מסך מחשב עם יציאת HDMI
שלום לכולם
אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה.
כיוון שיש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI בלבד ואני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך חיבור HDMI רציתי לברר האם יש מסכי מחשב שיש להם יציאת HDMI כך שאוכל לחבר בינו לבין הטלוויזיה?
בנוסף האם בצורת חיבור כזו איכות התמונה תהיה HDMI או איכות תמונה רגילה?
אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה.
כיוון שיש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI בלבד ואני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך חיבור HDMI רציתי לברר האם יש מסכי מחשב שיש להם יציאת HDMI כך שאוכל לחבר בינו לבין הטלוויזיה?
בנוסף האם בצורת חיבור כזו איכות התמונה תהיה HDMI או איכות תמונה רגילה?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יש כבלים DVI-HDMI , הם איכותיים ולא תאבד איכות מהתמונה.
לגבי כרטיסי מסך עם יציאת HDMI (אם הבנתי אותך נכון) אני לא מכיר כאלו, לדעתי עדיף יהיה לך לקנות מפצל תמונה של HDMI - אחד תחבר למסך הטלוויזיה ואת השני למסך המחשב. לא אמורה להיות ירידה באיכות.
לגבי כרטיסי מסך עם יציאת HDMI (אם הבנתי אותך נכון) אני לא מכיר כאלו, לדעתי עדיף יהיה לך לקנות מפצל תמונה של HDMI - אחד תחבר למסך הטלוויזיה ואת השני למסך המחשב. לא אמורה להיות ירידה באיכות.
Vocare Ad Regnum
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
תצטרך מפצל HDMI.
קניתי כזה בDX, חפש בפורום, הוא יפצל לך את היציאה של הDVI (עם כבל DVI-HDMI) לשני המסכים.
קניתי כזה בDX, חפש בפורום, הוא יפצל לך את היציאה של הDVI (עם כבל DVI-HDMI) לשני המסכים.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הבנתי למה התכוונת אבל מה שאתה מבקש לא הגיוני, ואני בספק אם קיים בכלל.
ברוב כרטיסי המסך יש לפחות שתי יציאות.
לכן את המסך של המחשב תחבר ליציאת DVI אחת ואת הטלויזיה אתה יכול לחבר דרך כבל DVI-HDMI - אין ירידת איכות מאחר וזה אותו האות, פשוט סוג שונה של חיבור.
אם אתה רוצה לראות את אותה התמונה בשני המסכים, אז תצטרך מפצל HDMI\DVI כפי שהומלץ. כמובן הרזולוציה בשני המסכים חייבת להיות זהה במצב כזה.
ברוב כרטיסי המסך יש לפחות שתי יציאות.
לכן את המסך של המחשב תחבר ליציאת DVI אחת ואת הטלויזיה אתה יכול לחבר דרך כבל DVI-HDMI - אין ירידת איכות מאחר וזה אותו האות, פשוט סוג שונה של חיבור.
אם אתה רוצה לראות את אותה התמונה בשני המסכים, אז תצטרך מפצל HDMI\DVI כפי שהומלץ. כמובן הרזולוציה בשני המסכים חייבת להיות זהה במצב כזה.