PS3 - אחריות ישפאר מול אחריות חנות מול רכישה בחו"ל
אני שוקל לקנות את המכשיר ואני די בטוח שאני רוצה לקנות אותו בארץ.
ראיתי שיש חנויות (כמו ג'נסיס) שמייבאות כנראה ביבוא אישי ונותנות אחריות לשנה בעצמן. ממישהו הבנתי שהאחריות של ישפאר על המכשיר לא שווה הרבה יותר מאחריות של חנות, האם זה נכון ? שווה את החסכון של כמה מאות שקלים.
ראיתי שגם יש אופצייה לקנות מבאג דיוטי פרי בזול יחסית, אבל אני לא טס לחו"ל בזמן הקרוב ומרגיש לא נוח לבקש ממישהו לקנות לי ולהסתובב איתו כל הטיול (חוק די מטופש, לא ?!).
בדקתי גם את האופציה לרכוש בחו"ל (לבקש ממישהו בתאילנד או גרמניה), אבל החסכון נראה ממש זניח יחסית לעובדה כי לא תהיה אחריות ולסיכון שהמכשיר פשוט לא יעבוד כשיגיע לארץ.
דעתכם בעניין ?
ראיתי שיש חנויות (כמו ג'נסיס) שמייבאות כנראה ביבוא אישי ונותנות אחריות לשנה בעצמן. ממישהו הבנתי שהאחריות של ישפאר על המכשיר לא שווה הרבה יותר מאחריות של חנות, האם זה נכון ? שווה את החסכון של כמה מאות שקלים.
ראיתי שגם יש אופצייה לקנות מבאג דיוטי פרי בזול יחסית, אבל אני לא טס לחו"ל בזמן הקרוב ומרגיש לא נוח לבקש ממישהו לקנות לי ולהסתובב איתו כל הטיול (חוק די מטופש, לא ?!).
בדקתי גם את האופציה לרכוש בחו"ל (לבקש ממישהו בתאילנד או גרמניה), אבל החסכון נראה ממש זניח יחסית לעובדה כי לא תהיה אחריות ולסיכון שהמכשיר פשוט לא יעבוד כשיגיע לארץ.
דעתכם בעניין ?
בדיוטי פרי 469 דולר לסלים 250 (באתר לא מצויין אם מוכרים יותר קטן, אני מניח שיש בקצת יותר זול), כבל HDMI, שלט ושלושה משחקים (זניחים סביר להניח) עם אחריות של ישפאר
זהו מחיר של סלים 120 + שלט הכי זול מחנות בארץ עם אחריות שלה (החנות)
שמעתי על סביבות 350 דולר לסלים 120 עם שלט בתאילנד...אבל אני חושש כמובן (זה גם לא אני זה שטס). יש לי חבר שחוזר מגרמניה, אבל שוב, אני לא חושב שהפרש המחירים יהיה כזה שמצדיק את הסיכון/חשש/ראש שקט
שמעתי על סביבות 350 דולר לסלים 120 עם שלט בתאילנד...אבל אני חושש כמובן (זה גם לא אני זה שטס). יש לי חבר שחוזר מגרמניה, אבל שוב, אני לא חושב שהפרש המחירים יהיה כזה שמצדיק את הסיכון/חשש/ראש שקט
בארץ יקר רצח.
לפני חצי שנה הבאתי מהונגריה 250GB SLIM + 2 משחקי פלטינום,מחנות יקרה Media Markt אבל מאפשרים קניית TAX FREE,יצא לי אחרי החזר מע"מ 1400 ש"ח (אפילו שהם לא נותנים את כל ה-25% מע"מ שלהם,רק בסביבות 16%),בדיעבד הייתי קונה מחנות פרטית,שהיה יוצא בסביבות 1300 ש"ח (פשוט הייתי משוכנע שאקבל את כל המע"מ בחזרה,וחנויות פרטיות לא מאפשרים קניית TAX FREE,והם גם לא סוחרים
היום הגירסה החדשה 320 GB + MOVE STARTER PACK,בחנות יקרה,רק כדי להמחיש לך
http://www.konzolvilag.hu/playstation3/ ... -pack/2521
אתה יושב.... 1470 ש"ח
כולל מע"מ של 25%,אז תעזוב את סיפורי סבתא של יבואנים על מיסים של ישראל,ועל תשכח היום יש לנו שקל חזק !!!!
לפני חצי שנה הבאתי מהונגריה 250GB SLIM + 2 משחקי פלטינום,מחנות יקרה Media Markt אבל מאפשרים קניית TAX FREE,יצא לי אחרי החזר מע"מ 1400 ש"ח (אפילו שהם לא נותנים את כל ה-25% מע"מ שלהם,רק בסביבות 16%),בדיעבד הייתי קונה מחנות פרטית,שהיה יוצא בסביבות 1300 ש"ח (פשוט הייתי משוכנע שאקבל את כל המע"מ בחזרה,וחנויות פרטיות לא מאפשרים קניית TAX FREE,והם גם לא סוחרים
היום הגירסה החדשה 320 GB + MOVE STARTER PACK,בחנות יקרה,רק כדי להמחיש לך
http://www.konzolvilag.hu/playstation3/ ... -pack/2521
אתה יושב.... 1470 ש"ח
לגבי האחריות של ישפאר - זה קישקוש להגיד שהיא לא טובה יותר משל חנות פרטית (אפילו כאלו עם מעבדה טובה כמו MEDIA GAME או VGS).
אמנם לוקח להם הרבה זמן לתקן את המכשיר (כי זה נעשה במעבדה של סוני בחול) - אבל התיקון נעשה ברמות הגבוהות ביותר ובכל המקרים שאני שמעתי - מקבלים גם קונסולה זמנית כתחליף.
מה גם שהאחריות על כל תיקון של ישפאר היא פי 2 מכל חנות בערך (רוב החנויות נותנות 3 חודשי אחריות על התיקונים).
מה שנאמר על ישפאר זה שאם המכשיר יצא מאחריות - המחיר הסטנדרטי שלהם על תיקון (בערך כל תיקון) הוא 1000-1200 ש"ח ו3 שבועות ומעלה עד שהקונסולה חוזרת - במקרים האלו - כבר אין טעם לתקן דרכם.
ליביו
אמנם לוקח להם הרבה זמן לתקן את המכשיר (כי זה נעשה במעבדה של סוני בחול) - אבל התיקון נעשה ברמות הגבוהות ביותר ובכל המקרים שאני שמעתי - מקבלים גם קונסולה זמנית כתחליף.
מה גם שהאחריות על כל תיקון של ישפאר היא פי 2 מכל חנות בערך (רוב החנויות נותנות 3 חודשי אחריות על התיקונים).
מה שנאמר על ישפאר זה שאם המכשיר יצא מאחריות - המחיר הסטנדרטי שלהם על תיקון (בערך כל תיקון) הוא 1000-1200 ש"ח ו3 שבועות ומעלה עד שהקונסולה חוזרת - במקרים האלו - כבר אין טעם לתקן דרכם.
ליביו
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני יכול לאשר שהמחיר בתאילנד הוא בסביבות ה 350 דולר, רכשתי קונסולה שכזו לפני כשבועיים במחיר הזה שם וכרגע אני משתמש בה בויאטנם.DaveVak כתב:בדיוטי פרי 469 דולר לסלים 250 (באתר לא מצויין אם מוכרים יותר קטן, אני מניח שיש בקצת יותר זול), כבל HDMI, שלט ושלושה משחקים (זניחים סביר להניח) עם אחריות של ישפאר
שמעתי על סביבות 350 דולר לסלים 120 עם שלט בתאילנד...אבל אני חושש כמובן (זה גם לא אני זה שטס). יש לי חבר שחוזר מגרמניה, אבל שוב, אני לא חושב שהפרש המחירים יהיה כזה שמצדיק את הסיכון/חשש/ראש שקט...
השיקול מאוד פשוט למי שיכול להרשות לעצמו את הקונסולה מחו"ל.במחיר של ישפאר קונים 2 בחו"לliviur כתב:מה שנאמר על ישפאר זה שאם המכשיר יצא מאחריות - המחיר הסטנדרטי שלהם על תיקון (בערך כל תיקון) הוא 1000-1200 ש"ח ו3 שבועות ומעלה עד שהקונסולה חוזרת - במקרים האלו - כבר אין טעם לתקן דרכם.
ליביו...
אחד למשחקי רשת,ואחד לבדיקת "גיבויים"
אני אישית בנסיעה הבאה מביא עוד אחד.
אם אתה קונה בארה"ב ומבריח במזוודה אפילו זה כבר לא נכון - אז זה אולי נכון (אולי כי PS3 כבר עולה 1800 ש"ח בארץ לאחד בסיסי עם אחריות של ישפאר, ושמעתי אפילו מספרים נמוכים מזה ב100-200 ש"ח - לעומת 300 דולר + מיסים (כלומר סביבות 315) - סה"כ - סביבות ה1200 ש"ח
אני לא מתווכח שיש חיסכון - ברור שיש - אבל הוא לא קרוב למה שאתה כותב.
אני לא מתווכח שיש חיסכון - ברור שיש - אבל הוא לא קרוב למה שאתה כותב.
1470 ש"ח כולל מע"מ של 25% למכשיר PAL זהה כמו של ישפאר,מהונגריה הכולל גירסה 320GB(ולא 120GB שאתה מדבר אליו) + מארז PlayStation Move Starter Pack (שזה לבד נמכר ב-399 ש"ח פה),תעשה חשבון עכשיו.ומדובר בחנויות יקרות
כל החוכמה להביא גרסאות הכי חדשות (לפחות 250GB),שם המחירים אסטרונומיים בארצנו....
כך,מכשיר לא של ישפאר,יבוא פרטי,לצורך השוואה
http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=2346
כך,מכשיר לא של ישפאר,יבוא פרטי,לצורך השוואה
http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=2346