שליחים הזויים

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #1 

כפי שאתם בוודאי יכולים לנחש, יש הרבה מאוד חבילות שעוברות בבית שלי. אני עובד מהבית, כך שגם בענייני עבודה וגם ברמה האישית אני מקבל לרוב כמה וכמה חבילות משליחים ודואר רשום בכל שבוע.

היו לי כמה מקרים הזויים לחלוטין לאחרונה, אבל השליח של היום פשוט אלוף.

אשתי אתמול רואה פתק על הדלת ששליח DHL היה אצלי והלך. לא יכול להיות, אמרתי לה, הייתי בבית כל הזמן ואף אחד לא צלצל בדלת (דפיקות בדלת אני לא שומע, כי אני די רחוק מהכניסה). גם היתה לי באמת שיחה שלא הספקתי לענות (פחות מ-3 שניות לפי האייפון שלי) וכשחזרתי למספר זה היה מספר חסום (רק לשיחות יוצאות...).

בקיצור, התקשרתי דחוף ל-DHL, אחרי איזה 20 דקות תפסתי מישהו שבסוף התקשר לבחור שטען בתוקף שהוא התקשר כמה פעמים, ניסה להשאיר את החבילה אצל שכנים והתקשר אלי כמה פעמים... ביקשתי שיסתובב ויחזור, אבל התשובה היתה שלילית. ביקשתי לדבר עם מנהל, הם אמרו שתוך שעה יחזרו אלי.

באותו ערב חזרה אלי מנהלת וכמובן שכבר הרבה לא יכולה לעשות.

היום התקשרו אלי איזה 10 פעמים לוודא שאני בבית, אחרי זה התקשר הבחור לשאול איך מגיעים והסביר לי שאתמול היה בכלל אצל השכנים שלי...

כשהגיע, היה בטלפון, נתן לי את החבילה ורץ החוצה. מזל שהסתכלתי כי זו לא היתה חבילה עבורי אלא בשביל מישהו אחר בעיר אחרת... רצתי אחריו ודקה לפני שהוא טס עם הרכב שלו הוא הספיק לשים לב אלי ולתת לי את החבילה האמיתית שלי...

למי שפספס את NEXT DAY AIR, מומלץ בשביל להבין איך זה קרה...

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #2 

בפעם הבאה תשאיר אצלך את החבילה , ותבדוק , מי יודע אולי גם אתה תמצא אוצר :lol: :lol:
ובנימה רצינית , אם זה אותו שליח , אני הייתי מתלונן בחברה

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

יש לי חבר שעובד בדואר, עשו לו קטע דומה. מעבר לזה הוא אמר, ואני מצטט:
" כשמשאירים לך פתק של 'היינו ולא היית', בפועל הם כותבים את ההודעה, מדביקים אותה ואז מצלצלים פעם אחת ונוסעים".
לא מפתיע מה שכתבת.
Vocare Ad Regnum

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”