אייפון 4 - לא שומעים ב-144
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ב- Ynet מפוצצים כותרות בגלל איזה טמבל אחד שלא מצליח לחייג 3 ספרות ברצף.
מתדרדרים שם מרגע לדודלי..
מתדרדרים שם מרגע לדודלי..
...
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני מסכים עם גילי.
בטח איזה דביל שבטעות לחץ על mute ולא מבין למה לא שומעים אותו.
אחת הבעיות הראשונות באייפון 4 היא הבעיה בחיישני הקירבה, מה שגורם למסך להישאר דלוק גם כשמקרבים את המכשיר לאוזן, ובגלל זה מסך המגע עדיין רגיש לתגובות.
אחד המקשים הוא לחצן "השתק".
בטח איזה דביל שבטעות לחץ על mute ולא מבין למה לא שומעים אותו.
אחת הבעיות הראשונות באייפון 4 היא הבעיה בחיישני הקירבה, מה שגורם למסך להישאר דלוק גם כשמקרבים את המכשיר לאוזן, ובגלל זה מסך המגע עדיין רגיש לתגובות.
אחד המקשים הוא לחצן "השתק".
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
הבעיה הקשה יותר היא שאף אחד לא משדרג ל-4.1 (שמשפר את הזיהוי של חיישני הקירבה) בגלל שאין פריצה עדיין...
יאללה, שאפל ישלחו לפורצים כבר את המידע הנחוץ בשביל שכולם יוכלו לשדרג...
יאללה, שאפל ישלחו לפורצים כבר את המידע הנחוץ בשביל שכולם יוכלו לשדרג...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
להערכתי, בתור "עוסק בתחום": 
זה נשמע כמו בעיית טלפונייה בסיסית (לא של המשתמש) - כשמחייגים ל-144, לא נשלח (בכוונה) ע"י בזק סיגנל של Connect, ולכן לא נפתח ה-Voice. כך המנוי לא מחוייב על השיחה, אלא אם כן המספר שביקש נמצא במדריך הטלפונים האחרון ואז נשלח ה-Connect כדי לחייב אותו.
יש כמה דרכים לפתור את זה. לא נלאה אתכם בחלק המקצועי והמשעמם של זה (סיגנל מיוחד הנקרא SIP 183, Progress Indicator וכו), אבל כנראה שיש באג באותה גירסה של אייפון שהמנוי השתמש בה שלא ידעה לקבל את הסיגנל המיוחד לפתוח Voice גם אם אין Connect.
זה נשמע כמו בעיית טלפונייה בסיסית (לא של המשתמש) - כשמחייגים ל-144, לא נשלח (בכוונה) ע"י בזק סיגנל של Connect, ולכן לא נפתח ה-Voice. כך המנוי לא מחוייב על השיחה, אלא אם כן המספר שביקש נמצא במדריך הטלפונים האחרון ואז נשלח ה-Connect כדי לחייב אותו.
יש כמה דרכים לפתור את זה. לא נלאה אתכם בחלק המקצועי והמשעמם של זה (סיגנל מיוחד הנקרא SIP 183, Progress Indicator וכו), אבל כנראה שיש באג באותה גירסה של אייפון שהמנוי השתמש בה שלא ידעה לקבל את הסיגנל המיוחד לפתוח Voice גם אם אין Connect.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אין שום בעיה עם 144 ולא עם שום מספר, אם באמת הייתי בעייה עם 144 זה הייה אומר שיש בעיה בספק השירות ולא במכשיר.
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
כן, גם אצלי, אני שומע אותם בסדר גמור, שומע את הנציג צועק "הלו, הלו!" אבל לא שומעים אותי לא משנה כמה "הלו, הלו!" אני צועק.
מקווה שזה ייפתר.
לפי הבדיקה המאוד קצרה שערכתי הבחור הזה צודק:
בדר"כ בשיחות רגילות השיחה ב"Calling..." כאשר שומעים את ה"טו... טו..." של התקשרות או פאנטון אם קבעו אחד, וברגע שהצד השני "מרים" את הטלפון, האייפון מתחיל לספור שניות 00:00, 00:01 וכו', ב144 זה פשוט לא קורה.
אני לא מבין למה אפל לא פותחים Voice אפילו אם Connect..
מקווה שזה ייפתר.
לפי הבדיקה המאוד קצרה שערכתי הבחור הזה צודק:
השיחה כל הזמן ב"Calling..." ולא מתחילה לספור את השניות אפילו שאני כבר עם הנציג על הקו.pixies כתב:להערכתי, בתור "עוסק בתחום":
יש כמה דרכים לפתור את זה. לא נלאה אתכם בחלק המקצועי והמשעמם של זה (סיגנל מיוחד הנקרא SIP 183, Progress Indicator וכו), אבל כנראה שיש באג באותה גירסה של אייפון שהמנוי השתמש בה שלא ידעה לקבל את הסיגנל המיוחד לפתוח Voice גם אם אין Connect....
בדר"כ בשיחות רגילות השיחה ב"Calling..." כאשר שומעים את ה"טו... טו..." של התקשרות או פאנטון אם קבעו אחד, וברגע שהצד השני "מרים" את הטלפון, האייפון מתחיל לספור שניות 00:00, 00:01 וכו', ב144 זה פשוט לא קורה.
אני לא מבין למה אפל לא פותחים Voice אפילו אם Connect..
ממש אנשים מתלונניםmoco כתב:אם אנשים מתלוננים אז כנראה הם משתמשים.
בהחלט בעייה באייפון. ההתנהגות של בזק מכוונת ועובדת (כנראה) עם כל טלפון אחר....
היתה כתבה בYNET עד אז אף אחד לא ידע..
סליחה, אם משתמש מסויים לא מבין למה עדיף להוריד את האפליקציה מאשר להתקשר 144 ולשלם כפול על השיחה, אני כבר לא מבין את הראש הזה..
ועוד משהו- בHTC גם שמעתי שזה קורה, אבל שזה קורה באייפון- אז יוצאים בכתבות, עושים מזה ביג דיל..
בקיצור שונאי האייפון מחפשים כל דבר שולי כדי להציג אותו באור רע..
*ד"א- אצלי עובד נהדר 144- הם שומעים אותי ולהיפך- ניסיתי עכשיו..
לכמה אנשים בארץ כבר יש בכלל אייפון 4? ברור שזו לא בעייה לאומית דחופהnati-va כתב:ממש אנשים מתלונניםmoco כתב:אם אנשים מתלוננים אז כנראה הם משתמשים.
בהחלט בעייה באייפון. ההתנהגות של בזק מכוונת ועובדת (כנראה) עם כל טלפון אחר....
היתה כתבה בYNET עד אז אף אחד לא ידע.....
אז המשתמש אשם בגלל שהוא לא הוריד אפליקציה??nati-va כתב: סליחה, אם משתמש מסויים לא מבין למה עדיף להוריד את האפליקציה מאשר להתקשר 144 ולשלם כפול על השיחה, אני כבר לא מבין את הראש הזה.....
בן אדם פתאום מגלה שהוא צריך איזה מספר טלפון ובדרך כלל זה דחוף לו. באותו רגע הוא לא מתחיל לברר אם יש אפליקציה לזה ואם זה חוסך לו כמה גרושים. הוא פשוט מצלצל ל144 ומצפה שזה יעבוד.
איך הגעת למסקנה שהמשתמש לא מבין משהו, ואם במקרה הוא באמת לא מבין משהו אז לא מגיע לו שירות 144?
למה אתה כועס ?nati-va כתב: ועוד משהו- בHTC גם שמעתי שזה קורה, אבל שזה קורה באייפון- אז יוצאים בכתבות, עושים מזה ביג דיל..
בקיצור שונאי האייפון מחפשים כל דבר שולי כדי להציג אותו באור רע.....
אין לי מושג מה השיקולים של YNET לפרסם דבר כזה. כנראה חשבו שזה מעניין ואולי גם צדקו.
"שונאי אייפון"? הרגת אותי. אני כבר מדמיין קונספירציה של אנטי-אייפוניסטים שחודרים לשורות העיתונות
אז אולי זו גם קונספירציה להפצת שקריםnati-va כתב: *ד"א- אצלי עובד נהדר 144- הם שומעים אותי ולהיפך- ניסיתי עכשיו.....
משה