המחשב לא מזוהה במגבר AV

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
masterfit פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני מניח שהבעיה שאתאר בהמשך קשורה לפורום הזה.
יש לי מגבר ONKYO 807 שמתחבר לרשת הביתית ויכול לעשות סטרימינג למוסיקה לאחר שעושים share דרך ה- wmp 11.
הכל היה מצויין עד שלקחתי את המחשב המרכזי לתיקון בגלל בעיה של מסכים כחולים. סדרו אותו, על ידי התקנת קבצים בעייתים של ה- win xp מחדש.
חיברתי את המחשב חזרה והוא מייד זיהה את המגבר ב- network places. הוא זיהה גם מחשב נוסף שמחובר ברשת הקווית של הבית, אבל לא את הלפטופים. תוכנת ה- WMP גם זיהתה את המגבר בעת שעשיתי share וגם את הלפטופים, שלא נראים ב- network places, כאמור.
הבעיה היא שהמגבר לא מזהה את המחשב. מנגד, המגבר כן מזהה את הלפטופים.
כל הניסיונות שלי לשחק עם ההגדרות, להדליק ולכבות - כל מה שלי ידוע עשיתי והוא עדיין לא מזהה את המחשב.
איזה רעיון?? :מבולבל:

תודה רבה.

masterfit פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

טוב, אז ככה,

את הבעיה פתרתי באמצעות התקנת תוכנת ה- twonky media על המחשב.

אין לי מושג למה ה- WMP שעד עכשיו הזרים את המוסיקה, נכשל בכך כעת לאחר שאיזה סידור בתוכנת ה- WINDOWS. כל הניסיונות להוריד ולהתקין מחדש את התוכנה, כולל החזרת המגבר להגדרות המפעל ועדכון הקושחה לא הועילו.

לשמחתי ל- twonky מספר יתרונות כמו השמעת קבצי FLAC, APE ו- OGG שה - WMP לא מצליח להזרים. אבל מנגד, יש בעיה אחת מרגיזה והיא שהגרסאות האחרונות שלו לא יודעות לסדר את האלבום לפי סדר השירים (למרות שבמחשב הם מופיעים לפי הסדר), אלא רק לפי שמות השירים! ניתן להתגבר על כך באמצעות TAG של כל אלבום ואלבום בנפרד, אבל לעשות את זה לכל מאות האלבומים - זה קצת מוגזם...

מה שמוזר, שדווקא בגרסה של 4.4.18 הישנה, הוא כן מסדר לפי סדר השירים באלבום. אבל בגרסה הזו הוא לא יודע להזרים את עטיפת האלבום....

שאלתי היא, האם מישהו אולי מכיר תוכנה אחרת יעילה וטובה להזרמת מדיה?

תודה וחג שמח.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”