אחת ולתמיד: מה ההבדל בין TFT\ SUPER AMOLED\ AMOLED\ SUPER LCD ?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
ויקי ויקי..... חפש שם יהיו לך תשובות מפורטות.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
הם אכן מסבירים......אבל אני רוצה לדעת מה יותר טוב לטלפון נייד.....agent__smith כתב:ויקי ויקי..... חפש שם יהיו לך תשובות מפורטות....
כמו למשל HTC Desire HD שהרגע יצא....מגיע עם מסך TFT שזה בעיקרון ישן וגרוע לא?
או שיש לו את היתרונות שלו?
בתכלס כמה זה משמעותי?
הייתי היום ב-SUPER LINK בכדי לראות במה מתבטאים ההבדלים:
נכון בAMOLED רואים יותר חזק ובוהק מה-TFT אבל לגבי הרזולוציה..... לדעתי 320X480 זה מספיק למסכי 3.5".
העין לא יכולה לראות הפרדה של 800 קווים ב-3.5-4" זה מאוד קטן....
אני שוקל לקנות את ה-ACE -דולר 310 , הדבר היחידי שמונע ממני הוא שהנציג שרות טען שבקרוב כל האפליקציות לא יתמכו ברזולוציות נמוכות.....
מה דעתכם?
נכון בAMOLED רואים יותר חזק ובוהק מה-TFT אבל לגבי הרזולוציה..... לדעתי 320X480 זה מספיק למסכי 3.5".
העין לא יכולה לראות הפרדה של 800 קווים ב-3.5-4" זה מאוד קטן....
אני שוקל לקנות את ה-ACE -דולר 310 , הדבר היחידי שמונע ממני הוא שהנציג שרות טען שבקרוב כל האפליקציות לא יתמכו ברזולוציות נמוכות.....
מה דעתכם?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
שיחקתי על Desire של קרוב משפחה , גודל המסך דיי זהה לאיכון 4 אצלי , זה נכון שהמסך ניראה חד ויפה אבל זה בכלל לא מתקרב מבחינת רזולוציה
חוץ מזה במסכי LCD יש הפרדה בין המסכים , בעלי פאנל IPS והמסכים הנחותים יותר בעלי פאנל TN כמו במכשירים של HTC .
המסכים בעלי פאנל הIPS נותנים זוית צפייה טובה יותר ממסכי הLCD הרגילים וכך גם הצבעים .
חוץ מזה במסכי LCD יש הפרדה בין המסכים , בעלי פאנל IPS והמסכים הנחותים יותר בעלי פאנל TN כמו במכשירים של HTC .
המסכים בעלי פאנל הIPS נותנים זוית צפייה טובה יותר ממסכי הLCD הרגילים וכך גם הצבעים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
HTC עושה מסכים "נחותים" ??IamEzio כתב:שיחקתי על Desire של קרוב משפחה , גודל המסך דיי זהה לאיכון 4 אצלי , זה נכון שהמסך ניראה חד ויפה אבל זה בכלל לא מתקרב מבחינת רזולוציה
המסכים בעלי פאנל הIPS נותנים זוית צפייה טובה יותר ממסכי הLCD הרגילים וכך גם הצבעים ....
ברצינות...כל ביקורת שיצאה על Desire S או על ה Incredible S מתפלאים מהיופי של המסך!
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
יחסית למכשירים אחרים ,כן . הם דיי טובים ,אבל לא כמו מסכים אחרים אפילו ,המסך בOptrimus 2X של LG .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
Oled צבעוני יותר ויפה יותר אך פחות בהיר ויעיל יותר באנרגיה. Super amoled נוצרה על ידי סמסונג בכדי לשר את נושא הבהירות ולהאריך את אורך החיים של המסכים.
לסלולר זה כנראה המסכים האיכותיים ביותר כיום.
לסלולר זה כנראה המסכים האיכותיים ביותר כיום.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
קשה לי להאמין שמשהו בזמן הקרוב יתעלה על הגלקסי אס 2
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_g ... i-3621.php
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_g ... i-3621.php