מה עדיף-נגן בלו-ריי או מזרמדיה?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
eitanve פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום
אני טס לחו"ל בעוד מספר ימים ורציתי לדעת מה עדיף(או שאולי זה לא קשור אחד לשני)-הסטרימר פרו או נגן בלו ריי של lg?
אני חייב לציין שאני לא מבין גדול במחשבים,אלה דיי ממוצע.......
מעוניין לראות סרטים ולשמוע מוזיקה
יש ברשותי פלזמה 50 אינץ' ורסיבר של פיוניר 919
בתודה מראש..

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78869
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #2 

שאלה משונה.

זה שתי תפיסות עולם שונות ולרוב לא תואמות.

מאיפה התוכן שלך יגיע?

eitanve פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

או הורדה מהמחשב או קניית דיסקים
לאחר שקראתי קצת בפורום ,אולי עדיף סוני 3?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #4 

במקרה שלך, לפי הצרכים שרשמת, שילוב של סטרימר עם כונן בלו-ריי הכי יתאים לך. הסוני יגביל אותך מבחינת פורמטים.

המוצרים שהכי מתאימים לך זה הפופקורן C200 בתוספת כונן BD או ה- DUNE BD PRIME. הם יתנו לך שילוב של תמיכה רחבה בפורמטים של תוכן מהורדות ויכולת ניגון דיסקים של בלו-ריי.

eitanve פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה על התשובות המהירות.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78869
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #6 

אני לא מכיר הרבה שגם צורכים הרבה תוכן בלוריי וגם תכנים מפורמטים אחרים (אני אחד כזה).

לרוב זה או-או.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

אבל אם אתה רוצה ליהנות מכותרים על מדיה אופטית, ומצד שני גם מהורדות של ריפים כאלה, אז יש צורך בפיתרון משולב.

יש גם הבדל בין סרטים וסדרות.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #8 

אי אפשר להציע את ה C200 כתחליף לנגן בלו ריי. זו הטעייה.
נגן בלו ריי ינגן כל דיסק שיכניסו לו, במגבלות אזורים.
ל C200 יש אלף ואחת בעיות עם ניגון כותרים מלאים. החל בגמגומים, המשך באי הופעת התפריט, וכלה בתקיעה מוחלט.
לא צריך להמליץ לכל נפש טועה שמגיעה לפורום הזה על C200. הדברים מכוונים לאירוס.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

nir11,

לכל נפש טועה... קצת נסחפת...

עוד משהו די שגרתי אצלך, זה שאתה נצמד לחלק מסוים ומתעלם מפרמטרים אחרים.

ואסביר, הבן אדם שאל לגבי ה-PS3, למה אתה לא מזכיר שהוא הרבה פחות מתאים לשימושים שלו מה-C200, ושהוא מוגבל בהצגה של סוגי תוכן רבים, ושיהיה לו צורך להתעסק בהמרות רבות?

זה שהפופקורן לא ינגן הכל ועדיין יש תופעות שמטופלות מקושחה לקושחה, אני בהחלט מסכים איתך, אבל אני עדיין חושב שבתור נגן משולב הוא יכול להוות פיתרון מצוין, בטח שגם חלק נכבד מהתוכן מגיע מהורדות ולא על גבי מדיה אופטית.

מעבר לכל אלה, גם ה-DUNE הוזכר שם, אז אני מבקש ממך להתרכז בתוכן ולהפסיק להגיב בצורה מגמתית בכל פעם שאתה רואה את המילה "פופקורן" בתגובות שלי. אני באמת חושב שאתה צריך להתייחס לתמונה כולה.

אם אני לא טועה, פותח השרשור הזכיר גם את האקסטרימר PRO כאופציה, מעניין שלא הזכרת את חוסר היציבות ואת הבעיות הרבות שהתגלו בעדכונים האחרונים.

אני גם רוצה להזכיר לך (אני יכול לחפש ציטוט בנושא) שה-C200 עדיין נותן את התמיכה הרחבה ביותר בקרב הסטרימרים, בכל הנוגע לתוכני בלו-ריי.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #10 

Irus, הבעיה שכתבת שהמכשיר יתן לו תמיכה בניגון דיסקים בבלוריי, אבל אתה מטעה אותו כי לא ציינת שהתמיכה הזאת נכון לעכשיו מאוד מוגבלת.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

כשאתה רושם "מאוד מוגבלת" למה הכוונה? מה עם המגבלות של שאר האופציות בהשוואה?

אם, למשל, על כל 5 כותרים יש אחד בעייתי (אני סתם זורק מספר) אז אולי זה לא נחשב לכ"כ מוגבל, גם רשמתי שיש התקדמות והרחבה של התמיכה מקושחה לקושחה.

מעבר לזה, לי נראה שה-PS3 מוגבל הרבה יותר, הוא אפילו לא תומך ב-MKV שמאוד פופולארי בהורדות.

והתמיכה שלו גם הרבה יותר רחבה מה-PRO, שלא תומך בתפריטי בלו-ריי כלל, וכמובן שאין בו אפשרות להתקנת כונן.

כמובן שנגן בלו-ריי ייעודי יספק תשובה מצוינת למדיה אופטית, אך יהיו הרבה מגבלות עם תכנים אחרים.

אז כשאתה עושה שקלול של כל הפרמטרים, אולי בעצם ה-C200 או ה-DUNE (עם כל המגבלות) ייתנו את הפיתרון המקיף ביותר לתוכן שמגיע מהורדות, בשילוב של מדיה אופטית? אני חושב שכן (ואני יודע שיש עוד כמה כאלה) וזאת הנקודה שניסיתי להבהיר.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

אירוס, תאר לעצמך שהאי שמקבל את עצת שלך, וחושב בתמימות שה C200 מנכן בלו רי מלא.
מה לדעתך יקרה אחרי שינסה לנגן את רובין הוד? מה תגיד לו בדיוק? שנתת לו עצה לא משהו?

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #13 

Irus, אני בהחלט מבין את הדברים ואין ספק שהמכשיר עדיף במידה מסוימת בגלל היכולת לנגן בלוריי מלא, אבל בהודעה עצמה שהמלצת לו על ה C-200 לא התייחסת בכלל לכך שקיימים לא מעט בעיות בנושא ולא כל כותר שירצה לראות אכן יעבוד. תשים לב שלא דיברתי על הנגנים האחרים, שלא נותנים מענה מספק לניגון בלוריי מלא, אלא ספציפית ל C-200 שהצגת אותו כמכשיר חף מבעיות ותקלות. הבחור היה יכול להתרשם מההודעה שלך כאילו הוא מקבל מכשיר שינגן כל בלוריי וזה מטעה.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

nir11,

ds123,

דווקא לאחר הכתבה המשעשעת של זיו חשבתי על השרשור הזה.

רציתי לוודא משהו, אני רשמתי שהפיתרון הכי טוב בשבילו זה סטרימר משולב עם כונן BD.

לי אין כונן BD יחד עם הפופקורן, אבל ללא מעט חבר'ה מהפורום יש. מה שרציתי לדעת זה האם יש בעיות עם מדיה אופטית (מה שלפי ההמלצות היה פותר את הבעיה של זיו)?

אם אין בעיה מיוחדת עם ניגון של כותרים על כונן בלו-ריי, אז נראה לי שההמלצה שלי די טובה, ויש פה שילוב של מדיה אופטית עם תוכן שמורד מהרשת, ולא בהכרך בלו-ריי, כמו סרטים וסדרות NKV.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

יש לי כונן בלו ריי בפופקורן. הצרות הן אותן צרות, אבל ברור שזו כמובן בעיה נקודתית רק אצלי, או משהו לא נכון בקומפיגורציה (רק אצלי).

הפופקורן הוא לא נגן BD שיכול להזרים. הוא מזרים שיכול לנגן גם BD - עם כל המגבלות הנלוות.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”