בעיית סאונד בסרטים בעלי פסקול כפול

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
hotshot פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

לאחרונה נזכרתי סוף סוף לשדרג את מדיה פורטל מגירסא 1.1 RC1 לגירסאת final.
אני חייב לציין שנפתרו לי כל מיני באגים מעצבנים שהיו ב-RC1 ונכון לעכשיו מלבד שתי הבעיות שמייד אתאר הגירסא עובדת נהדר והרבה יותר מהר.

ולבעיות עצמן:

* יש לי לא מעט סרטי ילדים עם פס קול כפול (אנגלית + דיבוב עברי) באיכות real/full HD. כשאני מנסה כעת לצפות בסרט מסוג זה, אני שומע את שני פסי הקול ביחד :מבולבל: . בנוסף, כשתוך כדי צפייה אני נכנס להגדרות האודיו, אין לי אפשרות כמו בגירסא קודמת לבחור את פס הקול הרצוי (יש שם רק overlays). דרך אגב, בגירסא הקודמת יכלתי להגדיר עדיפות לפסקול בקונפיגורציה - אני לא מוצא את זה עכשיו. אני רק אציין שבגירסא קודמת זה עבד מצויין (ובנוסף,אם אני צופה בסרט ב-mpc-hc לא דרך המדיה פורטל, אז אני שומע פסקול יחיד ויכול לעבור בין פסקולים תוך כדי צפייה).

* התקנתי את Online videos plugin בפעם הראשונה, כשאני מנסה למשל למצוא וידאו מ-youtube (באמצעות אופציית החיפוש) אז אני מוצא מה שאני צריך, אך המדיה פורטל נתקע כאשר אני מנסה לצפות במה שבחרתי ואני חייב להרוג אותו מה-task manager.

רק מספר פרטים על המערכת שלי:
win7, מדיה פורטל 1.1 final, חבילת קודקים SAF5 בלבד (לפי המלצה באתר) וכמובן שהתקנתי באמצעות המדריך המצוי באתר (step by step), בנוסף התקנתי את StreamedMP skin שמגיע כבר עם לא מעט plugins כשהחשובים הם MPTV-SERIES ו-MOVING PICTURES.

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

1. יש לך בעיית התנגשות של קודקים, אני ממליץ לך להשתמש בקודקים של MPC במדיה פורטל, ל H264 וב FFDSHOW לאודיו.
חבילת SAF5 מתקינה רק את FFDSHOW והיא בבחינת בטא, אני גם התחלתי איתה, ואז צצו פה ושם בעיות אז עברתי לגרסה SAF4 והכל הסתדר פיקס.
יש לי את האפשרות לבחור פסי קול ישירות מהתפריט של מדיה פורטל.

2. ONLINE VIDEOS עושה בעיות בזמן האחרון, לי הוא בכלל לא נכנס ל APPLE TRAILRES. בכל אופן, בשביל יוטיוב ממליץ לך להתקין את YOUTUBE.FM

hotshot פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אז מה שאתה ממליץ זה להסיר את SAF5 ולהתקין את shark (דרך אגב, לדעתי SAF5 מתקינה גם את MPC) או משהו כזה או להתקין את SAF4? פשוט יש באתר כל כך הרבה הצעות להתקנת קודקים (והמלצות של אנשים ותיקים וטובים) וכל אחד מציע משהו אחר.
יכול להיות שזה בכלל לא קשור לקודקים וקשור לעובדה שאין לי בכלל את התפריט (לבחור את הפס קול)? מה בכלל אני יכול לעשות בנוגע לזה? האם כדאי להתקין מחדש את מדיה פורטל והפעם לעשות התקנה נקייה?

בקשר לבעייה השנייה, אני עובד גם עם youtube.fm הבעייה שדרך שם אי אפשר לחפש ב-youtube אלא עובד רק מהתפריטים המובנים (most popular, וכו'). אבל אני מניח שאני יכול לחיות אם זה בנתיים.

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #4 

אני הייתי מציע ללכת בדרכי, כלומר להסיר SAF5 ולהתקין SAF4.
אחרי זה תגדיר במקודדים שיהיה לך MPC ל H264
ל AC3 ו MPEG את FFDSHOW
AAC גם FFDSHOW

תחת VIDEOS - LANGUAGE תבחר HEBREW ו HEBREW.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”