פיליפס 42"pf9956

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
o26 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב לכולם,אני חדש כאן באתר ואני מקווה שהתמזל מזלי להכנס לכאן על מנת ולזכות בכמה מדעותיהם של אנשים המבינים בתחום הפלזמות\lcd
אימי מעוניית בטלוויזה חדשה לסלון.יצא לי להסתובב בכמה חנויות שהציגו לראווה את הדגם של פיליפס pf9956.התמונה נראית חדה ונקייה + pixel plus ו natural motion למניעת קירטועים בעת תמונה נעה.הבעיה היא שאני מעוניין לרכוש פלייסטיישן 3 בעתיד ולשם כך אני חוסך את מיטב כספי,אני רוצה להינות מאיכות HD מלאה.התברר לי שהדגם הספיציפי הזה של פיליפס תומך ברזולוציית מסך של 852x450p.בנוסף נאמר לי שהיא תומכת בשידוי HD מלא עד ל 1080i וכששאלתי אם היא גם תומכת ב 1080p נאמר לי שכן.אך זה לא סותר למעשה את עצם העובדה שהיא מסוגלת לרזולוצית מסך נמוכ יחסית של 852x450p?השאלה שלי היא האם קיים הבדל בין מסך התומך ברזולוציה שכזו לבין מסך התומך ברזולוצית מסך של 1366x768? האם קיימים הבדלים מהותיים בחדות התמונה בשידורי טלויזיה רגילים או ביכולת לשידורי HD ?הטלויזיה הזו יקרה ביותר יחסית לפלסמות שראיתי היא נאמדת בכ - 22,000 ש"ח...ובנוסף נאמר לי שקיים דגם חדש יותר מסוג 42"pf 9631 התומך ב pixel plus 2 וברזולוצית מסך של כ 1024x720 או משהו כזה והוא יקר בכ -4000 ש"ח מהדגם שציינתי.האם שווה להשקיע את ההפרש עקב ההדבלים הטכניים הללו בין הטלוויזיות? אני מעוניין בטלויזיה טובה בעבור התמורה הכספית הגבוהה הזו שאימי עומדת להוציא מכיסה ואני אשמח מאוד לשמוע את תגובתכם בנושא אני מודה לכם מאוד - o26

o26 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בבקשה..

שליחה #2 

שלום,אני באמת זקוק לעזרתכם,אל תתעלמו בבקשה אין לי דרך אחרת לדעת את הפרטים החשובים הללו..

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

:) בפעם הבאה תשאל בחנות יותר מקצועית שמסוגלת להסביר את ההבדל בין תמיכה ב- HD ובין תצוגת HD אמיתית.

בינתיים אתה יכול לקרוא את עשרות ההודעות בנושא בפורום.
HiFiMusic IL

o26 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אני שאלתי בסך הכל מה אתם חושבים על הדגם הספיציפי הזה,האם יש הבדל מהותי בין התמיכה ברזולוציות שציינתי ובנוסף האם זה שווה את ההשקעה זה הכל.

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129

כנראה אף אחד מכיר את הדגם

שליחה #5 

בכל מיקרה זה דגם לא הכי חדיש, כנראה יצא ב 11/04. אתה יכול להשיג מסכים יותר חדישים שיצאו השנה או בסוף 2005 במחירים סבירים הרבה יותר למסך ED ובוודאי שבחיר שאתה כותב תוכל לקנות מסך HD 42" (בין 18,000 ל 25,000 ש"ח) ומסך פלזמה ED אובה בסיבות 13,500 עד 15,000 כולל רמקולים (+-).

מסכי ED:
PANASONIC 42/PWD8- TOSHIBA PW56-LG PX4
אלה הדגמים היותר נפוצים.
מסכי HDREADY :
PANASONIC 42PHD8-PIONEER 436-NEC XR4- LG 5-SAMSUNG 42PF5ׂ
אם אני זוכר נכון את הדגם של ה SAMSUNG.

תבדוק מחירים ותכונות של כל המסכים ואז תלך לראות אותם.
אם אתה מעוניין להשיג סרטים HD באינטרנט או לקנות בעתיד HD DVD/BLU RAY אז כמובן כדי לך לקנות מסך HD. כמוכן אם אתה רוצה לחבר את המחשב תזכור שהפנל של המחשב נראה הרבה יותר טוב ב HD.
תזכור גם שכל השידורים העתידידם ב HD דרך כבלים או לויין (אם וכאשר, מתי????) יהיו מוצפנים ודרוש כניסה HDMI (עדיף) או DVI שעומדת בתקנים של הבטחת תוכן. תזכור שDVI לא מעביר צליל. גם הפורמטים HD של DVD שהזכרתי קודם יעבירו את התכנים מוצפנים.

חוץ מיזה, אם אמרו לך שהפלזמה של PHILIPS מקבל אות 1080P זה מאוד תמוה, מקסימום 1080I והיא כמובן אעשה DOWNSCALING של האות לרזולציה של המסך. מכשירים ספורים מקבלים היום אות 1080P.גם לא מסך 1024/768/720.

lito
חבר ותיק
חבר ותיק

רזולוציה

שליחה #6 

אני כתבתי על מסכים עם רזולציה 1024/768 42". אתה כתבת בעצם על 1366/768. המחירים שתבתי משתנים וכן הדגמים.

הנפוצים הם PANASONIC 50PHD8-PIONEER 506-NEC XR5
אלה היותר נפוצים . את ה NEC נראה לי שעוד לא משווק אבל בקרוב מאוד יהיה בשוק.
כמובן מסכים אלה עדיפים כי הם רזולציה 768 מלאה.
תחפש ביקורות באינטרנט.

o26 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה רבה רבה רבה על תגובותיך והמלצותיך.
אך יש לי שאלה.נאמר לי שזו אחת הפלסמות המתקדמות ביותר כיום -philips 42pf9956 .כלומר למרות שרזולוצית המסך שלה היא 852x450 יש לה פרמטר שאין באף טלויזיה אחרת המיועד ל HD הנקרא pixel plus ופרמטר המיועד למניעת קירטועים בתמונה נעה הקרוי natural motion וכמו כן היא תומכת ב - HD READY. היא לא נחשבת לטלויזיה המיועדת ל high definition רק בגלל רזולוצית המסך שלה?

lito
חבר ותיק
חבר ותיק

HD, PIXEL PLUS [b]2[/b]

שליחה #8 

זה הרי הרזולוציה מה שמגדיר HD. ככל שהרזולוציה יותר גבוהה, יותר פרטים אפשר לראות בתמונה. 852X480 זה גודל שנותן הרזולוציה של השידורים הרגילים וה DVD הרגיל.

חוץ מיזה למסכים החדשין של PHILIPS יש PIXEL PLUS יותר מתקדם: PIXEL PLUS 2 כפי שהזכרת.

אני מציע לך לקרוא מאמרים בנושאה HD תיכנס ל התחל ואז ארכיון מאמרים. תנסה לחפש לפי HD. תחפש גם בפורומים: התחל חפש בפורומים לפי PIXEL PLUS או PIXEL PLUS 2 , כי יש התייחסות לנושא.

ובדקתי, אין כניסה לאות 1080P.

ועוד פעם, במחיר שציינת תוכל לקנות HD READY 42" ועם עוד קצת HD 1366X768. הפיוניר יותר יקרה אבל PANASONIC 50" HD ובקרוב NEC XR5 שגם לא כל כך יקרה כמו ה PIONEER. תעשה קצת חיפוש מאמרים, שירשורים, תקרא ותחשוב.

ביי

o26 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

תודה רבה גבר ,כל טוב.

בסורציק
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל