ps3 באירופה - עזרה דחופה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
zionmi01 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני נוסע בעוד כמה ימים לפראג .. ביררתי מחירים ויוצא שדי שווה לקנות שם את ps3 . הוא עולה שם 1450 ושלט נוסף 150 .

האם השיטת שידור תתאים לארץ לא מבין בזה כל כך pal/ntcs משהו כזה ? ( בקיצור זה יעבוד כרגיל פה?)

samcom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 182
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

המכשיר עצמו יעבוד כמו גדול.
בהנחה שהמכס לא יעצור אותך בחזור וישווה לך את המחיר של המכשיר למחיר שלו בארץ :) זה משתלם מבחינת המחיר, לגבי האחריות, קח בחשבון שלא תהיה לך אחת כזאת כאן.

בהצלחה.

dman23
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 553
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

העצה שלי: תקנה בארץ!
אני קניתי לפני שנה סלים. קניתי אותו בדיוטי פרי והמחיר היה כמו באירופה דאז , הכי זול שהיה בארץ אז קנינו בדיוטי פרי ב BUG.
בגלל שקניתי בארץ אז קיבלתי אחריות, תיכף אני אסביר למה זה חשוב.

בגלל שהמכשיר עולה מעל 200 דולר נאלצנו לקחת את ה PS3 איתנו לאיטליה (אחרת אפשר להשאיר אז המוצר שם עד שתחזור
החשש שלי היה שכשנחזור (קנינו 2 ) יעלו עלינו במכס.
הוצאנו מהאריזה הכנסנו לתיקים נפרדים עברנו במכס כרגיל והכל עבר בשלום (לתשומת לבך אם תהייה באותו מצב)

לגבי האחריות:
לאחר חצי שנה (ואני ממש לא משחק הרבה. ממש ממש לא!! ) הלך כונן ה BLUE RAY ככה פתאום במכשיר שלי (מכשיר SLIM 120 GIGA
כמה מזל שהיה לי אחריות!!
ישפאר החליפו לי למכשיר חדש

adicoh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

שליחה #4 

zion - גם אני ממליץ לך לקנות בדיוטי ואז "להבריח" את המכשיר לארץ כי אז גם תקנה אותו ביותר זול מהארץ וגם תקבל אותו עם אחריות של ישפאר. קח בחשבון את הקטע שאתה צריך להסתובב עם המכשיר בחו"ל שזה לא הכי נוח ואידיאלי.

dman23 - היית מרוצה מהשירות של ישפאר ? הם לא שלחו את המכשיר שלך לחו"ל ? ישר החליפו לך ? המכשיר SLIM שלי נדפק ושלחתי אותו אליהם לפני חודש. ישפאר שלחו אותו לחו"ל ובנתיים אני עם מכשיר חלופי.

dman23
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

adicoh
בהתחלה אמרו לי ששולחים את המכשיר לחו"ל.
ואמרו שזה יקח חודש+ קצת הרמתי את הקול שאיך יכול להיות שבימינו זה לוקח כל כך הרבה זמן ושזה נראה לי מכוחך. אז פתאום הציעו לי מכשיר חלופי , עד שיגיע המכשיר שלי.
עניתי שאני מעוניין אז הנציג אמר לי שהוא יבדוק זמינות ומתי אני אוכל לקבל.
הוא חזר אלי ופתאום מסתבר שהם מחליפים לי את המכשיר לחלוטין...

אז בסיכומו של דבר- כן, הייתי מרוצה אבל כמו כל דבר בארץ -הכל קשה ומושג במלחמה.
לא אהבתי שהם לא היו מוכנים לתת לי אחריות חדשה כי הרי מדובר במכשיר חדש.
יש לי תחושה שסוני ממש אבל ממש לא מאמינים בתוחלת החיים של המוצר שלהם.
אי אפשר להרחיב אחריות, הקטע הזה עם ישפאר... ועובדה שיש לא מעט מכשירים שהתקלקלו (לא בעיה למצוא המון סיפורים) כולל אותי עם מכשיר מהדור החדש שהתקלקל אחרי משהו כמו 40 שעות משחק.
adicoh כתב:zion - גם אני ממליץ לך לקנות בדיוטי ואז "להבריח" את המכשיר לארץ כי אז גם תקנה אותו ביותר זול מהארץ וגם תקבל אותו עם אחריות של ישפאר. קח בחשבון את הקטע שאתה צריך להסתובב עם המכשיר בחו"ל שזה לא הכי נוח ואידיאלי.
...
אני אוסיף שבכל מקרה כדאי שתיקח תיק גב מתאים כי הרי לא תשלח את ה PS3 במזוודה שזורקים אותה בכל מקום אלא תרצה להעלות אותה איתך למטוס.[/quote]

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #6 

סוני דווקא כן מאפשרים להרחיב אחריות נוספת לעוד שנה או שנתיים (תבדוק בPSN).

ולגבי לתקן - ברגע שזה יוצא ממסגרת אחריות - אין טעם לתקן אצל ישפאר (שגם ככה לא מתקנים אלא כאמור שולחים לחול)

ליביו

dman23
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

כן בדקתי. אבל זה משהו חדש שמופיע רק בחנות האמריקאית ותקף רק לאמריקאים.
התקשרתי לישפאר והם כמובן מתנערים מכל דבר שקשור להרחבת האחריות

zionmi01 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה #8 

תאמת האחריות זה הדבר האחרון שהטריד אותי .. עד היום לא נתקלתי במשהו שקרה משהו לסוני שלו, למרות שזה לא היה הסלים.. יש לי די אמונה במוצר למרות שערערתם אותי... יש עוד משהו שלא הבנתי במקרה שאני קונה מבאג בדיוטי פרי אני צריך להסחב עם המכשיר לחול, אני לא יכול להשאיר אותו בארץ?

dman23
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

בבאג אמרו לי שכל מוצר מעל 200$ אי אפשר להשאיר.
אז כן אתה צריך להיסחב איתו לחו"ל.
אנחנו נסחבנו עם 2 מכשירים. באנו ערוכים עם תיקים קטנים שאפשר לעלות למטוס.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”