רגע אחרון לפני הרכישה של פלסמה PSC550
כל אחד זכאי לדעה שלו.
לי יש את הPS50C550
לפי דעתי ברוב שידורי הSD המראה טוב ביחס לגודל המסך
אני לא יכול העיד על הפנסוניק אבל הסמסונג מדהים בHD ובמחיר שלו לא מצאתי מסך אחר שמיתקרב לאיכות שאני מקבל בו וללא בעיות השתקפות שיש בLG PK550 שטיפה יותר זול מימנו במחיר אבל נורא בהשתקפויות
אני חושב שאתה צריך לראות את המסך בעיינים שלך ורק אז ליקבוע
לי יש את הPS50C550
לפי דעתי ברוב שידורי הSD המראה טוב ביחס לגודל המסך
אני לא יכול העיד על הפנסוניק אבל הסמסונג מדהים בHD ובמחיר שלו לא מצאתי מסך אחר שמיתקרב לאיכות שאני מקבל בו וללא בעיות השתקפות שיש בLG PK550 שטיפה יותר זול מימנו במחיר אבל נורא בהשתקפויות
אני חושב שאתה צריך לראות את המסך בעיינים שלך ורק אז ליקבוע
בדומה לחבריי
גם אני בעל המסך ואני חייב לציין שלאחר כיול קצר אני מרוצה אף מה -SD.
(יש לי טושיבה בת 5 אני רואה בה יותר טוב - 32 אינץ' לא חוכמה)
לדעתי אפשר להשוות רק כאשר רואים מסך אחד ליד השני ולא לקבוע נחרצות עפ"י תצוגה בחנות של מספר דקות.
אגב כמה ה- U20 עולה ?
PS50C550 מוצר טוב מאוד ברמת המחיר עפ"י דעתי
גם אני בעל המסך ואני חייב לציין שלאחר כיול קצר אני מרוצה אף מה -SD.
(יש לי טושיבה בת 5 אני רואה בה יותר טוב - 32 אינץ' לא חוכמה)
לדעתי אפשר להשוות רק כאשר רואים מסך אחד ליד השני ולא לקבוע נחרצות עפ"י תצוגה בחנות של מספר דקות.
אגב כמה ה- U20 עולה ?
PS50C550 מוצר טוב מאוד ברמת המחיר עפ"י דעתי
ה U20 עולה סביב 6700
אפשר לדעתי להשות כי ראיתי בהרבה חנויות מסכי סמסונג סדרה C ובכולם ה SD משמעותית היה פחות טוב מהפנסוניק.
בחנות באלמ בהרצליה כשהלכתי לראות את המסך המדובר, שם ממש הייתי בהלם, האיכות הייתה פשוט גרועה. אבל בכל החנויות שביקרתי, הסמסונג ידע פחות טוב משמעותית להתמודד עם התכנים הבעייתיים של SD. התמונה פשוט היתה מפוקסלת ונמרחת , בפנסוניק אין את התופעות האלה.
הפנסוניק פשוט יודעת להתמודד עם זה יותר טוב .
לדעתי בתכני HD אין הבדל גדול בין המסכים השונים למשתמש הממוצע, אבל בתכנים באיכות ירודה ( ומה לעשות, עדיין רוב התכנים בארץ באיכות כזו ) ההבדלים יותר ניכרים .
אפשר לדעתי להשות כי ראיתי בהרבה חנויות מסכי סמסונג סדרה C ובכולם ה SD משמעותית היה פחות טוב מהפנסוניק.
בחנות באלמ בהרצליה כשהלכתי לראות את המסך המדובר, שם ממש הייתי בהלם, האיכות הייתה פשוט גרועה. אבל בכל החנויות שביקרתי, הסמסונג ידע פחות טוב משמעותית להתמודד עם התכנים הבעייתיים של SD. התמונה פשוט היתה מפוקסלת ונמרחת , בפנסוניק אין את התופעות האלה.
הפנסוניק פשוט יודעת להתמודד עם זה יותר טוב .
לדעתי בתכני HD אין הבדל גדול בין המסכים השונים למשתמש הממוצע, אבל בתכנים באיכות ירודה ( ומה לעשות, עדיין רוב התכנים בארץ באיכות כזו ) ההבדלים יותר ניכרים .
לי הפיקסלים האילה מופיעים רק בשידורים של סדרות מליפני 10 שנים ודרומה
אולי הם מספקים שידורי SD בחיבור קטסטרופלי שם
רוב החנויות מקפידות על איכות בשידורי הFHD ולא בSD ובנוסף הכיול הסטנדרטי של המסך הוא קטסטרופלי לאחר כיול פשוט שעשיתי לפי המדריך שבקישור פה רואים בה מצויין ובהתחשב בגודל שלה ברור שאם תסתכל על שידורי SD באיכות נמוכה מקרוב אתה תיראה גרוע
http://www.dtown.co.il/articles/356.html
אולי הם מספקים שידורי SD בחיבור קטסטרופלי שם
רוב החנויות מקפידות על איכות בשידורי הFHD ולא בSD ובנוסף הכיול הסטנדרטי של המסך הוא קטסטרופלי לאחר כיול פשוט שעשיתי לפי המדריך שבקישור פה רואים בה מצויין ובהתחשב בגודל שלה ברור שאם תסתכל על שידורי SD באיכות נמוכה מקרוב אתה תיראה גרוע
http://www.dtown.co.il/articles/356.html
לי יש את הפלזמה של סמסונג ואני מרוצה משידורי SD.
מחובר בקומפוזיט מממיר של יס (בודק דרכים לשיפור.....)
אבל בכל מקרה, הייתי בכל מיני חנויות לבדיקה והיו חנויות שבהן החיבור לטלויזיה היה כל כך גרוע
שפשוט לא הבנתי איך אנשים קונים שם.
הרי לא הגיוני שאותו דגם טלויזיה במקום אחד יראו בו טוב ובמקום אחר על הפנים.
אבל מה לעשות... זה המצב.
לא ראיתי את הפנסוניק, אבל ממליץ לא להסתמך על בדיקה בחנות אחת...
אני הייתי לוקח DVD (בערך באיכות של כבלים לווין... בערך!) ומחבר לכל מסך ובודק אותו.
כך באמת תוכל להשוות!
מחובר בקומפוזיט מממיר של יס (בודק דרכים לשיפור.....)
אבל בכל מקרה, הייתי בכל מיני חנויות לבדיקה והיו חנויות שבהן החיבור לטלויזיה היה כל כך גרוע
שפשוט לא הבנתי איך אנשים קונים שם.
הרי לא הגיוני שאותו דגם טלויזיה במקום אחד יראו בו טוב ובמקום אחר על הפנים.
אבל מה לעשות... זה המצב.
לא ראיתי את הפנסוניק, אבל ממליץ לא להסתמך על בדיקה בחנות אחת...
אני הייתי לוקח DVD (בערך באיכות של כבלים לווין... בערך!) ומחבר לכל מסך ובודק אותו.
כך באמת תוכל להשוות!
הצטרפו לאתר ה- Cash Back עם ההחזרים הכי טובים שיש:
http://www.topcashback.com/ref/eladbs/
http://www.topcashback.com/ref/eladbs/
גם אני רואה ממש טוב ב U20.
שידורי HD זה ברור, איכות תמונה מדהימה, ממרחק של סנטימטרים בודדים לא רואים גרעיניות ורואים למשל כל פרט בתוי פנים . ראיתי את ה LG pk550 בביתו של אחי שקנה אותה ואיכות ה SD ו ה HD יותר טובה בפנסוניק באופן מובהק.
לגבי SD באופן כללי, התמונה טובה מאוד.ממרחק של 2 מטר ולעיתים אף פחות רואים תמונה חלקה ברוב הערוצים (10,22,11). בפלזמות של חברות אחרות לא ראיתי באיכות כזו בשום חנות.
בקיצור, אני מבסוט עד הגג, אחלה מסך
:):)
למרות שאני נעזרתי מאוד בפורום הזה, צריך לדעת לסנן "המלצות" של חלק מהאנשים שלדעתי חלקם בעלי עניין. כמעט ורכשתי מסך אחר לאחר קריאה בעשרות פוסטים ורק לאחר שהלכתי ללא מעט חנויות, צפיתי בסוגי תכנים שונים, הגעתי למסקנה שונה ואני שמח על כך.
שידורי HD זה ברור, איכות תמונה מדהימה, ממרחק של סנטימטרים בודדים לא רואים גרעיניות ורואים למשל כל פרט בתוי פנים . ראיתי את ה LG pk550 בביתו של אחי שקנה אותה ואיכות ה SD ו ה HD יותר טובה בפנסוניק באופן מובהק.
לגבי SD באופן כללי, התמונה טובה מאוד.ממרחק של 2 מטר ולעיתים אף פחות רואים תמונה חלקה ברוב הערוצים (10,22,11). בפלזמות של חברות אחרות לא ראיתי באיכות כזו בשום חנות.
בקיצור, אני מבסוט עד הגג, אחלה מסך
למרות שאני נעזרתי מאוד בפורום הזה, צריך לדעת לסנן "המלצות" של חלק מהאנשים שלדעתי חלקם בעלי עניין. כמעט ורכשתי מסך אחר לאחר קריאה בעשרות פוסטים ורק לאחר שהלכתי ללא מעט חנויות, צפיתי בסוגי תכנים שונים, הגעתי למסקנה שונה ואני שמח על כך.
amitgv1 כתב:גם אני רואה ממש טוב ב U20.
בקיצור, אני מבסוט עד הגג, אחלה מסך:):)
למרות שאני נעזרתי מאוד בפורום הזה, צריך לדעת לסנן "המלצות" של חלק מהאנשים שלדעתי חלקם בעלי עניין. כמעט ורכשתי מסך אחר לאחר קריאה בעשרות פוסטים ורק לאחר שהלכתי ללא מעט חנויות, צפיתי בסוגי תכנים שונים, הגעתי למסקנה שונה ואני שמח על כך....
בדיוק. נעים לקרא פה חוות דעת של אנשים אבל הבחנתי לא פעם בהיסטריות מוגזמות שאין להן אחיזה במציאות.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
כיום יש לי סמסונג Q91 42 שאיכות ה SD שלה ידועה בטיבה , ואני שוקל מעבר למסך 50 אינץ' משני הדגמים הנידונים כאן (עם דגש על הסמסונג C550).
האם צפויה לי צניחה חופשית באיכות ה SD ?
אני מאוד מאוד מרוצה מה Q91 וחושש לרדת ברמה למרות הרצון לעלות.
איפה מיוצרות כיום הפלזמות של סמסונג ?
תודה.
האם צפויה לי צניחה חופשית באיכות ה SD ?
אני מאוד מאוד מרוצה מה Q91 וחושש לרדת ברמה למרות הרצון לעלות.
איפה מיוצרות כיום הפלזמות של סמסונג ?
תודה.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
יש לך ביקרות מעקיפה עליה פה באתר למה שלא תעשה חיפוש
אח מחברי הפורום הפעלים רכש תמסך בגודל 42
והוא אומר שהאכות הSD מעולה
תיכול לפנות עליו אני חושב שהוא ישמח לעזור
אני עצמי מעדיך תסמסונג C550
ראיתי אותה עצל כמה חברי הפורום בתמנות שעלו
והיא טובה לפי דעתי
לגבי הU20
לא התרשמתץי כלל מהאיכות שלה בHD..
לגבי הC550
חברי הפורום מצינים שהיא מדהימה בHD
את זה איני יוכל לומר כי לא ראית אותה בפעולה בחנות מתמחה
אני לא מקצעון אל רק חובב טלוזיות אז מה שכתבתי זה דעתי האישית ולא המקצעוית שלא יגידו שאני מטעה פה אנשים
כול אחד יעשה את שיקלו האישי ויבחר למי להקציב טוב שהיה לך בהצלחה עם קנית המסך
אח מחברי הפורום הפעלים רכש תמסך בגודל 42
והוא אומר שהאכות הSD מעולה
תיכול לפנות עליו אני חושב שהוא ישמח לעזור
אני עצמי מעדיך תסמסונג C550
ראיתי אותה עצל כמה חברי הפורום בתמנות שעלו
והיא טובה לפי דעתי
לגבי הU20
לא התרשמתץי כלל מהאיכות שלה בHD..
לגבי הC550
חברי הפורום מצינים שהיא מדהימה בHD
את זה איני יוכל לומר כי לא ראית אותה בפעולה בחנות מתמחה
אני לא מקצעון אל רק חובב טלוזיות אז מה שכתבתי זה דעתי האישית ולא המקצעוית שלא יגידו שאני מטעה פה אנשים
כול אחד יעשה את שיקלו האישי ויבחר למי להקציב טוב שהיה לך בהצלחה עם קנית המסך