לא מצליח לנגן קבצי AVI בעזרת FFDSHOW
ערב טוב,
מותקן לי על המחשב HAALI + FFDSHOW + AC3
כאשר ב- FFDSHOW מוגדר הצגת כתוביות
הבעיה היא שכאשר אני מפעיל קובץ AVI הוא לא מקודד עם ה- FFDSHOW ואני לא רואה את הכתוביות כמובן..
איך אני מגדיר ל- FFDSHOW לעבוד עם קבצי AVI?
מותקן לי על המחשב HAALI + FFDSHOW + AC3
כאשר ב- FFDSHOW מוגדר הצגת כתוביות
הבעיה היא שכאשר אני מפעיל קובץ AVI הוא לא מקודד עם ה- FFDSHOW ואני לא רואה את הכתוביות כמובן..
איך אני מגדיר ל- FFDSHOW לעבוד עם קבצי AVI?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
איזו מערכת הפעלה? 32 או 64 ביט? איזו תוכנת נגינה? אם יש לך Windows 7 אתה צריך לפעול על פי ההוראות המיוחדות במדריכים.
AC3Filter, אגב, מיותר לחלוטין. אין צורך בו.
AC3Filter, אגב, מיותר לחלוטין. אין צורך בו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
avi זו מעטפת שמכילה בתוכה את תכני האודיו והוידאו. תכני הוידאו והאודיו יכולים להיות מקודדים בפורמטים שונים : לוידאו - h264,divx,mpeg וכו' , לאודיו - mp3,aac,ac3 וכו'.
כשאתה פותח את חלון ההגדרות של FFDSHOW קבוצת ההגדרות הראשונה למעלה היא CODECS. עבור כל קודק שמסומן ב- DISABLED לא יעשה שימוש בFFDSHOW.
תוודא שהקודק של הקובץ הAVI שברשותך אינו מסומן כ-DISABLED .
אם אתה לא יודע מה הקודק של הקובץ תוודא שאף אחד מהקודקים ב-FFDSHOW לא מסומן כ- DISABLED.
כשאתה פותח את חלון ההגדרות של FFDSHOW קבוצת ההגדרות הראשונה למעלה היא CODECS. עבור כל קודק שמסומן ב- DISABLED לא יעשה שימוש בFFDSHOW.
תוודא שהקודק של הקובץ הAVI שברשותך אינו מסומן כ-DISABLED .
אם אתה לא יודע מה הקודק של הקובץ תוודא שאף אחד מהקודקים ב-FFDSHOW לא מסומן כ- DISABLED.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כמו שכתבתי קודם. יש מדריכים לעניין. הסיבה שתכני סראונד לא התנגנו לך היא בגלל שלא הגדרת נכון את המקודדים ומערכת ההפעלה.
AC3Filter סתם מסבך את העניינים והוא מיותר.
נסה לפעול על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (לינק בשרשור המדריכים בראש פורום זה, פורום HTPC), תראה שהכל ב-MPC HC מתנגן כמו שצריך, ואז תתקדם הלאה לתוכנות אחרות אם צריך.
AC3Filter סתם מסבך את העניינים והוא מיותר.
נסה לפעול על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (לינק בשרשור המדריכים בראש פורום זה, פורום HTPC), תראה שהכל ב-MPC HC מתנגן כמו שצריך, ואז תתקדם הלאה לתוכנות אחרות אם צריך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"