על אף שאני פחות פעיל בפורום ניידים אני בטוח שאזכה לעזרתכם
אז ככה,
אני חובב גאדג'טים אבל עד עכשיו, עקב המחיר הגבוה וחוסר צורך אמיתי בדור 3, השתמשתי בנוקיה 6230 שעבד נאמנה עד עכשיו ועדיין עובד...
מכיוון שחברה שלי לוקחת את הלפטופ החל מחודש הבא ואני מעוניין בגישה נוחה ומהירה למייל (וגם בגלל שכבר הגיע הזמן...) אני מעוניין לשדרג לנו את המכשירים.
בנוסף, קיבלתי הצעה מעולה מחברה מתחרה אז אנחנו שוקלים להעביר 10 מכשירים.
לאחר כמה חודשים בודדים שניסיתי את הנוקיה 5800, אני יכול לומר שאני לא מתלהב ממכשירי הטאץ', אלא אם יש משהו טוב (לא אייפון).
חשובה לי מקלדת QWERTY מלאה, ומסך נוח לקריאת מיילים ומענה, שימוש בלוח שנה (עדיף כמה שיותר דומה למה שאני מכיר מהאאוטלוק- חלוקה לקטגוריות, גלילה נוחה בין פגישות, הזנת פגישות חדשות וכמובן סנכרון).
זמן סוללה של יום אחד לפחות (עדיין חשוב להטעין את המכשיר רק כשהסוללה גמורה לחלוטין ובמצב כבוי?).
אני גם ככה הולך להתחייב לחברה לשלוש שנים אז לא אכפת לי לקחת מכשיר בחיוב-זיכוי ואני אפילו מעדיף, ככה אני מקבל את האחריות שיש לי בחבילה.
יש לי העדפה לBB9700 עקב דברים ששמעתי עליו (אחי מתכנת BB) ובגלל האפשרות להתכתב באמצעות BBM. את ה HTC החדש אני לא מכיר אבל מהשמועות שרצות המערכת הפעלה שלו טובה\מהירה\יציבה יותר, אז אפילו שהוא טאץ' אני מוכן לנסות
מישהו יכול לשפוך עוד קצת אור על המכשירים ולתת מידע, חוזקות חולשות...