שלום
לבסוף החלטתי ללכת על ההצעה בגלל שעדיין המחיר נראה לי טוב
היום הגיע השליח עם המכונה ללא האריזה כמובן וישר ראיתי שהיא שונה חיצונית(בצדדים, הפנל זהה)
הדגם שהזמנתי הוא was24443il וקיבלתי 24442il , כמובן שהתקשרתי למוכר והוא טען שזה אותו דגם, לרשתות מוכרים את הדגם עם הספרה 3 ולחנויות פרטיות את הדגם עם הספרה 2 , כמובן שלא קניתי את השטויות האלו והסברתי לו שחיצונית הוא נראה שונה (בצדדים אין את העיגולים האלו, אם תסתכלו על התמונה תבינו), אבל הוא המשיך בשלו ואמר שאני יכול להתקשר ליבואן לשאול
התקשרתי ליבואן ואחרי שהפקידה ניסתה לשאול שם כמה אנשים הפנו אותה בסוף למשהו שטען שאין הבדלים בין הדגמים
כמובן שלא נתנו לי לדבר עם הטכנאי הזה ובזה הסתיימה השיחה
כמובן שבדקתי באינטרנט גם באתר האירופאי והבנתי שמה שקיבלתי זו מכונה מסדרה ישנה יותר (2008 - התאריך יצור מופיע ע"ג המכונה) והדגם שהזמנתי הוא הסדרה החדשה יתר שנקראת Vario Perfect שאת היתרונות שלה אפשר לקרוא בשרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt120351.% ... 7%99%D7%AA
כמו -כן ציינתי בפניו שהמכונה שקיבלתי היא לא מתצוגה אלא משומשת: לא היה קיים צינור להספקת מים/ צינור הניקוז היה מלוכלך
וגם כשפתחתי לראות את הפילטר מקדימה יצאו משם מים והחלק הפנימי מלוכלך
הוא טוען שככה זה כל המכונות בגלל שהם עוברים "הרצה" במפעל- אמרתי לו שזה נראה לי תמוהה??!!
אחרי כל זה הוא "השתכנע" ואמר שאם יהיה לו משהו אחר הוא יחליף לי אותה
נ.ב. את הקנייה ביצעתי דרך האתר smartshop אבל על החשבונית מצויין "בונדד חשמל - חולון"
סליחה על החפירה..... זה נורא עצבן אותי

(ופיספסתי את המבחן שייש לי היום בגלל זה)