סקירה על האקסטרימר סיידווינדר באתר כלכליסט - מחזקת את מה שידענו -
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לא מסכים עם רוב הכתבה.
לדעתי כתבה מגמתית . כל אדם שיש לו ידע בסיסי במחשב ביתי והגדרות בסיסיות, יסתדר בסופו של יום עם המכשיר !!
לפי תאור הכתב בכתבה הנ"ל יצא הרושם שהבן אדם צריך להיות איש "הייטק מדופלם עם 900 שנות נסיון" וזה רחוק מאוד מן המציאות.
זו דעתי.
לדעתי כתבה מגמתית . כל אדם שיש לו ידע בסיסי במחשב ביתי והגדרות בסיסיות, יסתדר בסופו של יום עם המכשיר !!
לפי תאור הכתב בכתבה הנ"ל יצא הרושם שהבן אדם צריך להיות איש "הייטק מדופלם עם 900 שנות נסיון" וזה רחוק מאוד מן המציאות.
זו דעתי.
אם תקרא את התגובות לכתבה תראה שכולם מסכימים שהכתבה אינה משקפת את המציאות.
מדובר במוצר בסיסי וטוב שנותן תמורה מצויינת למחיר.
אני צריך לקבל אחד מחר - הזמנתי בשביל אבא שלי, ואני בטוח שלא תהיה לו בעיה להפעיל אותו...
Batnun
.
מדובר במוצר בסיסי וטוב שנותן תמורה מצויינת למחיר.
אני צריך לקבל אחד מחר - הזמנתי בשביל אבא שלי, ואני בטוח שלא תהיה לו בעיה להפעיל אותו...
Batnun
.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
לפעמים כותבי הכתבות ברשת , לא תמיד רושמים דברים נכונים
והגיוניים בכלל ..אחת הדוגמאות שממש לא מחייבת היא :
עשרות שקלים , כבל מצויין מוזהב עלה לי 100 ש"ח ..
כתבה שלא הכל בא נכונה וחבל שכך!
והגיוניים בכלל ..אחת הדוגמאות שממש לא מחייבת היא :
איפה מוכתב שהיצרן אמור לספק כבל חינם?גילינו שהוא אינו מגיע עם כבל HDMI, המאפשר שידור ב-HD. כבל כזה עולה כמה עשרות שקלים,...
עשרות שקלים , כבל מצויין מוזהב עלה לי 100 ש"ח ..
כתבה שלא הכל בא נכונה וחבל שכך!
לא קראתי את הכתבה, אבל אני אגיב על התגובות שלכם.
כל אדם רגיל יכול להפעיל את זה.
ואם לא אז בהתחלה הוא נעזר במישהו מבין(כל אחד מכיר מישהו כזה) שהוא מגדיר לו במועדפים את הסרטים ונגמר הסיפור.
אצלי בבית כולם עובדים עם המכשיר בקלות רבה.
כל אדם רגיל יכול להפעיל את זה.
ואם לא אז בהתחלה הוא נעזר במישהו מבין(כל אחד מכיר מישהו כזה) שהוא מגדיר לו במועדפים את הסרטים ונגמר הסיפור.
אצלי בבית כולם עובדים עם המכשיר בקלות רבה.
גם אם אפשר לעבור איתו ב"קלות רבה", המוצר הזה כמו מזרימי מדיה אחרים לא מספקים עדיין חווית משתמש שלמה. הרבה פיצ'רים לא מתפקדים מספיק טוב ויציב, ובשביל הרבה פונקציות אלמנטריות צריך ללכלך את הידיים עם עדכונים/שידרוגים ולחפור בפורומים בשביל למצוא פתרונות לבעיות שעולות.
בכל מקרה זה הדור הראשון של מזרימי המדיה, אני מסכים עם הכותב שהמוצר הזה עדיין לא בשל מספיק ונראה לי שהBOXEE מציע הרבה שדרוגים בקטע הזה.
בכל מקרה זה הדור הראשון של מזרימי המדיה, אני מסכים עם הכותב שהמוצר הזה עדיין לא בשל מספיק ונראה לי שהBOXEE מציע הרבה שדרוגים בקטע הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לכל אחד מגיע דעה משלו. הכתב חושב משהו, אם אתם חושבים שהוא לא מבין מהחיים שלו, אל תקראו את המאמרים שלו...
משום מה החברה הזו מעוררת המון תגובות בעד ונגד חזקות. לי אין שום דעה על XTREAMER לכאן או לכאן. מעולם לא רכשתי מוצר שלהם ואין לי ממש נסיון איתם.
מה שכן, בכל פעם שמישהו באתר (סוקרים, משתמשים וכו') הביעו דעה לכאן או לכאן על החברה הזו, מיד התנפלו עליהם הקבוצה שחשבה הפוך ועשו באלגן...
זה כולה מזרימדיה. יש עוד כאלה. לא צריך להתרגש לא מסקירה ולא מהמוצר.
הייחוד העיקרי של ה-XTREAMER הוא שהוא מביא הרבה מאוד לשולחן ביחסית מעט מאוד כסף. לא מבין מדוע זה גורם לאנשים לצאת מדעתם באופן שכזה...
משום מה החברה הזו מעוררת המון תגובות בעד ונגד חזקות. לי אין שום דעה על XTREAMER לכאן או לכאן. מעולם לא רכשתי מוצר שלהם ואין לי ממש נסיון איתם.
מה שכן, בכל פעם שמישהו באתר (סוקרים, משתמשים וכו') הביעו דעה לכאן או לכאן על החברה הזו, מיד התנפלו עליהם הקבוצה שחשבה הפוך ועשו באלגן...
זה כולה מזרימדיה. יש עוד כאלה. לא צריך להתרגש לא מסקירה ולא מהמוצר.
הייחוד העיקרי של ה-XTREAMER הוא שהוא מביא הרבה מאוד לשולחן ביחסית מעט מאוד כסף. לא מבין מדוע זה גורם לאנשים לצאת מדעתם באופן שכזה...
תהיה דעתו של הכותב אשר תהיה, הפסקה האחרונה שלו לדעתי היא המופרכת ביותר.
מצד אחד הוא טוען שהאדם הרגיל יתקשה עם המזרים מדיה, אבל אז ממליץ! לקנות מחשב מדיה יעודי... שהרי זה מסובך פי כמה להגדיר כמו שצריך מאשר מזרימדיה רגיל..ה-Xtreamer Sidewinder מציג מפרט טכני עשיר ומרשים, אבל סובל מממשק מסורבל שפונה לאנשי מחשבים יותר מאשר למשתמש הביתי הממוצע. במחיר הנקוב של המכשיר, כדאי לשקול את האפשרות של רכישת מחשב מדיה יעודי (HTPC) ולחברו לטלוויזיה....
- oferlaor
- מנהל

Tomer_h
זה לא איך שאני מבין את זה. טענתו (ואני לא מסכים איתה) היא שאם זה מסובך להגדרה ושימוש כמו מחשב, אז כנראה שעדיף מחשב.
ברור שזה לא דומה אפילו מבחינת עלות ובוודאי ששונה לחלוטין מבחינת הגדרות וסיבוכיות.
זה לא איך שאני מבין את זה. טענתו (ואני לא מסכים איתה) היא שאם זה מסובך להגדרה ושימוש כמו מחשב, אז כנראה שעדיף מחשב.
ברור שזה לא דומה אפילו מבחינת עלות ובוודאי ששונה לחלוטין מבחינת הגדרות וסיבוכיות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כתבה כזאת מטומטמת ושטחית מזמן לא ראיתי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מה?!nir11 כתב:אני מציע לכם לחשוב על מישהו שאתם מכירים, מישהו שלא מבין במחשבים.
הנה נקודה למחשבה: הרבה אנשים בכלל לא יודעים איך להעביר את המסך מיציאת HDMI אחת לשניה....
כמו שהוא מעביר בין המקורות במידה ויש לוDVD וממיר של יס/הוט, הוא מעביר אותו דבר בין הHDMI.
כל בנאדם שאני מכיר, יודע להעביר בין מקורות, כולל אנשים מבוגרים זה סה"כ ללחוץ על כפתור יחיד.
בקרוב יושק סטרימר חדש שמכין פופקורן ומוזג קולה.
נו באמת, כתבה בכלל לא הוגנת, במיוחד שמדובר בסטרימר זול שעושה את העבודה.
למי שיש כבר מחשב וראוטר ואינטרנט אני לא חושב שזה כ"כ מסובך להתקין את הסטרימר ומי שמתקשה זה לא סוף העולם אם יסתייע במישהו.
נו באמת, כתבה בכלל לא הוגנת, במיוחד שמדובר בסטרימר זול שעושה את העבודה.
למי שיש כבר מחשב וראוטר ואינטרנט אני לא חושב שזה כ"כ מסובך להתקין את הסטרימר ומי שמתקשה זה לא סוף העולם אם יסתייע במישהו.
עופר, אני חולק עליך בנקודה הזו.oferlaor כתב:לכל אחד מגיע דעה משלו. הכתב חושב משהו, אם אתם חושבים שהוא לא מבין מהחיים שלו, אל תקראו את המאמרים שלו......
הבעיה היא שאנשים רבים, כמו זה שפתח את השרשור הזה, מתייחסים לביקורות כאלו ומחליטים על פיהם החלטות.
דעתו של הכתב כאדם פרטי היא זכותו, אך מסקירה שמתימרת להיות מקצועית באתר בעל תפוצה גדולה אני מצפה להבנה טכנית מינימלית.
כשסוקר מעדכן לגרסה 2.1, בזמן שבאתר היצרן קיימת גרסה 2.4.1, ומתלונן שהתפריטים לא מתורגמים ויוטיוב לא עובד, זה לא רק לא מקצועי, זה גובל בהוצאת דיבה.
וכשהוא מתלונן שכדי לראות כונן בסטרימר הוא צריך קודם לעשות שיתוף במחשב זה כבר ממש מביך.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- oferlaor
- מנהל

לך תדע מתי הוא בכלל קיבל את המכשיר וכמה זמן עבר עד שזה פורסם...
דברים לא כאלה שחור ולבן.
דברים לא כאלה שחור ולבן.