HOT : הכל כולל הכל פתוח חינם
לרגל חג הסוכות החליטה חברת הכבלים HOT להעניק הטבה מיוחדת לכלל לקוחותיה הדיגיטליים ולפתוח את כל הערוצים לצפייה ללא תשלום. המבצע יחל ב-21 בחודש ויימשך עד 3 באוקטובר. במסגרת המבצע ייפתחו לצפייה חופשית גם ערוצים שמוצעים בדרך כלל במסגרת חבילות או תשלום בהם סרטים, סדרות, ספורט, ילדים, פנאי, והעשרה. כמו כן ייפתחו לצפייה גם ערוצי ה-HD.

- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אהה. וזה לא אומר שיהיה אפשר לראות HD עם ממיר רגיל.... 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
נשמע כמו ספין אחרי הסקר שקבע שהוט היא החברה המרגיזה במשק
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000588686
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000588686
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לגבי אגו, תנסו להתקשר למוקד ולשאול - ייתכן שצריך לאשר פתיחה (ללא תשלום) של ערוצי פרימיום בעלי אופי "חינוכי".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
ראויי לציון HOT3HD , רואים ממש *מצוין בסדרות או תכניות שמצולמות בHD .
הבחנה שלי : ממיר מצוין + פלאזמה מצוינת .
ממיר תומסון ( שעון ירוק \תוצרת צרפת ,השעון הכחול פחות טוב ב SD) מפענח את התמונה מצוין ,
היה לי ממיר ADB והחזרתי אותו .
LG שלדעתי מעמידה את הפלאזמות הטובות ביותר ,ראיתי את האחרות משום מה הן חשוכות ,ל LG פשוט יש קונטרסט וצבעים ויכולת כיול מצוינת .
* תמונה כזאת צלולה באיכות ,שלא ראיתי באף מקום וראיתי אחרות ,כי יש לי מכשרים נוספים או בבתים אחרים .
הבחנה שלי : ממיר מצוין + פלאזמה מצוינת .
ממיר תומסון ( שעון ירוק \תוצרת צרפת ,השעון הכחול פחות טוב ב SD) מפענח את התמונה מצוין ,
היה לי ממיר ADB והחזרתי אותו .
LG שלדעתי מעמידה את הפלאזמות הטובות ביותר ,ראיתי את האחרות משום מה הן חשוכות ,ל LG פשוט יש קונטרסט וצבעים ויכולת כיול מצוינת .
* תמונה כזאת צלולה באיכות ,שלא ראיתי באף מקום וראיתי אחרות ,כי יש לי מכשרים נוספים או בבתים אחרים .
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
נכון,ortori כתב:ספורט 1 וספורט 2 והלייב והגולד סגורים וגם עוד הרבה ערוצים בחו"ל וגם אגו וגם כמה ב-HD.
בקיצור הם לא פתחו את הכל ולא התקרבו לזה גם....
ערוצי הספורט נעולים.
בקיצור פתחו את HOT Bombay ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לפחות הוט פותחים כמה ערוצים, לא כמו יס הבונקרים לא יכלו לפתוח אפילו ערוץ אחד, ממש מניאקים.dman23 כתב:באמת? איזה עלובים
כש YES פותחים הכל - אז ה-כ-ל נפתח חוץ מ 5+LIVE...
עכשיו ברצינות, מה הקטע של הודעה על הוט יוצאים כולם עליה, כאילו יס לא עושים בעיות כמו הוט.
אז נכון שהחברה גרועה והיא גובה 300 שקל בשביל טלויזיה+אינטרנט+טלפון, אז מה? קשה לאנשים פה לפרגן.
חבל מאוד...
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
כנראה שלא שמעת, בחופש הגדול לכבוד חגיגות העשור של יס פתחו בסוף שבוע את כל הערוצים חינם חוץ מ5+LIVE.nimrodg כתב:לפחות הוט פותחים כמה ערוצים, לא כמו יס הבונקרים לא יכלו לפתוח אפילו ערוץ אחד, ממש מניאקים.dman23 כתב:באמת? איזה עלובים
כש YES פותחים הכל - אז ה-כ-ל נפתח חוץ מ 5+LIVE...
עכשיו ברצינות, מה הקטע של הודעה על הוט יוצאים כולם עליה, כאילו יס לא עושים בעיות כמו הוט.
אז נכון שהחברה גרועה והיא גובה 300 שקל בשביל טלויזיה+אינטרנט+טלפון, אז מה? קשה לאנשים פה לפרגן.
חבל מאוד......
והיו תקופות שבהן יס פתחו את כל הערוצים למשך חודש או אף חודשיים.
sam22 - תקן אותי אם אני טועה, אבל עד היום באמת לא נתנו הסבר מספק לתקלה המתמשכת ההיא של YES. אני זוכר שדיברו משהו על ספינות זרות ושהיה צורך לערב מישהו מהממשלה. אבל אני לא זוכר שקיבלנו הסבר מספק (אבל למי איכפת. העיקר שכל הערוצים היו פתוחים).