שאלה על מסך 1080 עם תוכן 720
-
UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא מזמן רכשתי מסך חדש של 1080P אשר יחליף את מסך ה-720P הישן שלי, המסך ישומש לצפייה בסרטים שאני מוריד מהאינטרנט ומחבר את המחשב בחיבור HDMI למסך, רוב הסרטים שאני צופה בהם הם 720P, האם אראה אותו דבר כמו שראיתי במסך ה-720P או שאראה טיפה יותר טוב?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
UserNameUserName כתב:לא מזמן רכשתי מסך חדש של 1080P אשר יחליף את מסך ה-720P הישן שלי, המסך ישומש לצפייה בסרטים שאני מוריד מהאינטרנט ומחבר את המחשב בחיבור HDMI למסך, רוב הסרטים שאני צופה בהם הם 720P, האם אראה אותו דבר כמו שראיתי במסך ה-720P או שאראה טיפה יותר טוב?...
באיזה מסך מדובר . מותג ודגם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
UserName - תכני 720p יעברו Upscaling ע"י המסך כדי שיוצגו על כל 1080 השורות שיש לו.
פעולת ה-Upscaling מייצרת מידע עבור הפיקסלים הנוספים. מידע בחזקת יש מאין, אשר לא יכול להיות מושלם.
גודל המסך שלך ומרחק הצפייה שלך (שניהם גם יחד) יגדירו עד כמה תחוש בהבדל כלשהו בגלל שינוי הרזולוציה, אם בכלל.
בלי קשר, למסך החדש שלך יש פרמטרים אחרים בהם הוא יכול להיות טוב יותר (או פחות טוב) מהמסך הקודם. ייתכן שאלו ישפיעו יותר (לטוב או לרע) מאשר נושא הרזולוציה.
פעולת ה-Upscaling מייצרת מידע עבור הפיקסלים הנוספים. מידע בחזקת יש מאין, אשר לא יכול להיות מושלם.
גודל המסך שלך ומרחק הצפייה שלך (שניהם גם יחד) יגדירו עד כמה תחוש בהבדל כלשהו בגלל שינוי הרזולוציה, אם בכלל.
בלי קשר, למסך החדש שלך יש פרמטרים אחרים בהם הוא יכול להיות טוב יותר (או פחות טוב) מהמסך הקודם. ייתכן שאלו ישפיעו יותר (לטוב או לרע) מאשר נושא הרזולוציה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!