waze לאחר הורדת מפות ....איך ניתן להגיד לו למצוא כתובת בלי אינטרנט ?
יש לך אפשרות להוריד את כל המפה של ישראל מתוך תפריט הגדרות. אבל לא תקבל עדכון של פקקים ושוטרים.asd1301 כתב:הורדתי מפות בכדי להשתמש בתוכנה כמו IGO ללא צורך באינטרנט אבל בשביל מציאת כתובת הוא כן דורש אינטרנט אז מה עשינו בזה ..
יש גרסא אחרת אולי שכן תעבוד במלואה של WAZE ללא אינטרנט ?...
אגב, התקנת בסוף את התיקון של ה recovery/download menu?
אה לא ...
לא היה זמן לקרוא את הכל ....אבל גם ככה אחכה ל 2.2 כנראה וזהו במקום עדכון עדכון להוסיף כל פעם
העברית אצלי עדיין הפוכה ב ג'ימייל ושעות וכו'
אני יודע לגבי הורדת המפה זה מה שעשיתי רשמתי . אבל זה לא ממש עוזר
כאשר אתה מחפש כתובת ליעד הוא מחפש אינטרנט משום מה ...סתם תנסה לרשום אשקלון , עכו ...הוא לא מוצא כלום רק כאשר אני מחובר לאיזה WIFI
לא אכפת לי העדכוני תנועה ומהירות וכו
העברית אצלי עדיין הפוכה ב ג'ימייל ושעות וכו'
אני יודע לגבי הורדת המפה זה מה שעשיתי רשמתי . אבל זה לא ממש עוזר
כאשר אתה מחפש כתובת ליעד הוא מחפש אינטרנט משום מה ...סתם תנסה לרשום אשקלון , עכו ...הוא לא מוצא כלום רק כאשר אני מחובר לאיזה WIFI
לא אכפת לי העדכוני תנועה ומהירות וכו
asd1301,
אני לא מדבר על עדכון גרסה, אני מדבר על פתרון לבעיה שיש לך שלא מאפשרת לך להגיע למסך download/revovery על ידי שימוש בשלושת הלחצנים הפיזיים. אל תבצע שום עדכון לפני שאתה פותר את הבעיה הזאת.
לגבי המפות, אצלי, ברגע שהורדתי את כל המפה (דרך הגדרות) למכשיר הכל בסדר.
אני לא מדבר על עדכון גרסה, אני מדבר על פתרון לבעיה שיש לך שלא מאפשרת לך להגיע למסך download/revovery על ידי שימוש בשלושת הלחצנים הפיזיים. אל תבצע שום עדכון לפני שאתה פותר את הבעיה הזאת.
לגבי המפות, אצלי, ברגע שהורדתי את כל המפה (דרך הגדרות) למכשיר הכל בסדר.
אני ינסה לקרוא שם לראות באמת איך לסדר את זה
לגבי WAZE
כבה שניה אינטרנט (סלולארי או WIFI)
כנס שניה לתפריט - נווט - כתובת חדשה - תכניס עיר כל שהי..
הוא מוצא לך ? הוא ישר מביא לי הודעת OPERATION FAILED
הוא מוצא לך ? הוא ישר מביא לי הודעת OPERATION FAILED
Re: אני ינסה לקרוא שם לראות באמת איך לסדר את זה
אתה צודק, אותו הדבר גם אצלי...asd1301 כתב:לגבי WAZE
הוא מוצא לך ? הוא ישר מביא לי הודעת OPERATION FAILED...
ניווט לא-מקוון ב- WAZE - "הפתרון"
ישנם שני סוגי פתרון לסוגיית ניווט OFFLINE ב- WAZE:asd1301 כתב:טופ נישאר כרגע עם האייגו .....לא הכי אהבתי אותה לא מותאמת בכלל לגודל המסך שלנו ל 4 אינצ'...
(בשני המקרים צריך להוריד את המפות אליך למכשיר)
1. לבצע את חיפוש הכתובת בעודך מחובר לרשת (WiFi או DATA) ואז לנתק. כעת הניווט יכול להתבצע OFFLINE.
2. בזמן שאתה מחובר לרשת, לבצע חיפוש כתובות/יעדים שנמצאים בשימוש תכוף אצלך ולשמור אותן במועדפים.
הסיבה לנ"ל היא העובדה שחישוב/תכנון המסלול מתבצע על גבי השרתים של WAZE ולכן נדרש להיות מחוברים, אבל ברגע שהכתובת שמורה על המכשיר, נשמר גם הציר עצמו וניתן לנווט ללא חיבור (כמובן ללא התחשבות בתנועה וכד').
בכל מקרה, ישנה בעיה עקרונית עם גירסת האנדרואיד של WAZE, שמתבטאת בהתרסקויות תכופות, לרבות ריסוט מלא של המכשיר. הם הוציאו גירסה ניסיונית ללא שמות הרחובות ונראה שכרגע המצב השתפר.
כמשתמש ותיק של WAZE (עוד מימי FREEMAP העליזים), אני מאמין שהם יסדרו את זה ואז החיים יהיו קלים יותר.
שהייתי עם האייפפון
היה ב CYDIA את WAZE הפרוץ שמשתמש רק ב GPS ללא צורך ב WIFI או אינטרנט סלולרי
חבל שלא מוציאים את זה גם לאנדרואיד
חבל שלא מוציאים את זה גם לאנדרואיד