בויאטנם. היום בבוקר (אחרי שהצלחתי בעזרתכם לגרום לו להוציא תצוגה תקינה) המכשיר קפא באמצע משחק. ניסיתי לצאת ל XMB והמכשיר קפא. כיביתי אותו פיזית ע"י הוצאת הכבל מהחשמל וניסיתי להדליק ושום דבר לא קרה. חיכיתי כמה דקות והדלקתי שוב והמכשיר עלה עם הודעת שגיאה שהמערכת הפעלה לא תקינה (CORRUPTED) ושיש צורך בשיחזור. אישרתי את התהליך, המכשיר התחיל בשיחזור ונתקע ב 33 אחוז למשך כ 20 דקות. כיביתי את המכשיר פיזית (לא הסכים להיכבות מהכפתור) והדלקתי שוב, חזרה אותה ההודעה וברגעים אלו ממש הוא שוב תקוע ב 33 אחוז. ההודעה שאני רואה היא:
restoring - do not turn off system
והבר התקדמות תקוע על 33 אחוז.
אני מחפש כרגע פתרון בגוגל, אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע.
מי שעוקב אחרי ההתפתחות יודע שרכשתי לפני כשבועיים PS3 בתאילנד וכרגע אני איתו פה בויאטנם. היום בבוקר (אחרי שהצלחתי בעזרתכם לגרום לו להוציא תצוגה תקינה) המכשיר קפא באמצע משחק. ניסיתי לצאת ל XMB והמכשיר קפא. כיביתי אותו פיזית ע"י הוצאת הכבל מהחשמל וניסיתי להדליק ושום דבר לא קרה. חיכיתי כמה דקות והדלקתי שוב והמכשיר עלה עם הודעת שגיאה שהמערכת הפעלה לא תקינה (CORRUPTED) ושיש צורך בשיחזור. אישרתי את התהליך, המכשיר התחיל בשיחזור ונתקע ב 33 אחוז למשך כ 20 דקות. כיביתי את המכשיר פיזית (לא הסכים להיכבות מהכפתור) והדלקתי שוב, חזרה אותה ההודעה וברגעים אלו ממש הוא שוב תקוע ב 33 אחוז. ההודעה שאני רואה היא:
restoring - do not turn off system
והבר התקדמות תקוע על 33 אחוז.
אני מחפש כרגע פתרון בגוגל, אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע.
-
Huber
- חבר במועדון HT

טוב, מסתבר שהבעייה היא כנראה חוסר הסבלנות שלי, הפעם השארתי אותו דלוק ליותר מ 20 דקות וכרגע הוא כבר על 48 אחוז בבר ההתקדמות. אני אחכה בסבלנות ואראה מה קורה והאם התהליך אכן יסתיים לבד. גם אם כן - זה חתיכת תהליך א ר ו ך . . . 
טוב מסתבר שזה לא עובד.. התהליך מגיע ל 48 אחוז ואז חוזר שוב להודעת השגיאה הראשונית:
the hard disk's file system is corrupted and will be restored
לחיצה על אישור מתחילה שוב את התהליך שמגיע ל 48 אחוז ושוב חוזר להודעת השגיאה שלעיל. אני מתכוון לנסות את הפתרון שמוצע פה:
עידכון - כנראה שסוני שינו את השיטה ב SLIM כי מספר הציפצופים אצלי שונה והתפריט שיחזור לא מופיע. אני מחפש כרגע בגוגל את הדרך לבצע זאת בגירסה שברשותי.
טוב, הצלחתי להגיע לתפריט שיחזור, בחרתי את אופציה מספר 3 והוא שוב מבצע את הפעולה שהוא ביצע קודם (ניסיון לשיחזור מערכת הקבצים ללא הצלחה). אני אנסה את אופציה מספר 6 למרות שזה אומר איבוד של 3 ימים רצופים של שמירות. לקח - פעם הבאה לגבות על בסיס יומי
עידכון אחרון - השיחזור המלא עבר בהצלחה, כמובן שהשמירות נמחקו. עידכנתי פירמוור על הדרך - נקווה שהתקלה לא תחזור על עצמה שוב
טוב מסתבר שזה לא עובד.. התהליך מגיע ל 48 אחוז ואז חוזר שוב להודעת השגיאה הראשונית:
the hard disk's file system is corrupted and will be restored
לחיצה על אישור מתחילה שוב את התהליך שמגיע ל 48 אחוז ושוב חוזר להודעת השגיאה שלעיל. אני מתכוון לנסות את הפתרון שמוצע פה:
עידכון - כנראה שסוני שינו את השיטה ב SLIM כי מספר הציפצופים אצלי שונה והתפריט שיחזור לא מופיע. אני מחפש כרגע בגוגל את הדרך לבצע זאת בגירסה שברשותי.
טוב, הצלחתי להגיע לתפריט שיחזור, בחרתי את אופציה מספר 3 והוא שוב מבצע את הפעולה שהוא ביצע קודם (ניסיון לשיחזור מערכת הקבצים ללא הצלחה). אני אנסה את אופציה מספר 6 למרות שזה אומר איבוד של 3 ימים רצופים של שמירות. לקח - פעם הבאה לגבות על בסיס יומי
עידכון אחרון - השיחזור המלא עבר בהצלחה, כמובן שהשמירות נמחקו. עידכנתי פירמוור על הדרך - נקווה שהתקלה לא תחזור על עצמה שוב
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
HUBER,
מקווה בשבילך, באמת מכל הלב, שההתחלה ברגל שמאל הזו שיש לך עם המכשיר תתפוגג מהר.
זה כבר מתחיל להשמע כמו סרט רע מאד..
מקווה בשבילך, באמת מכל הלב, שההתחלה ברגל שמאל הזו שיש לך עם המכשיר תתפוגג מהר.
זה כבר מתחיל להשמע כמו סרט רע מאד..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

דיסק חדש לחלוטין, אבל בכ"ז הוצאתי אותו ובדקתי אותו והוא תקין.yossigab כתב:נשמע כאילו ההרד דיסק דפוק !!! אולי אפילו bad sectors
ממליץ לך לקנות דיסק חדש ולהחליף לפני שזה יקרה לך שוב...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אחרי החופשה בתאילנד שבה רצתי ממקום למקום (אתרים היסטוריים, מקדשים, מופעים למנהם, קורס צלילה ועוד) ועשיתי מה שכל תייר ממוצע עושה, הגיע הזמן לקצת בטן גב, ומבחינתי הנאה זה לא לעשות כלום ומידיי פעם לשחק במשחקים שאני אוהב. אחרי 15 שנה של עבודה רציפה, מגיע לי קצת TIME OFF.dudib כתב:זה מה שאתה עושה שלושה ימים בויאטנם ? משחק משחקים ב-ps3 ?...
חוצמזה שזה כבר הביקור הרביעי שלי בויאטנם, אין למדינה הזו יותר מידיי מה לחדש לי כתייר
-
Huber
- חבר במועדון HT

תודה, גם אני מקווה שפה נגמרו הצרות. למזלי אני באיזור בתקופה הקרובה ככה שאם יקרה משהו אוכל עדיין לממש אחריות.jacko-il כתב:HUBER,
מקווה בשבילך, באמת מכל הלב, שההתחלה ברגל שמאל הזו שיש לך עם המכשיר תתפוגג מהר.![]()
זה כבר מתחיל להשמע כמו סרט רע מאד.....