כבל לרמקול רכב מתאים לרמקולים לק"ב?
-
טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יתאים לרמקולים בייתיים?
למה לא? כבלים לרמקולים לרכב אינם שונים מאלו לשימוש ביתי מלבד קוסמטיקה ושיווק.
-
טלHD
- גורו

לצורך העניין, היית מחבר את הכבלים האלו (לרמקולים איכותיים) או את ה XP של מונסטר?HazooM כתב:למה לא? כבלים לרמקולים לרכב אינם שונים מאלו לשימוש ביתי מלבד קוסמטיקה ושיווק....
לא הייתי רוכש בכלל כבלים של מונסטרטלHD כתב:לצורך העניין, היית מחבר את הכבלים האלו (לרמקולים איכותיים) או את ה XP של מונסטר?HazooM כתב:למה לא? כבלים לרמקולים לרכב אינם שונים מאלו לשימוש ביתי מלבד קוסמטיקה ושיווק.......
-
טלHD
- גורו

טוב, זה כבר משהו אחרHazooM כתב:לא הייתי רוכש בכלל כבלים של מונסטרטלHD כתב:לצורך העניין, היית מחבר את הכבלים האלו (לרמקולים איכותיים) או את ה XP של מונסטר?HazooM כתב:למה לא? כבלים לרמקולים לרכב אינם שונים מאלו לשימוש ביתי מלבד קוסמטיקה ושיווק..........
מה דעתך על אלו של Techlink?
http://www.amazon.co.uk/Techlink-WiresN ... B001C5P72I
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001 ... 2KV8DPX751
http://80.168.111.40/webapp/techlink/se ... lay?menu=4
-
טלHD
- גורו

ממש לא מדוייק. יש לי כבלים שבשימוש כ 10 שנים. שום קורוזיה (הכבל הוא OFC) ושום שבירה.JEXY כתב:לא תשמע הבדל בין כבל 2.5 שתמצא בשוק (עלות בין 5ל8 ש"ח למטר)
כמה זמן הכל יחזיק בלי לקבל קורוזיה ושבירת שערות? קשה להגיד... אולי שלוש שנים אולי יותר......
כמובן שאני מקפיד אחת לשנה לחתוך אותו בקצוות ולגלות את המגעים מחדש ללא התחמצנות.
כמו כן, יש כבלים כמו אלו של Techlink למשל, שיש להם בידוד כפול, דהיינו שרוול פלסטיק דק שקוף המצפה את הנחושת ורק עליו שכבת הציפוי הסופי. זה מפחית הפרעות ובייחוד מונע שבירת הכבל ומוסיף לגמישות שלו.
-
טלHD
- גורו

JEXY כתב:אם אתה מקפיד על קיצוץ בכל שנה, איך אתה יודע שלא תהיה קורוזיה בעוד שלוש שנים (כמובן שמדובר על הקצוות...)
חוץ מזה אמרתי שסביר להניח שלא תשמע את ההבדלים בין הכבלים......
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני עשיתי פרוייקט לפני חודשיים וציפיתי בבדיל את כל הקצוות של כבלי הרמקולים בביתי - 3 זוגות. כל קצה ציפיתי בשכבת בדיל די עבה.
האם זה לא אמור למנוע התחמצנות או להאריך קצת את חיי הכבל? ככה זה אמור למנוע את חיתוך הקצוות.
האם זה לא אמור למנוע התחמצנות או להאריך קצת את חיי הכבל? ככה זה אמור למנוע את חיתוך הקצוות.
-
טלHD
- גורו

שאלה מעניינת.CRAZYDIAMOND כתב:אני עשיתי פרוייקט לפני חודשיים וציפיתי בבדיל את כל הקצוות של כבלי הרמקולים בביתי - 3 זוגות. כל קצה ציפיתי בשכבת בדיל די עבה.
האם זה לא אמור למנוע התחמצנות או להאריך קצת את חיי הכבל? ככה זה אמור למנוע את חיתוך הקצוות....
מעניין גם אם הבדיל לא פוגע בהעברת הסיגנל לסיבי נחושת.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מצפים בבדיל את הקצוות למניעת שבירת השיערות בלבד, גם בדיל יכול להתחמצן ולקבל קורוזיה.טלHD כתב:שאלה מעניינת.CRAZYDIAMOND כתב:אני עשיתי פרוייקט לפני חודשיים וציפיתי בבדיל את כל הקצוות של כבלי הרמקולים בביתי - 3 זוגות. כל קצה ציפיתי בשכבת בדיל די עבה.
האם זה לא אמור למנוע התחמצנות או להאריך קצת את חיי הכבל? ככה זה אמור למנוע את חיתוך הקצוות....
מעניין גם אם הבדיל לא פוגע בהעברת הסיגנל לסיבי נחושת....
הבדיל אינו פוגע באיכות ובהתנגדות בגלל תכונתו (כמובן שלא צריך להגזים בהלחמה). אגב כל ההלחמות של הרכיבים במגבר גם עשויות עם בדיל שכולל בתוכו גם דבק הלחמה (משחת הלחמה).