xtreamer pro או boxee box
לא מזמן שלחו לי באמזון הצעה למכשיר boxee box של חברת dlink
הסתכלתי קצת באינטרנט ולא הבנתי מה הוא בדיוק עושה
חשבתי לקנות xstreamer pro אבל המכשיר הזה נראה יותר מגניב וחוץ מזה שכתוב שהוא סטרימר אפשר גם לגלוש ממנו וכל מיני דברים שלא הבנתי
האם אפשר בכלל לקנות אותו בארה"ב ולהשתמש בארץ מבחינת חשמל תרגום וכו...?
האם מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן?
תודה לעוזרים
הסתכלתי קצת באינטרנט ולא הבנתי מה הוא בדיוק עושה
חשבתי לקנות xstreamer pro אבל המכשיר הזה נראה יותר מגניב וחוץ מזה שכתוב שהוא סטרימר אפשר גם לגלוש ממנו וכל מיני דברים שלא הבנתי
האם אפשר בכלל לקנות אותו בארה"ב ולהשתמש בארץ מבחינת חשמל תרגום וכו...?
האם מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן?
תודה לעוזרים
יש גם את הפתרון של anona.tv
ביקשתי להצטרף לפיילוט. מקווה שיימצא לי ממיר.
הגאדג'טים האלה מעבירים בי ריגוש ...
http://www.anona.tv/
הגאדג'טים האלה מעבירים בי ריגוש ...
http://www.anona.tv/
Re: יש גם את הפתרון של anona.tv
+kobi2010 כתב:ביקשתי להצטרף לפיילוט. מקווה שיימצא לי ממיר.
הגאדג'טים האלה מעבירים בי ריגוש ...![]()
http://www.anona.tv/...
איפה ראית שם הצטרפות כטסטר?
- karlos
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- שם מלא: shay
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
Re: יש גם את הפתרון של anona.tv
קישקוש. הם מנסים ליצור "רשימת המתנה" כדי שתחשוב שיש ביקוש ושיש טסטרים ושאם תצטרף לפיילוט אתה תהנה מדברים שאחרים לא (וזה ממש לא נכון)eladme כתב:+kobi2010 כתב:ביקשתי להצטרף לפיילוט. מקווה שיימצא לי ממיר.
הגאדג'טים האלה מעבירים בי ריגוש ...![]()
http://www.anona.tv/...
איפה ראית שם הצטרפות כטסטר?...
הם שלחו לכל מי שבעבר התעניין במכשיר הודעה שהוא מוזמן לפיילוט. למה זוכה מי שבפיילוט? את "ההזדמנות" לרכוש את המכשיר. ממש ככה ולהנות מתכני WEB חינם (כאילו שתכני ווב הם בתשלום) ומה עוד חינם? ערוצי DTT !! כן, ערוצים 1,2,10,99 יהיו בחינם לכל רוכש. ונחשו מה עוד? המכשיר !! כן, המכשיר ששילמתם עליו, מוכנס ברשימת הדברים בחינם. (WTF?).
אגב, אני מוכר מכונית. הראשון שירצה להיכנס לפיילוט שלי יזכה לקנות אותה. כן, לקנות אותה. מי שקונה אותה במסגרת הפיילוט יזכה לקבל אותו עם הגה (חינם!!) וארבעה (לא שניים, לא שלושה - ארבעה) גלגלים. שווה !
אגב, אני לא מכיר את הקופסא טכנית ולא אומר אם היא טובה או לא, אבל כשמתחילים איתי במניפולציות זה לא מריח טוב.
לא מסנגר עליהם אבל בכל זאת
הזמנתי אתמול מכשיר אחד מהם.
אני לא צריך כרגע את התכנים הנוספים , הרשת החברתית , ושאר התוספות.
החשבון שלי הוא שגם ככה אני צריך ממיר דיגיטלי. והממיר שלהם משלב יכולות סטרימר. עם אנטנה אלחוטית כלולה.
סך הכל 600 שקל. נשמע לי הוגן.
בנוסף הם הבטיחו שבתוך חודשיים תצא גרסה שמאפשרת הקלטה עם צפיה בערוץ אחר בו זמנית.
אופציה שעד כמה שהבנתי לא זמינה כרגע בממירים אחרים בארץ.
חברה ישראלית. בכל אופן שיהיה להם בהצלחה.
אני לא צריך כרגע את התכנים הנוספים , הרשת החברתית , ושאר התוספות.
החשבון שלי הוא שגם ככה אני צריך ממיר דיגיטלי. והממיר שלהם משלב יכולות סטרימר. עם אנטנה אלחוטית כלולה.
סך הכל 600 שקל. נשמע לי הוגן.
בנוסף הם הבטיחו שבתוך חודשיים תצא גרסה שמאפשרת הקלטה עם צפיה בערוץ אחר בו זמנית.
אופציה שעד כמה שהבנתי לא זמינה כרגע בממירים אחרים בארץ.
חברה ישראלית. בכל אופן שיהיה להם בהצלחה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
kobi2010,
נכון להיום קיימים פתרונות לצפייה ב DTT טובים יותר מה- Annona.TV, גם מבחינת יכולות הקלטה וגם מבחינת EPG. אני מסכים איתך כי קיים ל- Annona.TV הרבה פוטנציאל, אך כיום הוא עדיין לא מומש. יש להבין כי המוצר כיום בשלב בטא ולכן יכולותיו הפוטנציאליות עדיין לא מומשו.
את ההתרשמות הקצרה שלי מהמקלט כתבתי בשרשור הייעודי: אתמול זכיתי להדרכה אישית על המקלט המסקרן.
נכון להיום קיימים פתרונות לצפייה ב DTT טובים יותר מה- Annona.TV, גם מבחינת יכולות הקלטה וגם מבחינת EPG. אני מסכים איתך כי קיים ל- Annona.TV הרבה פוטנציאל, אך כיום הוא עדיין לא מומש. יש להבין כי המוצר כיום בשלב בטא ולכן יכולותיו הפוטנציאליות עדיין לא מומשו.
את ההתרשמות הקצרה שלי מהמקלט כתבתי בשרשור הייעודי: אתמול זכיתי להדרכה אישית על המקלט המסקרן.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
boxee box ניראה מאוד מבטיח.
ברשותי אקסטרימר רגיל ולא פרו. אם הייתי במקומך היום, הייתי הולך על הBoxee.
מה עוד, שהפרוייקט עצמו הינו Open Source, דבר שלרוב מאוד עוזר במקרה של תקלות או פיצ'רים.
ברשותי אקסטרימר רגיל ולא פרו. אם הייתי במקומך היום, הייתי הולך על הBoxee.
מה עוד, שהפרוייקט עצמו הינו Open Source, דבר שלרוב מאוד עוזר במקרה של תקלות או פיצ'רים.
היי זיו,
מסכים. הגבתי בפורום הזה כיוון שהמכשיר הזה משלב יכולות של DTT וסטרימר בקופסא אחת.
לא התייחסת בסיקור שלך ליכולות של הסטרימר.
אגב , יש לי כבר Xtreamer Pro ומבחינתי הסטרימר של אנונה זה בונוס.
בנוסף , הם מצהירים באתר שלהם שתכני ה VOD של וואלה , נענע , וכו , ניתנים לצפיה חינם בממיר. אמת ?
מסכים. הגבתי בפורום הזה כיוון שהמכשיר הזה משלב יכולות של DTT וסטרימר בקופסא אחת.
לא התייחסת בסיקור שלך ליכולות של הסטרימר.
אגב , יש לי כבר Xtreamer Pro ומבחינתי הסטרימר של אנונה זה בונוס.
בנוסף , הם מצהירים באתר שלהם שתכני ה VOD של וואלה , נענע , וכו , ניתנים לצפיה חינם בממיר. אמת ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

kobi2010,
לא התייחסתי כי נכון לעכשיו יכולות אלו לא ממש מרשימות.
קיימת תמיכה רק ב UPnP. עדיין לא בחנתי קבצי m2ts או mkv - וכולנו יודעים שאני חייב HD Audio ותפריטי Blu-ray
אני אשתדל לבדוק סופשבוע את יכולות ההזרמה.
אגב, EPG עדיין לא קיים למרות שנאמר לי שהנושא יטופל.
לא התייחסתי כי נכון לעכשיו יכולות אלו לא ממש מרשימות.
קיימת תמיכה רק ב UPnP. עדיין לא בחנתי קבצי m2ts או mkv - וכולנו יודעים שאני חייב HD Audio ותפריטי Blu-ray
אני אשתדל לבדוק סופשבוע את יכולות ההזרמה.
אגב, EPG עדיין לא קיים למרות שנאמר לי שהנושא יטופל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag