אייפון 4 - לא שומעים ב-144
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
גם אני מואשם כ"שונא האיפון" בכל דיון שאני פותח כאן בנושא.
בכל נושא אחר בפורום בו אני פותח דיון שמציג בעיות במכשיר כלשהוא, לא מתייחסים אלי כ "שונא הוט" "שונא פופקורן" "שונא אורנג" "שונא לינוקס" "שונא מיקרוסופט" וכו'.
כל טענה שמובאת כנגד האיפון נפסלת מיידית ע"י המעריצים ללא בדיקה ודיון עיניני !
הדבר חוזר על עצמו בכל דיון באופן מוגזם.
בכל נושא אחר בפורום בו אני פותח דיון שמציג בעיות במכשיר כלשהוא, לא מתייחסים אלי כ "שונא הוט" "שונא פופקורן" "שונא אורנג" "שונא לינוקס" "שונא מיקרוסופט" וכו'.
כל טענה שמובאת כנגד האיפון נפסלת מיידית ע"י המעריצים ללא בדיקה ודיון עיניני !
הדבר חוזר על עצמו בכל דיון באופן מוגזם.
שומעים אותך ב144? אם כן תוכל לספק פרטים כמו איזה גרסא של המערכת הפעלה ואיזה מודם?nati-va כתב:ממש אנשים מתלונניםmoco כתב:אם אנשים מתלוננים אז כנראה הם משתמשים.
בהחלט בעייה באייפון. ההתנהגות של בזק מכוונת ועובדת (כנראה) עם כל טלפון אחר....
היתה כתבה בYNET עד אז אף אחד לא ידע..
סליחה, אם משתמש מסויים לא מבין למה עדיף להוריד את האפליקציה מאשר להתקשר 144 ולשלם כפול על השיחה, אני כבר לא מבין את הראש הזה..
ועוד משהו- בHTC גם שמעתי שזה קורה, אבל שזה קורה באייפון- אז יוצאים בכתבות, עושים מזה ביג דיל..
בקיצור שונאי האייפון מחפשים כל דבר שולי כדי להציג אותו באור רע..
*ד"א- אצלי עובד נהדר 144- הם שומעים אותי ולהיפך- ניסיתי עכשיו.....
גרסה 4.1 מודם 02.10.04OKftw כתב:שומעים אותך ב144? אם כן תוכל לספק פרטים כמו איזה גרסא של המערכת הפעלה ואיזה מודם?nati-va כתב:ממש אנשים מתלונניםmoco כתב:אם אנשים מתלוננים אז כנראה הם משתמשים.
בהחלט בעייה באייפון. ההתנהגות של בזק מכוונת ועובדת (כנראה) עם כל טלפון אחר....
היתה כתבה בYNET עד אז אף אחד לא ידע..
סליחה, אם משתמש מסויים לא מבין למה עדיף להוריד את האפליקציה מאשר להתקשר 144 ולשלם כפול על השיחה, אני כבר לא מבין את הראש הזה..
ועוד משהו- בHTC גם שמעתי שזה קורה, אבל שזה קורה באייפון- אז יוצאים בכתבות, עושים מזה ביג דיל..
בקיצור שונאי האייפון מחפשים כל דבר שולי כדי להציג אותו באור רע..
*ד"א- אצלי עובד נהדר 144- הם שומעים אותי ולהיפך- ניסיתי עכשיו........
עם 4.1 שומעים 144, גירסה קודמת לא שומעים. איך שקיבלתי את המכשיר בדקתי. מה שאומר שהבעיה במכשיר, לא בבזק. הטלפון הזה ממש לא קדוש, אין מה להגן. ולא יעזור, יש בעית קליטה *קשה*. ראו הוזהרתם. אני מסתובב עם שני מכשירים עכשיו, HTC HD2 והאייפון. במעלית הבניין - HTC נשאר מחובר ל 3G, ממשיך להוריד דברים, שיחות לא מתנתקות. אייפון 4.1 - איך שהדלת נסגרת - בום. והוא גם לא מסתנכרן על הרשת חצי דקה אחרי שיוצאים מהמעלית.
זה לא רק המעלית. במשרד שלי, אייפון לא קולט 3G. פשוט לא וזהו. עברתי ל WIFI אחרת זה סיוט. HTC HD2 - קולט מצויין. ומי שרגיל למולטיטאסקינג ועובר לאייפון - מרגיש כאילו כרתו לו יד (שיחה נגמרת תוכנת ניווט לא חוזרת לבד? הלו? אם אני עושה תאונה אני תובע את אפל). הייתרון העצום זה ה APPS, אין מה להגיד. אבל סה"כ התאכזבתי. וזה עוד ה 4.
נ.ב. - ב HTC שומעים 144 בלי שום בעיה. לא זכורה לי אף פעם בעיה.
זה לא רק המעלית. במשרד שלי, אייפון לא קולט 3G. פשוט לא וזהו. עברתי ל WIFI אחרת זה סיוט. HTC HD2 - קולט מצויין. ומי שרגיל למולטיטאסקינג ועובר לאייפון - מרגיש כאילו כרתו לו יד (שיחה נגמרת תוכנת ניווט לא חוזרת לבד? הלו? אם אני עושה תאונה אני תובע את אפל). הייתרון העצום זה ה APPS, אין מה להגיד. אבל סה"כ התאכזבתי. וזה עוד ה 4.
נ.ב. - ב HTC שומעים 144 בלי שום בעיה. לא זכורה לי אף פעם בעיה.