אחריות של פנאסוניק
שלום לכולם
אני היום הולך לרכוש את ה-50V20 מחנות שהבטיחה "5 שנים מלאות"
השאלה שלי היא: מה נותנת האחריות הבסיסית 1+4 שנותנים בכל חנות שעובדת עם היבואן
ומה נראה לכם שאומרת אחריות של 5 שנים מלאות.
הסיבה לשאלה היא שקיבלתי הצאה מתחרה אשר נמוכה בכ-400 ש"ח מחנות מתמחה אחרת אבל שם האחריות היא אחריות רגילה כלומר 1+4.
תודה על העזרה
הסיבה לשאלה היא שקיבלתי הצאה מתחרה אשר נמוכה בכ-400 ש"ח מחנות מתמחה אחרת אבל שם האחריות היא אחריות רגילה כלומר 1+4.
תודה על העזרה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
shmugshmug כתב:שלום לכולם
תודה על העזרה...
אין דבר כזה 5 שנות אחריות מלאות ......... מי שאומר לך את זה הוא פשוט .............
האחריות היא שנה .+ 4 לחלקים בלבד .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
נכון זו החנות המדוברת
האמת היא שהמחיר היה הטוב ביותר שקיבלתי ישירות.
למרות שקיבלתי מחיר (דרך אח של חבר של...) זול ב-400 ש"ח
אבל עדיף ככה נראה לי.
בכל מקרה רכשתי כבר .
תודה על העזרה לכל חברי הפורום שלמרות שלא שיתפתי אתכם בלבטים שלי עזרתם לי מאד בכל המאמרים והתגובות שנכתבו פה.
מבטיח להעלות תמונות ברגע שיגיע ויתלה.
האמת היא שהמחיר היה הטוב ביותר שקיבלתי ישירות.
למרות שקיבלתי מחיר (דרך אח של חבר של...) זול ב-400 ש"ח
אבל עדיף ככה נראה לי.
בכל מקרה רכשתי כבר .
תודה על העזרה לכל חברי הפורום שלמרות שלא שיתפתי אתכם בלבטים שלי עזרתם לי מאד בכל המאמרים והתגובות שנכתבו פה.
מבטיח להעלות תמונות ברגע שיגיע ויתלה.
כמו שאמרתי
החישוב העיקרי שלי היה המחיר שהיה הנמוך ביותר או בין הנמוכים ביותר שראיתי ההבדלים היו קטנים.
על הקבלה של הקניה המוכר כתב בכתב ידו וחתם בחותמת של החנות על אחריות מלאה של 5 שנים.
מה שזה אומר מבחינתי זה שבמידה ויש בעיות אחרי השנה הראשונה אני פונה ליורוקום דרך החנות (שנמצאת לנוחותי מאד קרוב למקום העבודה שלי). במידה ויהיו בעיות אז נוכל להתחיל לבדוק מה איך ולמה אני צריך לשלם ולמי.
אני מעדיף להתמקד במצב אופטימלי שבו לא יהיו לי כלל בעיות
החישוב העיקרי שלי היה המחיר שהיה הנמוך ביותר או בין הנמוכים ביותר שראיתי ההבדלים היו קטנים.
על הקבלה של הקניה המוכר כתב בכתב ידו וחתם בחותמת של החנות על אחריות מלאה של 5 שנים.
מה שזה אומר מבחינתי זה שבמידה ויש בעיות אחרי השנה הראשונה אני פונה ליורוקום דרך החנות (שנמצאת לנוחותי מאד קרוב למקום העבודה שלי). במידה ויהיו בעיות אז נוכל להתחיל לבדוק מה איך ולמה אני צריך לשלם ולמי.
אני מעדיף להתמקד במצב אופטימלי שבו לא יהיו לי כלל בעיות
זו גם תקוותו של המוכר שנתן הרחבת אחריות, כדי שלא יצטרך לממש אותה...shmug כתב:כמו שאמרתי
אני מעדיף להתמקד במצב אופטימלי שבו לא יהיו לי כלל בעיות...
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
ל-9000esשי-כ כתב:הייתי במצב דומה ובררתי ישירות אם יורוקום. אין דבר כזה '5 שנים מלאות'. אלא אם החנות מתחייבת לשלם בעצמה על ביקור טכנאי משנה שנייה והלאה.
תן לי לנחש, מדובר בסטריאו סטאר מפ"ת ?...
שי-כ ציין את שם החנות, ו-shmug אישר.
ל-shmug
ת.ת.ת
קניתה מסך מעולה - ואני מאחל לך שנות הנאה מרובות וללא ביקור טכנאי...
צהוב עולה