שלום חבר'ה ,אני מחפש מכונה טובה לעיצוב זקן ואני לא מבין בזה כלום(פעם ראשונה שאני קונה כזו)..
אני מתגלח בערך פעם בשבועיים-שלושה אם לא יותר וחשוב לי שהמכונה תקצוץ כמעט הכול אך לא חלק כמו סכין או מכונת גילוח.
חשוב לי מאוד שהמכונה תהיה כזו ששואבת את השיערות ושלא תרעיש עד כמה שניתן..וכל שאר הדברים שצריך ממכונת זקן..(לא ממש יודע מהם )
בנוסף אשמח לקבל המלצה לחנות לרכישת המכונה באיזור פתח תקווה.
לי יש אחת של פיליפס שהיא מצויינת, למרות שהיא מתאימה יותר לבעלי זקן יותר ארוך. בשביל לקבל את אפקט הזיפים אני צריך להשתמש בה על ה 0 ללא המסרק המתכוונן. מעבר לזה היא עושה עבודה טובה בשאיבה (למרות שלא באמת הכל נשאב) והבטריה מחזיקה מעמד יפה.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
urik79 כתב:לי יש אחת של פיליפס שהיא מצויינת, למרות שהיא מתאימה יותר לבעלי זקן יותר ארוך. בשביל לקבל את אפקט הזיפים אני צריך להשתמש בה על ה 0 ללא המסרק המתכוונן. מעבר לזה היא עושה עבודה טובה בשאיבה (למרות שלא באמת הכל נשאב) והבטריה מחזיקה מעמד יפה.
...
אז זהו, אני מחפש מכונה שגם תשאב וגם תהיה מתאימה לזיפים ארוכים, אך לא ממש ממש לזקן ואני אוהב להשאיר זיפים הכי קטנים שאפשר ,כמעט עד הסוף..המכונה הזו של פיליפס תתאים לי? כי אני חושב שאני יודע לאיזו מכונה התכוונת, ראיתי אותה בזאפ..
אין לי מושג. אבל אם תזמין מאמזון ואפילו תשלח דרך מאסטופ (או שרות אחר) תגיע לאותה סביבית מחיר שימכרו את זה בארץ ואולי אפילו יותר זול - זה מוצר חדש מאד ובטופ הליין שלהם וזה הרי לא מוצר שימכר כאן בכמויות.
zork17 כתב:אין לי מושג. אבל אם תזמין מאמזון ואפילו תשלח דרך מאסטופ (או שרות אחר) תגיע לאותה סביבית מחיר שימכרו את זה בארץ ואולי אפילו יותר זול - זה מוצר חדש מאד ובטופ הליין שלהם וזה הרי לא מוצר שימכר כאן בכמויות.
בוודאות הן לא נמכרות בארץ עדיין? והאם יש צפי מתי הן כן יגיעו?[/quote
MRSEL5,
את הT980 רכשתי לפני שנתיים בארה"ב. ואם הדגם הזה או מקבילו האירופי לא עשה עדיין עליה לארץ, לא הייתי מפתח ציפיות שהוא יגיע בקרוב...
ליאור
...
תודה רבה לך. האם באמת יש הבדלים כל כך גדולים בין הדגמים ה"ישנים" לדגמים החדשים?
שוב,חשוב לי שהמכונה תקצוץ הכי הרבה שניתן זקן בן שבועיים-חודש.
וכמו שזה נראה כרגע יש לי רק אופצייה אחת..
חברים אני רוצה להתייעץ איתכם,מכרים שלי טסים ללונדון ואני שוקל לבקש מהם לקנות לי את המכונה, אני מתלבט רק בגלל סיבה אחת,במידה ויש לי תקלה במכונה, מה אני עושה ולמי אני פונה? כי אחריות מן הסתם אין ואני מניח שגם אין חלפים למכונה הזו בארץ..